ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

2 Μαϊ 2011Σε αργία ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου


Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Γ. Παπαθανασίου, όπως άλλωστε είχαν προειδοποιήσει αρκετοί.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από την "ελευθεροτυπία"










Σε αργία έθεσε το δήμαρχο Δίου - Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου,ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, εξαιτίας της εμπλοκής του σε υπόθεση πώλησης αδρανών υλικών κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος στον πρώην σήμο Λιτοχώρου.

«Ο κ. Παπαθανασίου τίθεται σε αργία καθώς έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο για πράξεις και παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων του όταν ήταν δήμαρχος στο Λιτόχωρο» , δήλωσε ο γενικός γραμματέας στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ.



«Θεωρώ άδικη την απόφαση αφού χωρίς να δικαστώ τίθεμαι σε αργία, από τη στιγμή που κάποιοι άλλοι με δύο καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων παραμένουν στη θέση τους χωρίς να τους έχει επιβληθεί ως τώρα καμία ποινή αργίας», δήλωσε από τη μεριά του ο Γ. Παπαθανασίου, κάνοντας σαφή αναφορά στον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ερωτηθείς γι' αυτό ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχε τεθεί σε αργία από τη στιγμή που είχε δικαστεί πρωτοδίκως. "Όταν καθαρογραφεί [σ.σ. η τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση] θα ξέρουμε τι θα κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόσουμε το νόμο", πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: