ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Oι Γερμανοί μάς... διώχνουν..



Του Γιώργου Δελαστίκ
Αντε πάλι τα ίδια με τους Γερμανούς! «Η τρόικα παρουσιά-ζει καταστροφική εικόνα της κατάστα-σης» στην Ελλάδα, είναι ο τίτλος σχετικού με τη χώρα μας ρεπορτάζ της «Χάντελσμπλατ», της μεγαλύτερης ημερήσιας οικονομικής εφημερίδας της Γερμανίας. Την αρχή την έκανε η «Ράινισε Ποστ», μια άλλη γερμανική εφημερίδα. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκπλη-ρώσει τα... 210 από τα περίπου 300 μέτρα λιτότητας που....
της είχε επιβάλει η τρόικα, αποκάλυψε μη κατονομαζόμενο μέλος της γερμανικής κυβέρνησης στη «Ράινισε Ποστ». Ο ανώνυμος Γερμανός υπουργός, μάλιστα, προσέθεσε ότι ακριβώς αυτό είναι το στοιχείο που κυριαρχεί στο προκαταρκτικό σχέδιο της έκθεσης που καταρτίζουν αυτές τις μέρες οι εκπρό-σωποι της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.

Τα «δελφίνια» τελείωσαν πριν αρχίσουν


Δεν πρόκειται, τουλάχιστον για φέτος, να πραγματοποιηθούν δρομολόγια με «ιπτάμενα δελφίνια», από το λιμάνι του Πλαταμώνα και του Αγιοκάμπου.
Τα «δελφίνια» πάνε προς... Τουρκία και τους λόγους εξήγησε ο μέτοχος της εταιρίας GL κ. Γιώργος Σαραφιανός, με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ολύμπιο Βήμα» της Κατερίνης. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:
«Η Εταιρία GL, με έδρα τον Πειραιά, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις 40 ημερών, αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την πραγματοποίηση ημερήσιων εκδρομών από Θεσσαλονίκη-Πλαταμώνα-Αγιόκαμπο προς Σποράδες. Αιτία είναι οι ακυρώσεις εκδρομών από ανατολικές χώρες, όπως επίσης και η ακυβερνησία της χώρας επί 9 μήνες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Eλληνες τουρίστες για το μεγάλο ενδιαφέρον και την υποστήριξή