ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεννηθείς στην Π- ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ( ΛΕΙΒΗΘΡΑ ) ΠΙΕΡΙΑΣ Και παιδί μεταναστών στην Γερμανία από το 1969 έως το 1984 ασχολία: με ταρίχευση ,στη Στουτγάρδη το1985 βραβείο γαστρονομίας  , και προσφορά στην Ελληνική Κοινότητα της Στουτγάρδης όπως και στους Συλλογους της Λεπτοκαρυάς ανελλιπώς. απο το 1994, Κύρια ασχολία : Τουριστικές Επιχειρήσεις .

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος και υπηρέτησα τους συνδημότες μου από τη θέση του Αντιδημάρχου από το 1/1/2007 έως το31/1/ 2010 Στόχος μου ήταν να βελτιώσω την ζωή των συμπολιτών μου,όμως θεωρώ ως την σημαντικότερη προσ...φορά μου την δημιουργία του θεσμού των «ΛΕΙΒΗΘΡΙΩΝ» εις μνήμην του Ορφέα της σημαντικότατης αυτής προσωπικότητας στην αρχαιότητα.
1 ΟΡΦΕΑΣΛΕΙΒΗΘΡΑ ΌΛΥΜΠΟΣ η επικοινωνία μας, και η κατανόησή σας, εμπίπτει αυτοτελώς, στις προσπάθειες μας σε Ελληνικό και Διεθνές επίπεδο διεπιστημονικής συνεργασίας, ότι ο κάθε μουσικός επιστήμων, «όταν κάνει το μάστερ μεταπτυχιακό του» , ίσως όφειλε να επισκεφθεί, τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο του Ορφέα την πόλη ΛΕΙΒΗΘΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ με στόχο την κατανόηση και περαιτέρω ανάπτυξη της Μουσικής σύλληψης με την οποία ο ΟΡΦΕΑΣ καλλιέργησε τους επιμέρους κλάδους που κίνησαν το ενδιαφέρον του και του ανθρωπιστικού ιδεώδους σε κάθε κλάδο…! 
2 Επίσης σήμερα, ενώ αγωνιζόμαστε να πείσουμε τους Σκοπιανούς σε κάποιο συμβιβασμό, κάτι ανάλογο θα ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε και με τους Βούλγαρους, οι οποίοι πλαστογραφούν την Ιστορία στο θέμα του Ορφέα και των Μουσών.«ΟΡΦΕΑΣΛΕΙΒΗΘΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ», με έδρα την ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. 
ΣΚΟΠΟΣ
η Επιστημονική, πολιτιστική και πολιτισμική δραστηριοποίηση του καλλιτεχνικού και επιστημονικού κόσμου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινής γνώμης για Εθνικά θέματα που έχουν σχέση και επηρεάζονται από την ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΩΝ ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΟΝ ΌΛΥΜΠΟ σαν Γραμματεία και Ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: