ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ...!

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ...?ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ...ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 30/12/2010 ΧΤΙΖΟΥΜΕ:  ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ...ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΥΑΖΑ...!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...
ΟΣΤΟΣΟ...
<<ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΕΣΙΕ,ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ...>>

Επιχειρηματίες και πολίτες της Λεπτοκαρυάς καταγγέλλουν...

 


http://4.bp.blogspot.com/-sjBEiDtyR5Y/TlR_3AwX0cI/AAAAAAAABAg/lTmuUArAsqI/s1600/Photo-0008_e2_e1.jpgΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Προς: Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Κοινοπ: Αστυν. Τμήμα Λιτοχώρου Θέμα: α) κινδυνεύουμε όλοι β) διαταράσσεται
Κύριε Διευθυντή, επειδή μέλημα όλων των υγειώς σκεπτόμενων ανθρώπων είναι ο σεβασμός των συνανθρώπων μας και το δικαίωμα να μπορεί ο καθένας να κινείται χωρίς να κινδυνεύει, και επειδή οι αξίες ενός τόπου τουριστικού όπως η Λεπτοκαρυά δεν πρέπει να αλλοιώνονται από κάποιους οδηγούς, παρακαλούμε τη δική σας άμεση παρέμβαση προς τη Δημοτική και Αστυνομική Αρχή, για την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ.
γ) Με εκτίμηση
Επιχειρηματίες και πολίτες της Λεπτοκαρυάς
πολλοί από εμάς πάθαμε φοβία τόσο από το ότι κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα, όσο και από τη διατάραξη της ψυχικής μας γαλήνης!
ο χρόνος κοινής ησυχίας όχι μόνο εκείνων που διαμένουν σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και όλων των άλλων των πολιτών που εκείνες τις ώρες βρίσκονται σε εστιατόρια ή άλλα καταστήματα της περιοχής,
ντόπιοι και ξένοι (τουρίστες και παραθεριστές), να πέσουμε ανά πάσα στιγμή θύμα τους,
“ Παράβαση Κ.Ο.Κ από οδηγούς μηχανοκινήτων”.
Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή,

Πολλοί κάτοικοι της Λεπτοκαρυάς απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου και στην Δημοτική Αστυνομία Δίου – Ολύμπου για την ηχορύπανση που δημιουργείται από ορισμένους οδηγούς σε εποχή αιχμής της τουριστικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα. Κάθε ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι και τις πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας,(ακόμα και κατά τις ώρες κοινής ησυχίας), οδηγοί μηχανημάτων δικύκλων και όχι μόνο, διέρχονται το δρόμο προς παραλία της Λεπτοκαρυάς με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να σέβονται και να εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ. Εξ’ αιτίας αυτής της ενέργειάς τους:
ΟΡΦΕΑΣ

Χοντρό κόλπο με το κάμπιγκ της Σκοτίνας

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxjHlSwTWAzk7UEa5WQN0vHCnBn6-RxbpO69GYqvW-qxAdp8HGxQL4pNlmDx1VLr6wXOxAgMrMJUSRvzMLAVpzJavUbzzdEwLIk70B4o2-oODSvCoMBdfSsS2X3ozmc3SNB6NiRYGeBXqA/s1600/skotina+3.jpg

Ψεύτες και κλέφτες των ονείρων του λαού. Με παραμύθια ακύρωσαν τον διαγωνισμό του κάμπιγκ της Σκοτίνας. Λαμόγια του κερατά ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Θα φάτε καλά αλλά και θα περάσετε καλά.

Σήμερα πρωί 8:33 πμ στην Λεπτοκαρυά

 


 Αγενέστατη συμπεριφορά οδηγού απορριμματοφόρου απέναντι σε πολίτη που του έκανε παρατήρηση ότι του σπάσανε δυο κάδους, μια χθες και μια σήμερα το πρωί από λάθος χειρισμό του εργάτη και κόντεψε να της (φάει)!!! Όταν του ζήτησε τα στοιχεία ο πολίτης, αυτός του απάντησε λέγοντας : "πάρε της πινακίδες αν θες",  πράγμα που δεν έγινε ποτέ, γιατί το απορριμματοφόρο απλά δεν είχε πινακίδες… χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
 
p.s
κύριε Βροχαρίδη να χαίρεσαι το στόλο απορριμματοφόρων
που έχεις.
 
Νότιος παρατηρητης