ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διορία 15 ημερών από την τρόικα


Το νέο παζάρι με την τρόικα και τους πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχιστεί τις επόμενες 15 ημέρες για να βρεθεί η χρυσή τομή τον σκόπελο των επικουρικών συντάξεων και να κλείσει η συμφωνία για το προμνημόνιο. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να βρεθούν 300 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να
καλυφθεί το κενό. Μετά την σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπαδήμο, στην οποία επήλθε συμφωνία σε όλα τα ζητήματα πλην των επικουρικών, αναζητούνται ισοδύναμες περικοπές δαπανών, ώστε να αποφευχθεί η μείωση των επικουρικών κάτω του πλαφόν των 300 ευρώ που έχει θέσει ως κόκκινη γραμμή ο κ. Σαμαράς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μέτρα σοκ στη νέα δανειακή σύμβαση
Μέτρα σοκ προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση. Μειώνεται το κόστος εργασίας κατά 15% και εφόσον οι κοινωνικοί εταίροι δεν συμφωνήσουν σε μέτρα που θα οδηγήσουν σε αυτό, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνέντευξη Τύπου δίνει ο Γ. Καρατζαφέρης
Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να παραχωρήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μετά τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών. Πάντως, επιμένει στις έγγραφες διαβεβαιώσεις ότι τα μέτρα είναι σύννομα και πως θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συνεχίζει την επέλαση η κακοκαιρία
Το κύμα κακοκαιρίας, με χιόνια και βοριάδες, που πλήττει Β. Ελλάδα και Θεσσαλία, εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, κυρίως σε ηλεκτροδότηση και συγκοινωνίες, με αποτέλεσμα σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου η κίνηση να διεξάγεται με αλυσίδες.






Μικρά και Περίεργα

Δεν υπάρχουν σχόλια: