ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ντάισελμπλουμ: Με παρεξήγησαν-Λυπάμαι, αλλά δεν παραιτούμαι.


Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ απολογήθηκε για τη δήλωσή του ότι οι χώρες της Νότιας Ευρώπης "σπαταλούσαν χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά ζητούσαν βοήθεια", αλλά υποστήριξε πως επί της ουσίας πρόκειται για παρεξήγηση και δεν είχε πρόθεση να διαχωρήσει το Βορρά από το Νότο. Τόνισε ακόμα πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, κάτι που ζήτησαν ο Ματέο Ρέντσι και ο

Ο Βαρουφάκης απαντά στον Ντάισελμπλουμ για τα λεφτά που 'έφαγαν' οι χώρες του Νότου.




Την αντίδραση (και) του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, προκάλεσε η δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου ξόδεψαν τα χρήματά τους σε ποτά και γυναίκες, ζητώντας εκ των υστέρων βοήθεια από τον Βορρά.

Τρόμος στο Λονδίνο - Δύο νεκροί από την επίθεση στο Κοινοβούλιο.


Επίθεση σημειώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα έξω από το κτίριο που στεγάζει το βρετανικό κοινοβούλιο και στη γέφυρα του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα
αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη γέφυρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν ακόμη 12, κάποια από τα οποία είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Σόιμπλε ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό!

Ανατροπή πολιτικών συσχετισμών, με τη Νέα Δημοκρατία να μπαίνει θέλοντας και μη στο κάδρο της διαπραγμάτευσης για τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν μετά τις επόμενες εκλογές, προκαλεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επαναφέροντας στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μνήμες από το θρίλερ του 2011, το οποίο προκάλεσε σοβαρό εκλογικό κόστος στον Αντώνη

Νέο προκλητικό μήνυμα Ερντογάν στην Ευρώπη.

Νέο μήνυμα προς την Ευρώπη απέστειλε χθες ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας πως η Τουρκία δεν θα απειληθεί ποτέ ξανά από την διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ερντογάν, δήλωσε χθες πως μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου η Τουρκία μπορεί να αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Ευρώπη, την οποία χαρακτήρισε «φασιστική και σκληρή» και είπε ότι θυμίζει εκείνην της εποχής πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.