ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τι κρύβει η νέα επίθεση Σόιμπλε στην Ελλάδα.



Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει τις δηλώσεις του γερμανού υπ. Οικονομικών, που άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις του γερμανού υπουργού
Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην Süddeutsche Zeitung, άφησαν για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο το ελληνικό δανειακό πρόγραμμα να

Ρεκόρ ανάπτυξης 1,9% καταγράφει η γερμανική οικονομία.




Σε τροχιά ανάπτυξης εξακολουθεί να βρίσκεται η γερμανική οικονομία. Στο θετικό κλίμα συμβάλλουν οι αυξημένες δαπάνες δημοσίου και νοικοκυριών, η ενίσχυση του κατασκευαστικού τομέα, αλλά και η πολύ χαμηλή ανεργία.

Στην εκπνοή του 2016 η γερμανική οικονομία άρχισε να

Αγωγή εναντίον της ΕΚΤ κατέθεσε ο Μπερλουσκόνι



Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η εταιρεία συμμετοχών του Fininvest κατέθεσαν αγωγή κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Τα... 
 

 
 
 
 
έγγραφα δεν περιελάμβαναν πληροφορίες για την υπόθεση εκτός του ότι η αγωγή κατατέθηκε στις 23 Δεκεμβρίου.

Oι δασικοί χάρτες της Πιερίας στο διαδίκτυο



Από την Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ανακοινώνεται ότι με την 178/13-1-2017 (ΑΔΑ:73ΔΑΟΠ1Υ- ΝΑ5) ταυτάριθμη απόφασή μας, αναρτήθηκε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της... 
 
  

 
 
 
 
 
ΕΚΧΑ Α.Ε. (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoF1_Page.aspx), ο δασικός χάρτης της Π.Ε. Πιερίας, εκτός των προ – Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. Κατερίνης, Μακρυγιάλου, Μεθώνης & Ν. Αγαθούπολης.  Για τον αναρτημένο δασικό χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση στην ανωτέρω ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε., μέσω της οποίας και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτού. Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκινά την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και λήγει την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρεκτείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, δηλαδή λήγει την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017. 
 Οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων. Δικαίωμα υποβολής αντίρρησης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, το Ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι Ο.Τ.Α., εφόσον επικαλούνται εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα επί της αμφισβητούμενης δασικής, χορτολιβαδικής και βραχώδους ή πετρώδους έκτασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ Κατερίνη: 13 Ιανουαρίου 2017 Ταχ. Δ/νση: Τ. Κ.: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Ηπείρου 10 60132, Κατερίνη Δρ. Πέτρος Παπαπέτρου 2313309735 / 2351045471 2351045561 papape@damt.gov.gr Σελίδα 2 από 2 Ειδικά, κατά της παράληψης να περιληφθεί στο δασικό χάρτη ορισμένη δασικού χαρακτήρα ή χορτολιβαδική ή βραχώδης ή πετρώδης έκταση, αντίρρηση μπορεί να υποβάλλει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή Ο.Τ.Α. ή περιβαλλοντική οργάνωση ή άλλα νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στους σκοπούς των οποίων περιλαμβάνεται η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. 
 Για την υποβολή των αντιρρήσεων καταβάλλεται υποχρεωτικά ειδικό τέλος ανάλογα με το εμβαδόν που αφορά η αντίρρηση (ΦΕΚ Β/3985/16). Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης, που βρίσκεται στην οδό Ηπείρου 10 – Κατερίνη Τ.Κ.60132 στην έδρα της Δ/νσης Δασών Πιερίας.