ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η Nicolle Minetti παραιτείται από την πολιτική για να παίξει σε τσόντα..!!



Η πρώην οδοντίατρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η γυναίκα που του κανόνιζε όλα τα καυτά ραντεβού με τις ανήλικες, η Nicolle Minetti ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την πολιτική. Την φοβερή αυτή ανακοίνωση, την...



 

έκανε γιατί αισθάνεται μπουχτισμένη από την πολιτική. «Από την στιγμή που μπήκα στην πολιτική μόνο προβλήματα είχα. Πριν από λίγες μέρες μου έκαναν πρόταση για να παίξω σε ταινία πορνό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πω ναι».

Το διαδίκτυο «ουρλιάζει» με την ψυχρή ομολογία της αλλά εκείνη δεν πτοείται καθόλου.


 

NΔ: "Εμείς θα είμαστε πρώτοι - Πρωθυπουργός ο Α.Σαμαράς"


ImageΠρώτη με μικρή διαφορά θα είναι η ΝΔ και θα κερδίσει το bonus των 50 εδρών, συνεπώς θα μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση με κορμό της ΝΔ, αλλά και πρωθυπουργό τον Α.Σαμαρά. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα επιμείνει ο Α.Σαμαράς.
Αυτά μεταδίδονται από την Συγγρού και η αισιοδοξία είναι διάχυτη...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Όλα τα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης με βάση το exit poll



Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση του κοινού exit poll των 6 εταιρειών και η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές με μισή μονάδα διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταλάβει μαζί με το μπόνους των 50 εδρών 127 έδρες στη νέα Βουλή.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα λάβει λοιπόν αύριο την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και θα αρχίσει ο γνωστός κύκλος επαφών με...........
τα κόμματα. Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να στηρίξει κυβέρνησης συνεργασίας με τους πρωτεργάτες του Μνημονίου, μοιραία το βάρος πέφτει στους υπόλοιπους πιθανούς «συνεταίρους».

Κατανομή εδρών με βάση το EXIT POLL της NET



Lay-Out.gr Δηλώσεις Μιχαλολιάκου

ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ 1ο Ο ΣΚΑΙ



Μόλις έκλεισαν οι κάλπες και ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι σε συνεργασία με την Public Issue έδωσαν την δική τους εκτίμηση ψήφου...

Η πρώτη εκτίμηση ψήφου είναι:

Το κοινό exit poll




Τραγικό τέλος για ορειβάτη στο φαράγγι του Ενιπέα Ολύμπου





 Νεκρός εντοπίσθηκε τελικά ορειβάτης που αγνοούνταν στο φαράγγι του Ενιπέα Ολύμπου, όπου έπεσε σε απόκρημνη περιοχή.

Τα σωστικά συνεργεία της Π.Υ. και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προσέγγισαν τον ορειβάτη που έπεσε στη θέση «Παλιοπρίονο» στο φαράγγι του Ενιπέα και διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός.

Το σημείο της πτώσης του θύματος δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη επικινδυνότητα και από εκεί διέρχονται πάρα πολλοί ορειβάτες και πεζοπόροι, μια και η διαδρομή είναι ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους.

Η φοβερή πλάκα που έκανε ο Παπαδημούλης στη Ντόρα



Ε, μα πήγαινε κι αυτή γυρεύοντας. "Μη μου συγχύζεστε κύριε Παπαδημούλη μου" και "μη μου συγχύζεστε" τον είχε τον άνθρωπο.
Αλλά εκεί που του την βίδωσε του Παπαδημουλη, ήταν όταν του είπε "σας πιάνει τρόμος όταν αθροίζετε τη δύναμη της ΝΔ και της ΔΗΣΥ".
Η απάντηση έσπαγε κόκαλα: Μου θυμίζετε τον Εμβέρ Χότζα που...έλεγε "εμείς οι Αλβανοί και οι Κινέζοι είμαστε ένα δισεκατομμύριο"...
Φοβερό!...