ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η συνέχεια… ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ : Ο Κων/νος Γιάντσιος, απαντά σ’ αυτούς που ζουν με ψευδαισθήσεις,

Εδώ  έριχναν  τα λύματα . Από το 2007
Επί χονδροπουλου και Γιαντσιου αξιοποιήθηκε ο χώρος
και γίνονται Εκδηλώσεις  υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ...

1)2)3)
  ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ Στους δυο [αντιδημάρχους] 

του δήμου Δίου - 0λύμπου, της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου...!
Οι οποίοι  υπογράφουν δελτίο τύπου και διαβάστηκε μεταξύ άλλων και στην Δίον 
τηλεόραση στην εκπομπή του Άκη Τάτση. [συγχρόνως χωρίς την δυνατότητα του αντίλογου  . ΕΥΓΕ..!!!

Αγαπητοί μου : δυο [ αντιδημάρχοι], δεν ασκείτε  η  εξουσία όταν διακατέχεσαι από μικροπρέπεια – σκοπιμότητα (ατομική, κομματική) – ιδιοτέλεια – αλαζονεία – ανηθικότητα – αμετροέπεια – ματαιοδοξία.
Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε, ως ηγούμενοι με τους προηγούμενους ...! Όμως  είναι για εσάς , πιο βολικό  να προβάλλεται το χρέος…! Καταργώντας τα πάντα :  Λες και δεν υπήρχαν οι διαδικασίες, τα χρονοδιαγράμματα ,οι ανάγκες του δήμου, η τα Δημοτικά Συμβούλια και αποφάσεις τους , ούτε οι υπηρεσίες του δήμου ,ούτε οι έλεγχοι ,αυτών  της περιφέρειας, ούτε επίτροπος, και οι ισολογισμοί, ούτε  ορκωτοί λογιστές  κάθε χρόνο κλπ .
... δεν ζούμε στο νόμο της ζούγκλας...! Μα από πού μας ήρθατε…;;; .
Κεντρική διάβαση Λεπτοκαρυας έργα της Εργοσε 7.000.000 Ευρώ, με
πρωταγωνιστή τον  Κ.Γιαντσιο πραγματοποιήθεισαν σε ένα  χρόνο
όποιος αμφιβάλλει τα πρακτικά του Δ. συμβουλίου είναι εκεί...!

Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε, ως ηγούμενοι με τους προηγούμενους. Και παρουσιάζετε την δική μας ακριβή, όπως εσείς λέτε καθαριότητα. Και πάλι αμφισβητείτε, την προϊσταμένη αρχή την ΤΥΔΚ Πιερίας, η οποία μελέτησε αναλυτικά και έγκρινε νομιμότατα,  τις διαδικασίες του διαγωνισμού...
 Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε, ως ηγούμενοι με τους προηγούμενους. Χωρίς στην επιστολή σας να εξηγείτε  ότι στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου . Εισπράξατε το 2011 περίπου 2.500.000 ευρώ, ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας, και φωτισμού ΦΟΠ. Ωστόσο θα εισπράξτε αλλά τόσα το 2012  συνολικά σε δυο έτη  5.000.000 ευρώ.
       Ως εκ τούτου αναγκάστηκαν οι επαγγελματίες  της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου, να αναλάβουν  τις ευθύνες τους, και κάνοντας πρόσθετο  έρανο ,’ζητιανιά’ για την καθαριότητα κατά  την διάρκεια της τουριστικής ‘σαιζόν 2011’ παρόλο που είχαν είδη πληρώσει 2.500.000 ευρώ ανταποδοτικά τέλη : που σημαίνει  όταν παίρνω από τον δημότη  100 Ευρώ τα δίνω πίσω σε καθαριότητα, και δεν τα μετατρέπω… σε  φθηνή ανύπαρκτη καθαριότητα… και σε πλεόνασμα…!!!!      Ωστόσο μας λέτε και ότι δεν υπάρχει σάλιο .


Άραγε καλοί μου άνθρωποι που πάει το πλεόνασμα,[υπόλοιπο]  από τα ανταποδοτικά τέλη  της καθαριότητας ,της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου…;;;; 
Κάτι ανάλογο κάνατε και με τις γαλάζιες σημαίες που συνεπάγονται σε 32 αρμοδιότητες και συμβολίζουν καλές παροχές τουρισμού  . Από 13 τον αριθμό , στην Πιερία μέχρι και το 2010, ο δήμος ανατολικού Ολύμπου, διατηρούσε  9 γαλάζιες σημαίες τοποθετημένες στις ακτές Ολύμπου , από τη Λεπτοκαρυά μέχρι τους Ν. Πόρους…!!!! Και το 2011 ενώ είχατε μόνο 5 σημαίες τον αριθμό , μας είπατε  ότι είστε και πιο φθηνή. Παρόλο που ο δήμος Δίου – Ολύμπου έγινε  τριπλάσιος κλπ…! Μα είναι απλό εφόσον το αντικείμενο δεν υφίσταται…!!!!!!

 Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε μόνο  με τους προηγούμενους .ακόμη με την επιτήρηση, την οποία το υπουργείο λανθασμένα επέβαλε.  Εσείς οι δυο Αντιδημάρχοι ] οι οποίοι τεντώνεται το χρέος σα λάστιχο και την επιτήρηση στα ύψη. Και μας παραμυθιάζεται με διάφορες  δημοσιεύσεις, και ενδιαφέρεστε μόνο  για την επικοινωνία και όχι για την ουσία, καλύτερα να μας πείτε αν αυτά που επικαλείστε τα πιστεύετε, τότε γιατί δεν πάτε και στον εισαγγελέα …

Όσο αφορά τον πρώην  αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο 

Γιάντσιο, στον οποίο αναφέρεστε   ευκαιριακά και αιφνίδια…! Να ξέρετε ένα, ότι  δεν λέει λόγια

 και τα ακυρώνει με τις πράξεις του. Συνέλθετε και διοικήστε και εσείς  αγαπητοί μου, ο Α

. Χονδρόπουλος και ο Κ. Γιάντσιος, διοίκησαν μόνο  29 μήνες και 26 ημέρες, που σημαίνει ,ότι εμείς είμαστε 3 χρόνια χωρίς διοικητικά καθήκοντα

Αύριο η συνέχεια : …Κίνημα Ειρήνη Έρωτας Περιβάλλον
 Κων/νος Γιάντσιος πρώην αντιδήμαρχος πρώην δήμου   ανατολικού Ολύμπου   

Η Εκκλησία του Δήμου.



Όσοι συμπολίτες σκέφτονται να παίξουν, ως επόμενο ρόλο στην παράσταση της ζωής τους, εκείνον της όρνιθας, που θα γεννήσει και θα κλωσήσει χρυσά αυγά, να κοιτάξουν καλά αυτή την φωτογραφία για να γνωρίσουν ότι το πρώτο μικρό βήμα για τον άνθρωπο και το τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα έγινε σ' αυτά τα σκαλοπάτια και όχι στα κοτέτσια.