ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Την αυτοκτονία του 46χρονου εμπόρου υφασμάτων Ευρυδιάδη Φιλιππίδη που έγινε τον Μάιο του 2009 στην Πλάκα Λιτοχώρου ερευνούν οι αρχές







  Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Νέων οι αρχές ερευνούν πλέον από την αρχή τυχόν σύνδεση και της αυτοκτονίας του 46χρονου εμπόρου υφασμάτων, Ευρυδιάδη Φιλιππίδη, τον Μάιο του 2009 στο εξοχικό του στην Πλάκα Λιτοχώρου, πρώην σύζυγο της συζύγου του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο 46χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο εξοχικό του στην Πλάκα Λιτοχώρου και φέρεται ότι είχε μπει εγγυητής σε δάνειο, το οποίο φέρεται να έχει πάρει από τον Καραμπέρη ο Παναγιώτης Σαξώνης, ο βασικός πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου.

Sexy και καλλίγραμμα μοντέλα στις πιο κορυφαίες πτώσεις!




Δείτε το top 10 με τις πιο κορυφαίες πτώσεις πανέμορφων μοντέλων στην πασαρέλα. Μπορεί να είναι επαγγελματίες αλλά έχουν και αυτά τις άτυχες στιγμές τους!







Ο ΟΡΦΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!

Στις  παραλίες των Ανατολικών Ακτών του Ολύμπου ο πιο διάσημος,ο θρύλος, δηλαδή, ο γαύρος, μεταξύ άλλων είναι στο μπαρ βεγγέρα και ο Αντώνιος . 
 Εδώ ο Αντώνιο με τον Γκουνό Γεώργιο στα γλέντια της Λεπτοκαρυάς που θα τα ζήλευε και ο ιδιος ο Ζορμπάς!!!!!


ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ : ΕΘΝΙΚΌ ΣΧΈΔΙΟ ΔΡΆΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!!!!!


Προτάσεις με στοχευμένες δράσεις για τον Ολύμπο ετάχθη  η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου. Και ίσως έτσι σώθηκε προς το παρόν η νότια Πιερία...!

 ""Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που
εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι".!


Με τον τρόπο που η δημοτική αρχή διαπραγματεύτηκε στα μεγάλα σαλόνια της Αθήνας τον Όλυμπο, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη επιπολαιότητα, αντιμετώπισης, των προβλημάτων που μας προέκυψαν, από τη διαβούλευση για το Π.Δ.…! [ δηλαδή , ενώ κανείς από τους φορείς της Πιερίας, δεν απαίτησε, ποτέ, να γίνει ο δρόμος ως και στον ΜύτικαΩστόσο από τους φορείς της Πιερίας ,απαιτήθηκε: να επιτραπεί το τελεφερίκ με τον νόμο 3937 , παρόλα αυτά ...! ] 
Ευτυχώς όμως στην Αθήνα, στην διαβούλευση, για τον Όλυμπο , χάριν τη δυναμική εν λόγο αρμοδιοτήτων εκπροσώπηση,  του δήμου Δίου – Ολύμπου, αποτράπηκαν τα χειρότερα :
 Ο δρόμος προς τον Μύτικα. Εξαιτίας αυτό δεν θα έχουμε και διόδια προς αυτόν…! [ δηλαδή με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια …! ]
Φαίνεται ότι μέσα στην τύφλα τής εξουσίας, οι περισσότεροι από σας, εδω στο Νότο εξακολουθούν να υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου …!
 Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη. Κωστής Παλαμάς ΕΚ ΤΩΝ ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!!!!  

ΕΘΝΙΚΌ ΣΧΈΔΙΟ ΔΡΆΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!!!!!



ΜΕ ΤΗ «ΣΦΡΑΓΙΔΑ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.


*Συναίνεση και σύγκλιση απόψεων (με τις επιμέρους προσεγγίσεις κάθε κόμματος) στη χθεσινή συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Ορεινών Όγκων της Βουλής *Τι είπαν βουλευτές κι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και φορέων..


Η παρέλαση των τοκογλύφων-εκβιαστών στον ανακριτή


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε σήμερα η μεταφορά στον τρίτο ειδικό ανακριτή των μελών που αποτελούσαν τις δύο από τις τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις και κατηγορούνται για τις υποθέσεις τοκογλυφίας και εκβιασμών στη Θεσσαλονίκη.
Η προσαγωγή των κατηγορούμενων έγινε με τα λευκά φορτηγάκια της αστυνομίας, συνοδεία πάνοπλων ανδρών. Τα μέλη της πρώτης οργάνωσης πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο συνήγορος του φερόμενου ως αρχηγού των 4 οργανώσεων Μάρκου Καραμπέρη σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους υπογράμμισε πως η υπόθεση δεν παρουσιάστηκε στην πραγματική της διάσταση και θα καταρρεύσει στην δικαστική αίθουσα.
iefimerida.gr/news