ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

adriano celentano AZZURO

ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...!

ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ...! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ...! ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ , Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΔΗΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ,ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑ...!

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ...!



ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΤΣΙΚΝΊΖΟΥΜΕ... ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ...!


Εκπληκτική παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο υπέρ των Ελλήνων στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο




Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον “σχέδιασμό αφανισμού της Ελλάδος”. Με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης, αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πολτική Μέρκελ, Σαρκοζί. “Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση, την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων. “Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ-  είπαν -  πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία”.  Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες., στους κουρελιασμένους Έλληνες . Αυτό είναι που έχει γραφτεί στη χθεσινή CORRIERE DELLA SERA.  στην σελίδα 5. Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι  η Wall street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προυπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας. Είναι αυτή η Ευρώπή που θέλουμε; Κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακός “.

Δεν γίνεται σήμερα η δίκη Παπαθανασίου!



Διεκόπη πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η οποία θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή στις 9 π.μ..

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει από την υπόθεση με αριθμό πινακίου 8 και ο εν αργία δήμαρχος έχει αριθμό πινακίου το νούμερο 20.

Λιποδιαλυτικές τροφές: Αδυνατίστε τρώγοντας



Υπάρχουν κάποιες τροφές που αντί να παχαίνουν, βοηθούν στην απώλεια βάρους. Ονομάζονται λιποδιαλυτικές τροφές, καθώς εμποδίζουν την εναπόθεση λίπους. Σημειώστε τες και συμπεριλάβετε τες στο καθημερινό σας διαιτολόγιο...

Έστω και αργά, ξέσπασε κατά των εταίρων και του Σόϊμπλε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας



«Όλοι έχουμε χρέος να βάλουμε πλάτη για να περάσουμε την κρίση. Δεν δέχομαι να λοιδορείται η πατρίδα μου από τον κ. Σόιμπλε, δεν το δέχομαι σαν Έλληνας. Ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Ποιοι είναι οι Φιλανδοί; Εμείς πάντοτε είχαμε την υπερηφάνεια να υπερασπιστούμε όχι μόνο τη δικιά μας ελευθερία, όχι μονάχα τη δικιά μας πατρίδα, αλλά

Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΩΝ ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ ΚΑ Ι ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΟΝ ΌΛΥΜΠΟ...! ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΥΑΓΓΈΛΙΑ..;;;





 Σήμερα, ενώ 

αγωνιζόμαστε 
να πείσουμε

ΣΚΟΠΟΣ: μας η 
δραστηριοποίηση του καλλιτεχνικού



Εκ των 
Λειβήθρων
 Ορμώμενος :
 Κων/νος Γιάντσιος
 τ. Αντιδήμαρχος 
Ανατολικού 
Ολύμπου,
 Δημιουργός 
των εκδηλώσεων
 εις μνήμην του
 Ορφέα και την
 ανάδειξη
αυτού,από το 2007...!