ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ολοένα περισσότεροι Τούρκοι ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.


«Ως στρατιωτικοί, επίλεκτοι. Ως πρόσφυγες, πρόβλημα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Spiegel Online αναφορικά με την υπόθεση των δύο Τούρκων στρατιωτικών οι οποίοι, μετείχαν πιθανώς σε επίλεκτη ομάδα που είχε αποφασιστικό ρόλο στο πραξικόπημα κατά του Ταγίπ Ερντογάν τον Ιούλιο του 2016 και οι οποίοι πρόσφατα παραδόθηκαν στις

Όταν ένα κράτος χάνει την εθνική του κυριαρχία λόγω πολεμικής κατάκτησης και κατοχής του από άλλο κράτος, τότε καταλύονται και τα ατομικά δικαιώματα ιδιοκτησίας των υπόδουλων πολιτών και ισχύει το δίκαιο του κατακτητή. Δηλαδή η εθνική κυριαρχία ενός κράτους σε μια συγκεκριμένη εδαφική επικράτεια, είναι εκείνη που θεμελιώνει και τα ατομικά δικαιώματα ιδιοκτησίας επί ακινήτων, εισοδημάτων κ.λ.π.. Όταν αυτή καταλύεται, καταλύονται και τα σχετικά ατομικά δικαιώματα.

Ανω κάτω η ΝΔ από τις δηλώσεις Μεϊμαράκη.

Αναταραχή και τριγμούς προκάλεσαν στη Νέα Δημοκρατία οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος έκανε λόγο για «τζάμπα μάγκες», οι οποίοι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα επερχόμενα μέτρα. «Κύκλοι» της ΝΔ έσπευσαν να τονίσουν ότι ο κ.Μεϊμαράκης δεν απευθυνόταν προς τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όσα είπε αφορούσαν τον Μάκη Βορίδη και τα λεγόμενά του.

Ρωσικά «πυρά»: ΝΑΤΟ και ΕΕ προωθούν την «αλβανική πλατφόρμα» στα Σκόπια.

Η Ρωσία κατηγορεί την Αλβανία, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι επιχειρούν να εγκαθιδρύσουν μια φιλοαλβανική κυβέρνηση στην ΠΓΔΜ, η οποία διανύει μια περίοδο πολιτική κρίσης.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του καλεί την Δύση να
σταματήσει τις παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της ΠΓΔΜ . Συγκεκριμένα το ρωσικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι 'η πολιτική κρίση στην ΠΓΔΜ η οποία προκλήθηκε από εξωτερικές ωμές