ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Διονύσης Σαββόπουλος - Ας κρατήσουν οι χοροί

Η Ελλάδα αγωνίζεται και παλεύει Αξίζουν όμως συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα.




Δείτε πώς τρομοκράτησαν τους Έλληνες για τις εκλογές! Διαβάστε το όλοι!


Ο κόσμος φοβήθηκε. Τον τρομοκράτησαν…
Έβαλαν δίλημμα ευρώ ή δραχμή.. Είδαν ότι ο κόσμος «δεν μάσησε» αφού αυτό το έχουν ακούσει πολλές φορές.
Κι όμως! Καλλιέργησαν τέτοιο κλίμα, αρχικά με τα φάρμακα, έπειτα με το εμπάργκο στις εξαγωγές προς την Ελλάδα, αφού οι εταιρίες ασφάλειας πιστώσεων πάγωσαν τα πάντα στη χώρα μας και μετά με την παρακράτηση του 1 δις από τη δόση του Μαίου, που όπως μας έλεγαν θα πήγαινε για μισθούς και συντάξεις.


Δελτίο τύπου του Δήμου Δίου - Ολύμπου για την αθώωση του Γ.Παπαθανασίου




Μετά την αθώωση του Γ. Παπαθανασίου, από το γραφείο τύπου του δήμου Δίου Ολύμπου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :
ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (3 – 0)
Αθωώθηκε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γ.Παπαθανασίου

Με ομόφωνη απόφασή του το Εφετείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώο από κάθε κατηγορία τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου. Η απόφαση εκδόθηκε την Παρασκευή 22/6/2012 λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι. Η δίκη είχε αρχίσει από χθες το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 12.00 σήμερα το μεσημέρι.

Αφού 300 κράτησαν τις Θερμοπύλες, 11 μπορούν τους Γερμανούς, λέει ο Μαραντόνα






Αφού 300 κράτησαν τις Θερμοπύλες, 11 μπορούν τους Γερμανούς, λέει ο Μαραντόνα

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΟΙ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΔΡΟΣΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ!







ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΓΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΘΩΟΣ Ο Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 Οι υπεράριθμοι κομματικοί μηχανισμοί που  κυνήγησαν τον Δήμαρχο και παραπληροφόρησαν το κοινό να αναλογιστούν το κακό που έκαναν στο δήμο . Και αυτά για μια κουτάλα...!!!  Ωστόσο χάθηκαν οι κύριοι  στα άδυτα της ελληνικής γραφειοκρατίας , μαζί και η κουτάλα που ονειρεύτηκαν...! Όμως τι κρίμα για την Ελληνική δικαιοσύνη ,  ενώ θα  μπορούσε να το τελειώσει σε μια ημέρα περάσαν περίπου 10 χρόνια . Από το blog ευχόμαστε τον δήμαρχο Δίου - Ολύμπου κ Γ. Παπαθανασίου καλή δύναμη!!!

Όνειρα θερινής νυκτός


thumb
Του Δημήτρη Μυ
Ύστερα από κάθε σχηματισμό κυβέρνησης έρχονται στην επιφάνεια προσδοκίες, όνειρα και επιδιώξεις. Κατά κανόνα οι κοινωνίες αποδέχονται την ετυμηγορία της κάλπης και προσφέρουν μια πίστωση χρόνου για να δουν, να κρίνουν και να επανατοποθετηθούν. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, η εποχή δεν ενδείκνυται για όνειρα. Και οι πιστώσεις έχουν στερέψει γενικώς...
Για να ονειρευτεί κάποιος, για να σχεδιάσει και να θέσει στόχους, υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση: να έχει έναν στοιχειώδη έλεγχο της δράσης και της λειτουργίας του. Από εκεί ακριβώς ίσως θα πρέπει να ξεκινήσει το έργο της η νέα κυβέρνηση. Να διεκδικήσει τον έλεγχο της δράσης και της λειτουργίας της – κάτι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, στην προκειμένη περίπτωση, καθώς η εξουσία της δεν απορρέει τόσο από την έκφραση της λαϊκής βούλησης όσο από τη διάθεση των πιστωτών.

Μαραντόνα: Οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, σαν τους Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες



Μαραντόνα: Οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, σαν τους Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες

    Ο προημιτελικός ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιο ενδιαφέροντος και ο Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Αργεντινός, με άρθρο του στους Times της Ινδίας αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη χρίζοντας φαβορί τους Γερμανούς.

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



    





 Το κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε λόγω αμφιβολιών τον Γιώργο Παπαθανασίου.
 από ΛΕΥΤΕΡΙΑ 

As kratisoun oi xoroi...Dionisis Savopoulos Απόψε ο ιστορικός προημιτελικός Ελλάδας - Γερμανίας



Το σημαντικότερο παιχνίδι στο Euro 2012 δίνει στις 21:45 (live από το iefimerida) η Ελλάδα με αντίπαλο την πανίσχυρη Γερμανία για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική δίνει τον πιο σπουδαίο αγώνα της μετά τον τελικό του Euro 2004, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία με νίκη επί των «πάντσερ», μια και σε οκτώ αναμετρήσεις στο παρελθόν, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετρά πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει το επιτυχημένο πλάνο για την αρχική ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Ρωσία και η σίγουρη αλλαγή θα είναι ο Γρηγόρης Μάκος στη θέση του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν από δεξιά προς τα αριστερά οι Βασίλης Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Γρηγόρης Μάκος και Γιάννης Μανιάτης, με τον Κώστα Κατσουράνη να παίζει λίγο πιο μπροστά τους.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φάνης Γκέκας, δεξιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Γιώργος Σαμαράς, όμως ο Σάντος ενδέχεται να αφήσει εκτός 11αδας τον Γκέκα, με τον Σωτήρη Νίνη να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Σαλπιγγίδη να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης.