ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Με ηλεκτρονικές διαδικασίες η παραχώρηση χρήσης αιγιαλού

Ηλεκτρονικά θα διεξάγεται η πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, ύστερα από τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, στο σχέδιο νόμου του ΥΠΕΝ σχετικά με "τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις". Στόχος είναι να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή ενδιαφερομένων, το αδιάβλητο της διαδικασίας και κατ’ επέκταση, το μέγιστο δυνατό όφελος για το δημόσιο.


Αλλαγή σκηνικού μετά τις επιθέσεις στη Συρία

Στη σημαντικότερη μέχρι σήμερα απόφαση της θητείας του στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διέταξε την εκτόξευση, ξημερώματα της Παρασκευής, αμερικανικών πυραύλων Τόμαχοκ εναντίον συριακής αεροπορικής βάσης.

Πούτιν-Ρουχανί εναντίον Τραμπ: Ανεπίτρεπτες οι επιθετικές ενέργειες των ΗΠΑ κατά της Συρίας.

Οι πρόεδροι της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ιράν, Χασάν Ρουχανί επεσήμαναν σε τηλεφωνική επικοινωνία τους, ότι οι επιθετικές ενέργειες των ΗΠΑ κατά της Συρίας είναι ανεπίτρεπτες, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το Κρεμλίνο.