ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Στην ΑΛΙΣΑΧΝΗ στον Πλαταμώνα


Η χθεσινή συνάντηση στο ανακαινισμένο ταβερνοκαφέμπαρ… ΑΛΙΣΑΧΝΗ στον Πλαταμώνα οι πρώιν δημοτική σύμβουλοι Ανατολικού Ολύμπου, Αποστολιός Δημήτρης και Γιάντσιος Κωνσταντίνος , έφερε στο προσκήνιο παρελθόντες συζητήσεις και διαπιστώσεις .Για το χώρο τής πολιτικής, του  Δήμου,αλλά και πως αυτή εφαρμόζετε,  και ότι τουλάχιστον δεν διαφένετε η διάθεση από τούς αρμόδιους, να αλλάζει…! Πάντα, οι δυό τούς  έβλεπαν  τα πράγματα από μια άλλη οπτική, και διαπιστώνουν πώς, τόσο ο κόπος τούς, όσο και η αυταπάρνησή τους, τελικώς εκτιμώνται στο ελάχιστο,αλλά και γίνονται αποδεκτές με ενθουσιασμό…!

Γεννημένοι Μύστες του Ορφεα ...!
 Σήμερα, προφανώς,  δίνουν μεγαλύτερο βάρος στα ερωτικά ζητήματα, και απολαμβάνοντας  το Ολύμπιο νέκταρ, στην ΑΛΙΣΑΧΝΗ με τον οινολόγο Σάκη “travolta”και τον Δημήτρη,  αφήσαν στην άκρη, την  αναζήτηση, των πραγματικών προβλημάτων…!
 Ενδεχομένως, εφόσον στο χώρο  του Δήμου επικρατεί η  χαλαρότητα…προσαρμοστήκαν στο γενικότερο κλίμα! Ο οινολόγος Σάκης  δήλωσε αν θέλετε να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με τη, το, σύντροφό σας, και να  αγγίξουν βαθιά τη ψυχή σας, ελάτε στην νέα ΑΛΙΣΑΧΝΗ στον Πλαταμωνα…!



Απο αλογόμυγα Ορφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: