ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΝΤΕΛΑ !!!

Τον ξέσκισε πάλι τον ΓΑΠ



Η Ακριβοπούλου έχει "συμπάθειες".. Μια απο αυτές είναι ο Παπανδρέου.. Σήμερα απο το δελτίο του ΣΚΑΙ, τον ξέσκισε! Και τι δεν του είπε.. Αλλα δεν είχε και άδικο.. Ο ΓΑΠ ζει στον δικό του πλανήτη.. Βίντεο!





Από την χιονισμένη Λεπτοκαρυά - Φωτογραφίες της Κάτιας Ατσαβέ & του Κώστα Γιάντσιου



ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ…!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…!!!!!!!


Διαβάζω από το πρωί στα μπλοκ και την οργή των δημοτών, τα περί, δήθεν κατά τα άλλα ωραία ετοιμότητα...της πολιτικής προστασίας…! και ότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι από χιόνι, και ότι όπως γράφουν τουλάχιστον ο κόσμος δεν μπορεί να βγει από τα σπίτια να πάει στον φούρναρη να πάρει ψωμί…! Ούτε συγκοινωνία για το νοσοκομείο και ότι με λίγο χιόνι παραλύουν τα πάντα…! Και το ότι ήταν όλα μόνο παχιά λόγια τα περί ετοιμότητας κλπ….! Εγώ θα συμφωνήσω για όσα εσείς καταγράφεται…! Ωστόσο πρέπει να  ξέρετε ότι η πολιτική προστασία ασχολείτο προς το παρόν με πολύ ποιο σοβαρά πράγματα…! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ  ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ…!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…!!!!!!! Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη. Κωστής Παλαμάς 
ΕΚ ΤΩΝ ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!!!!  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




   

  Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που αντιμετωπίζει η Πιερία η Αντιπεριφερειάρχης και το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατάσταση εγρήγορσης και έντονης κινητοποίησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Όταν οι περικοπες του μνημονιου και η ανοργανωσια μας ως κρατος στοιχιζουν ζωες - ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ


ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ


Γράφει ο αναγνώστης Ν.Κ. από Κατερίνη


Η ιστορία που θα διαβάσετε εξελίσσεται ξημερώματα σήμερα στην χιονισμένη και αποκλεισμένη Κατερίνη. Ο 4χρονος γιος μου μας ξυπνάει στις 2 τα ξημερώματα με λυγμούς. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Αρχικά θεωρούμε ότι είδε ένα κακό όνειρο αλλά πολύ γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά. Είχε καταρροή δυο μέρες και

Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΣΤΑΡ...!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ...!!!!

ΠΑΝΤΑ ΚΕΦΑΤΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ...!!!!ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΟΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ, ΜΡΑΒΟ ΣΑΚΗ...!!!!
ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΦΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο ΜΗΧΑΛΗΣ, ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ... ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ,ΠΡΟΣ ΤΟ  ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΥΚΟ...!

ΕΓΩ  ΕΊΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΆΦΗΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.... ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ...!!!! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΚΡΈΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΚΤΡΩΜΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΈΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ...!!!

ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΊΧΗΣ ΤΗΝ ΓΛΎΤΩΣΕ ΤΗΝ ΦΌΛΑ...!!!! ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΟΥΛΕΙΆ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΆΒΟΛΟΣ...!ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΜΕΡΙΚΟΙ...!

Υπάρχουν σήμερα στην Λεπτοκαρυά σημεία που ανήκουν στις άμεσες προτεραιότητες των εκάστοτε αρμοδίων, και πρέπει, και οι συμπατριώτες μας να καταλάβουνε ότι με το να κατηγορούμε μόνο τα έργα, πετυχαίνουμε,το αντίθετο αποτέλεσμα  από αυτό που εμείς οι ίδιοι επιθυμούμε, δηλαδή,πως πρέπει  να λειτουργούνε τα πράγματα...!!! Περπάτησα 15 λεπτά στα χιόνια και ιδα και άκουσα...απο τα απίστευτα...και είπα να επικοινωνήσω σήμερα, με παροιμίες!!


Εκεί όπου ο Θεός έχει εκκλησία, ο διάβολος θα έχει παρεκκλήσι …!



 Ο διάβολος γίδια δεν είχε και τυρί επούλαγε…!
 Η ζήλια και ο διάβολος τρων απ' το ίδιο πιάτο…! Γιάντσιος Κων/νος

§                    

Ο ΤΕΟ ΠΕΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ!!!!!!


ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΤΣΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ...ΛΕΕΙ Ο ΤΕΟ...!  ΓΙΑΝΤΣΙΟ ΠΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ...!  ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΦΑΓΕ Η ΑΕΚ...!!!!!!!!
ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ...!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΟ... ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΊΖΕΙ...!!!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ SUNSET...!!!!

Penguins vs. Leopard Seal ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕ..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, μέχρι αυτή την ώρα,  εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και των κακών καιρικών συνθηκών.
ΑΡΑΞΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Με αποτέλεσμα πολλοί που τόλμησαν να κυκλοφορήσουν με το αυτοκίνητο τους  σήμερα, να έχουν εγκλωβιστεί πολλά Ι.Χ αυτοκίνητα. 

ΤΟ ΠΑΡΆΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...!!!
Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια να απομακρυνθουνε από το οδόστρωμα, όμως αυτό δεν είναι εύκολο λόγω της κακοκαιρίας. ….!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ...!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ  ΤΟ ΞΕΝΟΔ.ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ...!!!!!!!!!!

ΣΤΟ ΚΎΜΑ ΤΟ ΧΙΌΝΙ, ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ...!!!!!!!!!


"Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει 
καλοκαίρι θα μυρίση"!.





ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..!!!




ΟΛΥΜΠΟΣ..!!! ΑΚΤΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΛΟΞΟΣ... ΔΕΞΙΑ...! 




ΟΛΥΜΠΟΣ..!!! ΑΚΤΗ ΟΛΥΜΠΟΥ  ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!!ΛΟΞΟΣ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ..! 
ΟΛΥΜΠΟΣ..!!! ΑΚΤΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΔΕΞΙΑ...! 

ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ...!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΠΟΥ ΤΡΩΤΈ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΖΑΔΕΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...;;;;;;;;;;;;;;; ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Ποιοι δρόμοι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες!!!!!!!



Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας των χιονοπτώσεων αλλά και του παγετού. Διαβάστε αναλυτικά που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία: