ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Hot Girls!!!




Κ.Σημίτης: "Η Ν.Δ. επιβάρυνε με ανύπαρκτο χρέος τις αμυντικές δαπάνες"



Καυτηρίασε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στην Γερμανία ο Κώστας Σημίτης για την επαίσχυντη πράξη υπογραφής του Μνημονίου, επειδή όπως είπε «το μνημόνιο συντάχτηκε χωρίς να υπάρχει ικανοποιητική προετοιμασία και λειτούργησε με τρόπο που επιδείνωσε την κατάσταση.

Οι συντάκτες του Μνημονίου είχαν παραλείψει επίσης να συναρτήσουν τους στόχους τους με τις πραγματικές εξελίξεις, να προβλέψουν δηλαδή ότι σε περίπτωση ύφεσης θα....
παρατείνεται αυτόματα ο χρόνος πραγματοποίησης των στόχων ή και θα περιορίζονται ορισμένες επιδιώξεις. Ήταν ένα πολιτικά μοιραίο λάθος», υπογράμμισε.

Αφιερωμένο σε όσους αγάπησαν και εισέπραξαν, την ψυχολογική ταπείνωση, και την σωματική βία.  Αλλά συνεχίζουν στη ζωή υπερήφανα, να ερωτεύονται…!!!!!! 

Βία στη σχέση; Αντιδράστε
  Ασκεί συνεχώς κριτική για σας και τις ικανότητές σας ; Γίνεται υπερπροστατευτικός η εξαιρετικά ζηλιάρης; Έχει αιφνίδιες εκρήξεις θυμού ; Σας χτυπά  και σας βρίζει ; Σας ταπεινώνει και σας ντροπιάζει μπροστά σε άλλους; Σας εμποδίζει να πηγαίνετε όπου θέλετε, όταν θέλετε; Σας απαγορεύει να δείτε την οικογένεια σας ή τους φίλους σας; Νιώθετε να σας ελέγχει με κάποιο τρόπο;

Η Εύα Καϊλή τα χώνει στον Ανδρέα Λοβέρδο


 



 Κανείς πολιτικός δεν μπορεί να εμπλέκεται στη δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη θα πρέπει όταν υπάρχουν καταγγελίες να  ελέγχει τους πολιτικούς, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.



Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας,Ανδρέα Λοβέρδου, ότι «εάν πειράξει κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει μακελειό» .

Ζήτησε επιτέλους να υπάρξει ένα υγιές πολιτικό και δικαστικό σύστημα, ενώ εκτίμησε ότι η δήλωση Λοβέρδου ήταν  σχήμα λόγου και όχι απειλή.

Ρωσία-Γερμανία : Σύγχρονη Προοπτική κατευθύνσεις, των προγραμμάτων συνεργασίας, και των έργων


ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ...! ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΗΣ..!.Γιάντσιος Κωνσ/νος




Η συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε νέο επίπεδο. Έχει πάρει ένα μάθημα για τη στρατηγική εταιρική σχέση.
Η συνεργασία καλύπτει σχεδόν όλες τις μεγάλες κατευθύνσεις των σχέσεων. Αυτές

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ....ΥΦΟΣ !




Παγκόσμιο ρεκόρ Λίτσας (30kg) από Έλληνα ψαροντουφεκά! [Video]



Ο Κώστογλου Στέλιος στην περιοχή Οία της Σαντορίνης κατάφερε να χτυπήσει μια μεγάλη Λίτσα...
Τελικά το ψάρι ήταν 30 κιλά και μπήκε στην λίστα με τα παγκόμσια ρεκόρ σύλληψης θηραμάτων με ψαροντούφεκο!!Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο (από το περιοδικό βυθός) ο Στέλιος έδωσε μεγάλη μάχη με το ψάρι για τρία τέταρτα!!


O μικρός «Καζανόβας»... που ρίχνει στα «δίχτυα» του κάθε γυναίκα[ βίντεο]





O μικρός «Καζανόβας»...που ρίχνει στα «δίχτυα» του κάθε γυναίκα

Κλείνει πονηρά το μάτι, γράφει «ραβασάκι» με το τηλέφωνο του και προσφέρει ένα μπουκέτο με λουλούδια στη γυναίκα που θέλει να ρίξει στα «δίχτυα» του. Είναι ο πιο μικρός «Καζανόβας» που μπροστά του δεν αντιστέκεται θηλυκό.

Η αξιολόγηση 750.000 δημοσίων υπαλλήλων. Με γραπτά τεστ και συνέντευξη


Από γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη θα κληθούν να περάσουν οι 750.000 δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση του προσωπικού του δημόσιου τομέα.


Έχει κάποια σχέσει η φωτογραφία με το θέμα... άλλοι εκτιμούν το ναι...και άλλοι όχι... όπως το βλέπει κανείς... Σίγουρα: είναι δύσκολη η κόντρα στο ρέμα, ιδίως όταν πέσεις σε αρκούδες...! [σχόλιο ο Ορφεύς Λεπτοκαρυά]