ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωση-βόμβα Πούτιν για την Ελλάδα



 

Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε την Πέμπτη ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στο διεθνές οικονομικό Φόρουμ «Ρωσία 2012» και σχολιάζοντας την ομιλία του Μάικλ Μίλκεν, προέδρου του ομώνυμου Ινστιτούτου.
«Στην εποχή του για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και κατέκτησε την Περσία. Τώρα η Ελλάδα δεν μπορεί κανέναν να κατακτήσει, όμως πέραν αυτού της στέρησαν και τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, γιατί δεν έχει εθνικό νόμισμα, της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διαθέτει δικό της

Παϊδάκια με κόκκινη σάλτσα



Παϊδάκια με κόκκινη σάλτσα
Εύκολο και γρήγορο πιάτο για το μεσημέρι.

Γιώργος Φαρμάκης για τα χιόνια στη DION τηλεόραση



Ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Γιώργος Φαρμάκης δήλωσε πρίν από λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της DION τηλεόρασης με τον Άκη Τάτση πως ο Δήμος προσπαθεί να ανοίξουν οι δρόμοι και η κυκλοφορία να γίνεται φυσιολογικά.

Στο πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα Δίου δήλωσε πως η κατάσταση είναι πάρα πολύ καλή. Εκτός από ένα σημείο στην επάνω Νέα Έφεσσο.

Στο Λιτόχωρο υπάρχει πρόσβαση έως την πλατεία αλλά και έως τον Άγιο Δημήτριο και τα νεκροταφεία με αλυσίδες.

Στον Ανατολικό Όλυμπο επίσης δήλωσε πως η κατάσταση είναι καλή εκτός από τα ορεινά χωριά που χρειάζονται αλυσίδες.

Τέλος πιστεύει πως αύριο τα πράματα ειδικά στο πάνω Λιτόχωρο αλλά και γενικότερα (λόγω και της βροχής) θα είναι καλύτερα και ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

Το ανέκδοτο της ημέρας - Ο δημόσιος υπάλληλος




Ήταν που λέτε σε ορεινό χωριό ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής. 
Καθότι πονηρός και γνώστης του πλεονεκτήματος που είχε, όρισε ταρίφα EURO1500 για κάθε 'βόλεμα' γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του. 

Ουρά οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του γαϊδάρου. 
Ο κτηνοτρόφος έστησε καρέκλα και τραπέζι, και εισέπραττε τα 1500άρια. 
Αυτή η δουλειά γίνονταν κάθε μέρα και μέχρι να τελειώσει η ουρά. 



Η Leilani Dowding σου φτιάχνει την ημέρα !!!!



Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Απέργης



Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Απέργης καθώς έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό. Ο Νίκος Απέργης υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως πολιτευόμενος στον δήμο Αθηναίων.

Στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας...





thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Πέφτουν οι τζίφρες και τελειώνουν τα ψέματα. Με τις υπογραφές των τριών αρχηγών της συγκυβέρνησης στις έγγραφες δεσμεύσεις τους θα πρέπει να πάει τη Δευτέρα στο Eurogroup το ραπόρτο που θα λέει ότι τα τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ) συμφωνούν να εκτελέσουν, χωρίς παρεκκλίσεις και ψευτομαγκιές, όλες τις απαιτήσεις των δανειστών. Εν τω μεταξύ θα πρέπει να έχει κλειδώσει η συμφωνία με την τρόικα για όσα αυτή απαιτεί σε επίπεδο μέτρων τώρα και στο εξής.

Επίσης θα πρέπει να έχει λήξει κάθε εκκρεμότητα για το ενδιάμεσο «μίνι» μνημόνιο που προαπαιτείται για να εγκριθούν τα 30 δισ. ευρώ που θα δοθούν για την ολοκλήρωση του PSI. Στόχος είναι, αφού το PSI εγκριθεί οριστικά την επόμενη Πέμπτη από τους ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης, τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, η κυβέρνηση της Ελλάδας να καταθέσει την προσφορά για το «κούρεμα» και η ανταλλαγή των ομολόγων να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Μαρτίου.

5 απλές συνήθειες για να μη πετάμε τρόφιμα στους κάδους




Η σπατάλη των τροφίμων δεν αφορά συγκεκριμένες χώρες, αποτελεί ένα φαινόμενο του σύγχρονου τρόπου ζωής που έχει επεκταθεί σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο....


Ωστόσο, είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, και η αλλαγή αυτή μπορεί να αρχίσει με την υιοθέτηση μερικών απλών συνηθειών, όπως μας προτείνει ο Jonathan Bloom (WastedFood.com)......


