ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!! Ψηφίστε ΟΛΟΙ! Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι.

Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. 


Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει. GO GO GO !!!!!!!! 

απο cristina

Εάν Μιλάνε οι Θεοί, Σίγουρα Μιλάνε Ελληνικά...


 Διαβαστε το , αν ειστε Ελληνες....

και αν γνωριζετε την σημασια της λεξης!!!

 Είναι γνωστό πως η χρήση των ονομάτων στις ανθρώπινες, στις διακρατικές αλλά και τις διεθνείς σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

 Παράδειγμα η προσπάθεια ιδιοποιήσεως του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας μας, από τους Σκοπιανούς που λίγο έλειψε να προκαλέσει ακόμη και πολεμική... σύρραξη μαζί τους. 

 Επίσης είναι κοινή η διαπίστωση πως οι άνθρωποι πάντοτε επιδιώκουν να χρησιμοποιούν ονόματα της γλώσσας των χωρών τους ή να τα μετατρέπουν στη γλωσσική τους προφορά όταν κυριεύουν κάποια άλλη χώρα ή όταν προσπαθούν να επιβάλουν τις διεκδικήσεις τους σε μία άλλη γειτονική τους, π.χ. η Τουρκία την Άγκυρα ονόμασε Ancara, την Πάνορμο Bandirma, το Παλαιόκαστρο Balikeser, το Ικόνιο konya, την Άμιδα Diyarbakir, την πανάρχαια Ορρόη (μεταγενέστερη Έδεσσα) σε Urfa και γενικά τις πόλεις της Μ. Ασίας (που σχεδόν στο σύνολό τους είναι Ελληνικές) στην τουρκική, ενώ πρόσφατα τις νησίδες Ίμια (ή Λιμιά) αποκαλεί Καρντάκ.

Άρχισε η εκδήλωση «Μητέρα γη και στα προϊόντα της»

 




Πριν από λίγο στο ξενοδοχείο «Όλυμπος» Λεπτοκαρυάς που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι Σκοτίνας Ν. Πόρων, Πλαταμώνα, Λεπτοκαρυάς και Κ.Π.Ε. 

Μητέρα Γη και στα προϊόντα (Λεπτοκαρυά ξενοδοχείο Όλυμπος)

 


Να συγκεντρωθούν διαχειριστικά σχέδια αντίστοιχων περιπτώσεων εθνικών δρυμών και εθνικών πάρκων, από το «εσωτερικό τελεφερίκ Πάρνηθας» και εξωτερικό ,από αντίστοιχα βουνά, παράδειγμα :( Άλπεις, Πυρηναία,)

Γιάντσιος Σ Κωνσταντίνος                                                                                                     ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Αντιδήμαρχος                                                                                                             Προς:
                                                                                                                                    Υπουργείο
                                                                                                                            περιβάλλοντος ενέργειας
                                                                                                                             και κλιματικής αλλαγής    
πρωιν δήμο Ανατολικού Ολύμπου
60063
Λεπτοκαρυά Πιερίας
Π. Π. Γερμανών16 τηλ.6978641206           
Λεπτοκαρυά, 10 Οκτωβρίου 2011.
                                                                                           Συνημμένο έγγραφο μου, προς το υπουργείο Αρ.Πρωτ.11512/  /9/11/2009 θέμα: Η μή συμμετοχή του Δήμου Αν. Ολύμπου στον φορέα διαχείρισης Ολύμπου // αναφέρεται ρητά η ανάγκη.
 ΘΕΜΑ: «Χαρακτηρισμός της χερσαίας περιοχής του όρους Ολύμπου ως Εθνικού Πάρκου, καθορισμός ζωνών προστασίας αυτού, χρήσεων, όρων και περιορισμών»
                Όσον αφορά  το θέμα η πρόταση του σχεδίου του προεδρικού διατάγματος, σε σχέση με την οριοθέτηση του Εθνικού Δρυμού, καθώς και στις προτεινόμενες επιτρεπτές χρήσεις - δραστηριότητες στις τρεις ζώνες Α Β Γ πρέπει να προστεθούν επιπλέον επιλεγμένες χρήσεις – δραστηριότητες με ιδιαίτερη προσοχή, και συμβατή με τη διεθνή και ελληνική  νομοθεσία  Εθνικών Δρυμών και  Εθνικών πάρκων, νόμος 3937/11.