ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Σφοδρές αντιδράσεις για τις αναφορές Ζουράρι για τα νησιά - See more at: http://www.tsantiri.gr/politiki/sfodres-antidraseis-gia-tis-anafores-zourari-gia-ta-nisia/#sthash.8kgKshzN.dpuf


Σφοδρές αντιδράσεις για τις αναφορές Ζουράρι για τα νησιάΠυρά από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι
Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκάλεσε αναφορά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για τα ελληνικά νησιά, τονίζοντας τη σημασία της γλώσσας.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του υπουργείου Παιδείας, ο κ. Ζουράρις ανέφερε: «Εσείς οι δημοσιογράφοι κι οι υπόλοιποι, πρέπει να καταλάβετε το εξής: Ενδεχομένως λόγω της ευδίας του ότι είμαστε μεταξύ μας κτλ., νομίζετε ότι γενικώς δεν απειλούμεθα εκτός από κάποια 16 νησιά που ζητά ο Ερντογάν, αυτό είναι άνευ σημασίας. Το να χάσεις νησιά δεν είναι σπουδαίο. Τα ξαναπαίρνεις. Τι λέει ο Σολωμός: «Μήγαρις έχω άλλο τί στο νου μου πάρεξ ελευθερία και γλώσσα». Τσάτρα πάτρα την ελευθερία εδώ στο Υπουργείο θα προσπαθήσουμε να τη διακονίσουμε».
Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον πρωθυπουργό «να μαζέψει, τουλάχιστον, τους Υπουργούς του, που δηλώνουν ότι δεν πειράζει να χάσουμε και μερικά νησιά».
«Μήπως ο Υφυπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και εκλεκτός των κ.κ. Τσίπρα-Καμμένου έχει χάσει τα μυαλά του και προβλέπει ανέμελα και χωρίς αιδώ ότι «Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει»;», ανέφερε, από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ.
«Δεν παίρνουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του κ. Ζουράρι, το μόνο που αποδεικνύουν είναι την ελαφρότητα κάποιων που ο κ.Τσίπρας έκανε υπουργούς για να κυβερνήσουν τη χώρα» σχολίασε το Ποτάμι.
- See more at: http://www.tsantiri.gr/politiki/sfodres-antidraseis-gia-tis-anafores-zourari-gia-ta-nisia/#sthash.8kgKshzN.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: