ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ : ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ!



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ





"Hellinic Quest" λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμαθήσεως της Ελληνικής που το CΝΝ άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους. Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας. 


Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ "Apple", της οποίας o Πρόεδρος Τζον Σκάλι είπε σχετικώς: "Αποφασίσαμε να προωθήσουμε το πρόγραμμα εκμαθήσεως της Ελληνικής επειδή η κοινωνία μας χρειάζεται ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει ν' αναπτύξει τη δημιουργικότητα της να εισαγάγει καινούριες ιδέες και θα της προσφέρει γνώσεις περισσότερες απ' όσες ο άνθρωπος μπορούσε ως τώρα να ανακαλύψει". Με άλλα λόγια πρόκειται για μια εκδήλωση της τάσεως για επιστροφή του παγκόσμιου πολιτισμού στο πνεύμα και τη γλώσσα των Ελλήνων.


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ?



Αν πιστεύεις ότι οι γυναίκες έχουν τρελά νεύρα, μάθε ότι ίσως υπάρχει το ΕΙΔΙΚΟ γονίδιο...
Τις ξέρεις, τις βλέπεις, τις ζεις: γυναίκες που ξεσπούν πάνω σου, στα παιδιά τους, στο σκύλο τους, στο αφεντικό τους, παντού! Κι ενώ πιστεύουμε ότι τα νεύρα και η οργή τους είναι απλώς θέμα κακής κρίσης, μια παλιότερη έρευνα (τώρα την ξετρυπώσαμε!) δείχνει ότι ίσως να υπάρχει το γονίδιο
της «σκύλας»...
Κι όχι μόνο είναι ο γυναικείος θυμός και η επιθετικότητα ευθύνη των γονιδίων, αλλά μπορεί να

BOUKOFSKI CHARLS "Να περιφέρεσαι στην τρέλα",


"Αν δεν βγει μέσα σου με ορμή σε πείσμα όλων μην το κάνεις.
Αν δεν έρθει απρόσκλητο απ΄ την καρδιά κι από το μυαλό κι απ΄ το στόμα και

Ευχαριστήριο του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, κ. Γιώργου Παπαθανασίου, προς όλους εκείνους που του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του.




Μετά τη δικαστική μου περιπέτεια στην οποία άδικα με οδήγησαν κάποιοι, περιπέτεια που όμως είχε ευτυχές τέλος για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη ως δήμαρχος Δίου-Ολύμπου να εκφράσω τις πιο μεγάλες μου ευχαριστίες για όλους εκείνους που μου συμπαραστάθηκαν κατά το διάστημα των δέκα τριών μηνών που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκα.
Ιδιαίτερα όμως,

Ο 9ος OLYMPUS MARATHON ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.