ΚΙΝΗΜΑ Ε.ΛΑ.Δ.Α από ΜΙΚΗ ΓΛΕΖΟ και ΚΑΣΙΜΑΤΗ.

ΚΑΛΩΣ ΔΕΧΌΥΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ...ΟΜΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛOI  ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! 130 ΑΘΙΚΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ! ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ -


 

                                                          ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

                                      ΒΙΝΤΕΟ

5139363665_240f60973d.jpg

Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΝΑΚΆΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΉΛΙΟ. ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ.
ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΥΠΌΓΕΙΟΣ ΧΏΡΟΣ ΑΡΧΑΊΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΊ ΣΕ ΆΘΙΚΤΟ ΝΑΟ, TΟΝ ΈΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 25 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ 130 ΑΓΆΛΜΑΤΑ ΆΘΙΚΤΑ ΣΕ ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΆΝΕ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ..

Ο Farage για την Ελλάδα

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ...ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ , ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!!!!!

Η γεύση έχει μνήμη



Η γεύση έχει μνήμη
Η συγγραφέας Ευγενία Φακίνου έπλασε μία από τις ηρωϊδες

Anonymous - Message To Greece - Μήνυμα προς Ελλάδα




Δείτε το μήνυμα των Anonymous για την Ελλάδα....



Η απίστευτη γκαντεμιά ενός κορυφαίου γκαντέμη...




Στις 18/10/ 1918 μ.χ γεννήθηκε ο ακατανόμαστος γκαντέμης (επίτιμος,ψηλός)

Για λόγους ασφαλείας των υπολογιστών μέσα απο τους οποίους θα διέρθει το παρόν άρθρο
και για λόγους της εύρυθμης λειτουργίας του hardware και software η παραπάνω φωτογραφία έχει υποβληθεί σε τρισάγιο και ευχέλαιο.

Ποιά εἶναι ἡ Ὀρσηίς;

Ἕνα κείμενον ἀπό τὸν Μιχάλη Καλόπουλο, ποὺ καλό θὰ ἦταν νὰ διαβάσουν ὅλοι οἱ Ἕλληνες! Τοὐλάχιστον γιὰ νὰ γνωρίσουν τὴν μακρινή τους μητέρα.
Φιλονόη.
Ποια είναι η Ορσηίδα; Ερώτηση προς τους απανταχού ελληνο-χριστιανούς!
Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε Έλληνα, οποιουδήποτε μορφωτικού επιπέδου, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ποια είναι η Σάρρα;… αναμφίβολα θα πάρετε έναν τεράστιο αριθμό ικανοποιητικών απαντήσεων. Αν όμως ρωτήσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, του πλέον υψηλού μορφωτικού επιπέδου, από δασκάλους μέχρι ακαδημαϊκούς, ποια είναι η Ορσηίδα; (η έρευνα αυτή έγινε τα τελευταία δυο χρόνια από μένα τον ίδιο, σε εκτεταμένο δείγμα)… θα πάρετε όλες της απίθανες απαντήσεις –εκτός απ την πραγματική- ότι η Ορσηίδα… είναι η Προμήτηρα των Ελλήνων!
 Αυτή η θλιβερή, καθολική άγνοια των προγόνων μας, είναι και η καλύτερη απόδειξη της απόλυτης ιστορικής αφασίας των ελλήνων! Όχι μόνο δεν ξέρουν ότι έχουν προπάτορά τους τον Έλληνα, τον γιο του Δευκαλίωνα, αλλά ουτε και οι πλέον μορφωμένοι Έλληνες δεν γνωρίζουν, ότι η σύζυγός του Ορσηίδα, είναι η ιστορική μητέρα των Ελλήνων!
 Μάλιστα για τις ανάγκες αυτού του άρθρου, μάταια προσπάθησα να βρω στο διαδίκτυο έστω και μια εικόνα της μυθικής αυτής μητέρας των Ελλήνων! Αναγκάστηκα λοιπόν, να επισκευθώ το μόνο μέρος που (ξεναγούμενος μόλις προ καιρού συνειδητοποίησα και ο ίδιος την μεγάλη αυτή έλλειψη), τον “Ναό των Ελλήνων” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, κατασκευασμένο (προ δεκαετίας) από τον υπεραθλητή (παγκοσμίου αναγνώρισης) μαραθωνοδρόμο Αριστοτέλη Κακογεωργίου.
Στο προαύλιο αυτού του “Ναού των Ελλήνων”, υπάρχει το μοναδικό πανελλαδικά μαρμάρινο σύμπλεγμα