ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...! ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Β, ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.... ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...;;;;;;;;

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Δ.Δ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ...! 

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ...;;;; Η ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΩ…; ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ…!

 ΟΤΙ Η Β, ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ , ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΧΕΙ...! 



Για την ιστορία ,το 2006 : η Β, φάση του Γενικού Πολεοδομικού 
Σχεδίου του δήμου Ανατολικού Ολύμπου,
 με απόφαση Δ.Σ. έχει απορριφτεί  , αιτιολογημένα ,και ομόφωνα ,..!!!!! [Δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις τους...!]

 


 Επανέρχεται το θέμα,στην νεοεκλεγείσα Διοίκηση του δημάρχου Χονδρόπουλου όπου υπηρέτησα τον θεσμό του αντιδημάρχου, και ακολουθήσαμε επακριβώς το ίδιο, με ομόφωνη απόφαση Δ.Σ ζητάμε να εισακουστούν η προτάσεις μας ...! Αυτό  ήταν, και είναι,  το αίτημα των δημοτών, όπως και των δυο απερχόμενων Δ.Σ. Ως εκ τούτου,  στα άδυτα της  γραφειοκρατίας, του Ελληνικού μας κράτους για  την λύση του προβλήματος, χρειάστηκε άλλα τρία χρόνια αγώνα συσκέψεων,και με ειδικούς συμβούλους κλπ...! Κηρυχθείσα, επιτέλους, τουλάχιστον,  έκπτωτη η ανεπιθύμητη,  Μελετήτρια κ. Κορώνη,την οποία εμείς την βρήκαμε, αλλά δεν την επιλέξαμε...! Και ενώ πληρώθηκε την Α. φάση βάση με τον νόμο 50% ποσό των 80.000 ευρώ....!!!!!!!!

 Άραγε, εδώ και ένα χρόνο τώρα, θα μπορούσε να γίνει νέος διαγωνισμός...! 
Και δεν γίνεται να συνεχίσει η Β φάση ...!  Εκτος αν...;!



 Όμως  στον Αν. Ολυμπο , αλλά και στην επικράτεια του σημερινού δήμου Δίου-Ολύμπου τα προβλήματα ασφυξίας,και αυθαιρεσίας,  που έχουν δημιουργήσει οι  ΖΟΕ ζώνες οικιστικού ελέγχου, εδώ και 20  χρόνια ... έχουν καταγραφεί...!
 Ωστόσο υπόψην ότι στο Γενικό Πολεοδομικό 
Σχέδιο ,έχουν ήδη  καταγραφεί οι προτάσεις και θα έδιναν, σήμερα,  λύσεις στα θέματα της περιοχή μας,  και με  στοχευμένες δράσεις για την ανάπτυξη, παρόλες τις προσπάθειες... μένει ακόμη ανενεργό ...! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...;;;;;;;;
Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη. Κωστής Παλαμάς ΕΚ ΤΩΝ ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: