ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η παχυσαρκία είναι ασθένεια



και αντιμετωπίζεται μόνο με ένα φάρμακο και αυτό λέγεται δραματική μείωση τόσο της ποσότητας, όσο και της ποικιλίας της τροφής... που κάποιος τρώει κάθε μέρα.
Είναι αλήθεια πως στο σύγχρονο τρόπο ζωής πολλές από τις παρακάτω συμβουλές σπάνια εφαρμόζονται από πολλές κοινωνικές ομάδες, οι οποίες θα βελτίωναν την προσωπική υγεία τους, εάν τις έκαναν πράξη.
Τέτοιες ομάδες είναι οι παχύσαρκοι, οι λιχούδηδες και οι περιπατητικοί ασθενείς με πλήθος συμπτωμάτων. Είναι όλοι εκείνοι, οι οποίοι είναι υπέρ της περιοδικής ή θρησκευτικής νηστείας, αλλά ουδέποτε την

Irina Shayk... πρωταγωνιστεί κι αποκαλύπτεται σε νέα διαφημιστική καμπάνια!



Κορμί λαμπάδα, και πόδια δύο μέτρα.! Σαρκώδη χείλη, πλούσι μπούστο και σαγηνευτικό βλέμμα.! Όλα αυτά μαζεμένα σε μία γυναίκα.! Η άγρια ομορφιά της εκρηκτικής Irina Shayk, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.! Το εντυπωσιακό μοντέλο, πρωταγωνιστεί στην νέα διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων, και για ακόμη μία φορά το αποτέλεσμα είναι άκρως αισθησιακό και αποκαλυπτικό, με το στήθος της Irina να ξεπηδά μέσα από την μπλούζα της, και να εμφανίζεται μπροστά στον φωτογραφικό φακό.!

Αφιέρωμα της «Λιμπερασιόν» στα ελληνικά ΜΜΕ



Με τον τίτλο «Ευρώπη: Η κρίση πετάει στο δρόμο τα μίντια», η εφημερίδα «Λιμπερασιόν» δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ...
για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ στην Ευρώπη, οδηγώντας σε λουκέτα και σε απολύσεις υπαλλήλων.

Στην Ελλάδα, μία ιστορική εφημερίδα, η «Ελευθεροτυπία», βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης και οι 800 εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους. Μία καταστροφή, γράφει η εφημερίδα.

Σε ανταπόκριση της γαλλικής εφημερίδας από την Αθήνα με τίτλο «Ελλάδα: Χρεοκοπίες και απεργίες στην πρώτη γραμμή», γίνεται ειδική αναφορά στις δυσκολίες που συναντούν ο όμιλος ΔΟΛ, το κανάλι ALTER, η «Ελευθεροτυπία» και η «Απογευματινή».

«Τα τελευταία δύο χρόνια, τα ελληνικά ΜΜΕ βρίσκονται στη δίνη μίας οικονομικής θύελλας και η μόνη σανίδα σωτηρίας μοιάζει να είναι η υπαγωγή στο άρθρο 99», γράφει η «Λιμπερασιόν». phgh tromaktiko

Απίθανος τιμοκατάλογος σε καφενείο στην Πτολεμαΐδα

Έφη ΠΟΥΛΑΚΗ -ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗ Αρχαιολόγος "Ο Μακεδονικός Όλυμπος῾


Έφη ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗ 31-1-2011Αρχαιολόγος
"Ο Μακεδονικός Όλυμπος῾
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
-'Ενωση Φιλολόγων Πιερίας
-Σ.ΜΕ.ΚΑ.Δ.Ε.


Η αρχαιολόγος κ. Έφη Πουλάκη – Παντερμαλή μίλησε στη Σχολή Γονέων – Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 με θέμα: «Ο Μακεδονικός Όλυμπος».

Η Ε.Ραπτη στο Κοριτσια για σπιτι


ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ 50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...




   Την περασμένη Κυριακή 50 δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου στα πλαίσια της ολιγοήμερης φιλοξενίας τους στην Πιερία με στόχο την τουριστική προβολή του νομού. Αυτοί οι άνθρωποι πέρασαν μπροστά από αυτόν τον "λόφο" των σκουπιδιών, όπως και χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό την Κυριακή, διότι ο δήμος Κατερίνης δεν φροντίζει να τα μαζεύει τις μέρες αιχμής που έχει πολύ κόσμο, δηλαδή το σαββατοκύριακο.
 Αυτοί οι 50 φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι τι εντύπωση θα απεκόμισαν από αυτό το αποκρουστικό θέαμα, τη στιγμή μάλιστα που τους φέραμε, για να προβάλουν την Πιερία; Συνεργάτης της "ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ" βρέθηκε την Κυριακή στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου και ρώτησε και για το... "λόφο" των σκουπιδιών τον ιδιοκτήτη του σαλέ Ελατοχωρίου κ. Χρήστο Τοψικιώτη, τον οποίον θα δείτε και θα ακούσετε σε λίγο σε βίντεο. Περιμέναμε απλώς να φύγουν οι 50 δημοσιογράφοι, για να προβάλουμε το θέμα σήμερα, προκειμένου να μη χαλάσουμε την... "ωραία ατμόσφαιρα" που είχε "καλλιεργηθεί", αλλά και μήπως αποφασίσουν τελικά οι αρμόδιοι να μαζεύουν τα σκουπίδια τουλάχιστον τις μέρες που έχει πολύ κόσμο το χιονοδρομικό.