ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη - Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη - 13 νεκροί και 100 τραυματίες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ



06:22 μμ, Πέμπτη 17 Αυγ 2017
Τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη - Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη - 13 νεκροί και 100 τραυματίες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Ένας οδηγός όρμησε χθες το απόγευμα με ένα λευκό βαν εναντίον του πλήθους στην πλέον πολυσύχναστη τουριστική λεωφόρο της Βαρκελώνης, την Λας Ράμπλας, σκοτώνοντας 13 και τραυματίζοντας 100 ανθρώπους, σε μία επίθεση την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Λίγες ώρες αργότερα, περί τις 02.00 ώρα Ελλάδος (12.00 τοπική ώρα) νέα παρόμοια επίθεσηπραγματοποιήθηκε στο παραλιακό θέρετρο Καμπρίλς, 120 χιλιόμετρα νότια της Βαρκελώνης.
Η αστυνομία της Καταλονίας σκότωσε και τους πέντε επιβαίνοντας του Audi Α3 που έπεσε επάνω στο πλήθος στον παραλιακό δρόμο της πόλης.
Τα γεγονότα
Περί τις 17.00 τοπική ώρα, ένα λευκό βαν όρμησε στο πλήθος στη Λας Ράμπλας, την πολυσύχναστη τουριστική κεντρική λεωφόρο της Βαρκελώνης προκαλώντας σκηνές χάους και πανικού μεταξύ του πλήθους.Ο οδηγός του βαν διέφυγε.
Σύμφωνα με τον Γιοακίμ Φορν, εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών της καταλανικής κυβέρνησης, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση, ενώ περί τους 100 τραυματίσθηκαν, ανά

SZ: To γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο αμφισβητεί το QE.


Το ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο εξέφρασε αμφιβολίες για το εάν η απόφαση της ΕΚΤ για αγορά κρατικών ομολόγων έναντι δανεισμού είναι συμβατή με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι ότι το πρόγραμμα της ΕΚΤ ξεπερνά την εντολή άσκησης νομισματικής πολιτικής, σύμφωνα με τους γερμανούς δικαστές. 

Το Συνταγματικό Δικαστήριο ζήτησε τώρα να
εξεταστεί η υπόθεση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Οι Γερμανοί δικαστές θα αποφασίσουν μετά την ετυμηγορία από το Λουξεμβούργο.Ρεπορτάζ με τίτλο «Η Καρλσρούη αμφισβητεί τη βοήθεια της ΕΚΤ» και υπότιτλο «Συνταγματικό Δικαστήριο: το πρόγραμμα δανεισμού της ΕΚΤ πήγε μακριά» δημοσιεύει η έντυπη έκδοση της Suddeutsche Zeitung.

Λεπτοκαρυά.... Τι προσφέρουμε στους τουρίστες μας?


Το τουριστικό μας προϊόν

Φωτογραφία του Giorgos Atsaves.

Ακούμε συχνά τη φράση:
“Να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν”

Αλήθεια ποιο είναι, η καλύτερα , ποιο θα πρεπε να είναι το προϊόν ,το αγαθό που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας;


Τι τους πουλάμε δηλαδή!