ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ρεχάγκελ προς Γερμανούς: Μην υποτιμήσετε την Ελλάδα – Δεν είναι εύκολος αντίπαλος!




Ρεχάγκελ προς Γερμανούς: Μην υποτιμήσετε την Ελλάδα – Δεν είναι εύκολος αντίπαλος!

Μιλώντας στη Γερμανική Bild ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Ότο Ρεχάγκελ, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος για τους Γερμανούς στην επόμενη φάση του Euro.
Αναλυτικά είπε: «Αυτή την Εθνική δεν πρέπει να τηνυποτιμήσει κανείς και ειδικά στα προημιτελικά. Μάχεται το ίδιο καλά όπως έκανε και πριν από οκτώ χρόνια, διαθέτει απίστευτο πάθος και ταυτόχρονα είναιεξαιρετική στην άμυνα.

Έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο», επεσήμανε αρχικά ο Ρεχάγκελ, ο οποίος στάθηκε στη συνέχεια στην απουσία του Καραγκούνη από το μεγάλο ματς με τα «πάντσερ».
Ήμουν εννέα χρόνια προπονητής εκεί. Η ομάδα έχει αλλάξει, αλλά ο αρχηγός είναι ο ίδιος, οΚαραγκούνης, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Ρωσίας. Κρίμα για τους Έλληνες, που είναι εκτός λόγω τιμωρίας», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος υπογράμμισε ότι η πρόκριση της Εθνικής επί της Ρωσίας έδωσε χαρά σε όλους τους Έλληνες, που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: