ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Δώδεκα διαδοχικές εκδόσεις, εμπλουτισμένες συνεχώς με νεότερα δεδομένα, κυκλοφόρησαν πάνω στην ανθρωπολογική - εθνογενετική μελέτη των Ελλήνων. 
Βάση αυτού του έργου αποτελεί η διδακτορική διατριβή τού Άρη Ν. Πουλιανού, που εκπονήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας υπό την επίβλεψη του διάσημου καθηγητή Ανθρωπολογίας Γ. Φ. Ντεμπέτς.
H έρευνα στηρίχθηκε στη μελέτη 70 ανθρωπολογικών γνωρισμάτων 3000 περίπου Ελλήνων πολιτικών προσφύγων του 1949 στην τ. Σοβιετική Ένωση. Τα γνωρίσματα αυτά (π.χ. ύψος σώματος, πλάτος προσώπου, χρώμα δέρματος, σχήμα ματιών), αντανακλούν με τη σειρά τους τις δομές των γονιδίων και του DNA.
Η στατιστική επεξεργασία, σε συνδυασμό με την γεωγραφική τους κατανομή, απέδειξε μαθηματικά την ακατάπαυστη βιολογική συνέχεια των Ελλήνων σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής και προϊστορικής εποχής (λόγω της μικρής στατιστικής απόκλισης στη

AΠΟΛΥΣΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


5 ΔΕΚ 2016

Δημοσκόπηση: Να απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι με 
αρνητική αξιολόγηση λένε 6 στους 10.
Της ProRata για την Εφημερίδα των Συντακτών
Το 81% ζητά μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και το 46% διαφωνεί με τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους.
«Ναι» στην απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που αξιολογούνται αρνητικά λέει το 63% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών με μόνο το 18% να εκφράζει διαφορετική άποψη.

Δημόσιο: Μειώσεις μισθών άμεσα


Δημόσιο: Μειώσεις μισθών άμεσα
Χαμένοι σχεδόν στο σύνολο τους θα βγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Η πρωτοχρονιά θα τους φέρει ... μποναμά μείωσης στο μισθό, ως και κατά 240 ευρώ το χρόνο για ορισμένους.
Αν εξαιρέσει κανείς ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων στο δημόσιο σε χαμηλά κλιμάκια και χωρίς πτυχίο στους οποίους το νέο σύστημα δίνει μερικά... ψηλά, οι περισσότεροι χάνουν από 60 ως και 240 ευρώ ευρώ το χρόνο.

Νέα δημοσκόπηση: "Ναι" στην απόλυση δημοσίων υπαλλήλων

ιΝέα δημοσκόπηση: `Ναι` στην απόλυση δημοσίων υπαλλήλων
 Έλληνες θέλουν να γίνεται αξιολόγηση στο δημόσιο και ζητάει να μη γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Διχασμένοι είναι όσον αφορά στην μισθοδοσία των κληρικών και το αν πρέπει ή όχι να πληρώνονται από το δημόσιο.
Να μπει τέλος στη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων φαίνεται πως θέλουν οι Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata, για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία μετά το δημοψήφισμα Ρέντσι: «Eχασα, παραιτούμαι» - Στο 59% το «όχι», στο 41% το «ναι»

Ρέντσι: «Eχασα, παραιτούμαι» - Στο 59% το «όχι», στο 41% το «ναι»

Υπέστη βαριά ήττα - Πανηγυρισμοί από Μπέπε Γκρίλο - Το «ναι» στήριξαν μόνο οι Ιταλοί του εξωτερικού, οι νέοι γύρισαν την πλάτη στον Ρέντσι - Πώς ψήφισαν ανά περιφέρεια - Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα