ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Βαρουφάκης: Εγκληματικές γελοιότητες (BINTEO)...




"Βαφτίσαμε το παράλογο και τη μη απόφαση, απόφαση και λογικό και όσον αφορά τα περί βιωσιμότητας του χρέους, είναι γελοιότητα", είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ-1 και επανέλαβε ότι... τα περί ανάπτυξης είναι αστειότητες, δεδομένου ότι η συρρίκνωση δεν αναχαιτίζεται.

Χαρακτήρισε την επαναγορά ομολόγων, ως εναλλακτική του κουρέματος και τόνισε ότι "η Λαγκάρντ δεν δέχτηκε τίποτα και θα το δείτε". "Αυτό που τους είπε στο Eurogroup", συνέχισε "είναι ότι αν τα καταφέρετε μ' αυτόν τον τρόπο έχετε τις ευλογίες μου, ειδάλλως...". "Το ΔΝΤ κρατάει πισινή για να μπορεί να λακίσει από το πρόγραμμα της Ελλάδας", συμπλήρωσε.

Το νέο βιβλίο Γραμματικής και τι εξυπηρετεί.



Η εξόντωση της ιστορικής μας εθνό-
τητας προωθείται μεθοδευμένα
και συστηματικά, ακόμη κι από την
εκπαίδευση των παιδιών του
δημοτικού


Στα σχολεία ήρθε πέρυσι το νέο βιβλίο Γραμματικής Ε'-ΣΤ' Δημοτικού. Κάποιοι εκπαιδευτικοί που αντέδρασαν στην εκμάθηση των φθόγγων ιδιαίτερα, χαρακτηρίστηκαν αμέσως απ' τα φερέφωνα της αστικής τάξης (Τύπος, ακαδημαϊκοί κλπ.) σαν «άσχετοι», «για απόλυση» κ.λπ. Μελετώντας το βιβλίο, σε σχέση με παλαιότερες γραμματικές (Τριανταφυλλίδης κ.λπ.), διαπιστώνουμε ότι: δεν παραβιάζει γενικά τους κανόνες της νεοελληνικής γλώσσας, όμως ειδικά στην περίπτωση των φθόγγων εφαρμόζει μεθόδους που αφορούν παιδιά τα οποία δεν έχουν ως μητρική γλώσσα τα ελληνικά.

ΕΛEΝΗ ΒΙΤΑΛΗ - ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

Η ιστορική μητέρα των Ελλήνων!


Ορσηίδα-Ορσηίς

Ποια είναι η Ορσηίδα; Ερώτηση προς τους απανταχού ελληνο-χριστιανούς! 
Του Μ. Καλόπουλου 
Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε Έλληνα, οποιουδήποτε μορφωτικού επιπέδου, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ποια είναι η Σάρρα;... αναμφίβολα θα πάρετε έναν τεράστιο αριθμό ικανοποιητικών απαντήσεων. Αν όμως ρωτήσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, του πλέον υψηλού μορφωτικού επιπέδου, από δασκάλους μέχρι ακαδημαϊκούς, ποια είναι η Ορσηίδα; (η έρευνα αυτή έγινε τα τελευταία δυο χρόνια από μένα τον ίδιο, σε εκτεταμένο δείγμα)... θα πάρετε όλες της απίθανες απαντήσεις –εκτός απ την πραγματική- ότι η Ορσηίδα… είναι η Προμήτηρα των Ελλήνων! 

Αυτή η θλιβερή, καθολική άγνοια των προγόνων μας, είναι και η καλύτερη απόδειξη της απόλυτης ιστορικής αφασίας των ελλήνων! Όχι μόνο δεν ξέρουν ότι έχουν προπάτορά τους τον Έλληνα, τον γιο του Δευκαλίωνα, αλλά ουτε και οι πλέον μορφωμένοι Έλληνες δεν γνωρίζουν, ότι η σύζυγός του Ορσηίδα, είναι η ιστορική μητέρα των Ελλήνων! 

Ο George Tziouvaras OPERA CHAOTIQUE - OFFICIAL TRAILER