ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Άρχισε η… διεθνής καριέρα για την Εύα Καϊλή!

 

Άρχισε η… διεθνής καριέρα για την Εύα Καϊλή!

   Το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ τράβηξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, η οποία παρά τις…. πολιτικές αναδιπλώσεις της εντός Κοινοβουλίου και παρά το ότι τα βλέμματα όλης της Ευρώπης τις τελευταίες εβδομάδες είναι στραμμένα στην ψυχοβγαλτική ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού, «αποθεώνεται» από τα διεθνή ΜΜΕ.

Η οικονομικού ενδιαφέροντος ιστοσελίδα, Business Insider, φιλοξενεί ολοσέλιδη συνέντευξη της Εύας με εκετενής αναφορά στην πολιτικής της πορεία και στον κομβικό ρόλο που διαδραμάτησε στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με την πολυπόθητη παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και την πλήρη διαφωνία της με το δημοψήφισμα.
Η ίδια αναφέρεται λεπτομερώς στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ΠΑΣΟΚ μέχρι την σύσταση νέας -μεταβατικής- κυβέρνησης, ενώ παραθέτει τις απόψεις της για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στην Ευρωζώνη.
Η έγκυρη ιστοσέλιδα στην πραγματικότητα πλέκει τα εγκώμια της Εύας Καϊλή, κάνοντας λόγο για «την πιο δημοφιλή ελληνίδα  βουλευτή στον κόσμο» και για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πολιτική παρουσία.
Υ.Γ: Άντε και στους New York Times, Εύα…
newpost.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: