ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!


    

           ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ !!!


Τι έλεγε ο Βελόπουλος για τον Καραμπέρη που συνελήφθη...‏



Από το  PetraSkandalou

Πόσες θερμίδες καίγονται με το σεξ;



Mήπως το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο και στην απώλεια βάρους και τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης; Η απάντηση είναι: και βέβαια ναι!…


Οι περισσότεροι από μας υποθέτουμε πως ό, τι μας ευχαριστεί είναι οπωσδήποτε και κακό ή απαγορευμένο. Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να γυρίσετε την πλάτη σε αυτή τη λογική, γιατί πολύ απλά κάτι που σας

Όλα τα ονόματα που κατηγορούνται για τα "κυκλώματα της Θεσσαλονίκης"






    Η «αφρόκρεμα» της Θεσσαλονίκης στο σκαμνί. Αυτός θα ήταν ο τίτλος ενός μυθιστορήματος όπου οι πρωταγωνιστές είναι όλοι γνωστά πρόσωπα, υπεράνω υποψίας τα περισσότερα, αλλά και μέλη του..
υποκόσμου, τα οποία απετέλεσαν τη μηχανή μιας εγκληματικής οργάνωσης που δημιουργήθηκε το 2003 και από τότε άπλωσε τέσσερα πλοκάμια της στη Βόρειο Ελλάδα.



"ΜΠΟΥΡΟΚΟΥΣΤΌΠΟΥΛΟΣ" - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΔΗΜΑΡΧΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!!!!!!!!!


ΟΡΦΕΑΣ

Κάποιοι κάνουν και χιούμορ (μάλλον όχι πετυχημένο) με την Ποντιακή διάλεκτο!


Οι Πόντιοι διακρίνονται για το έξυπνο χιούμορ τους καθώς και για τον αυτοσαρκασμό τους!

Κάποιοι μάλλον όχι και δυστυχώς κάνουν και χιούμορ (μάλλον όχι πετυχημένο) με την Ποντιακή διάλεκτο!

Δείτε το παρακάτω βίντεο!


Πηγή: DramaNet

«Tο σύστημα εξουσίας έχει σαπίσει»



«Tο σύστημα εξουσίας έχει σαπίσει. Eίναι ένα απόστημα που δηλητηριάζει το σώμα του έθνους», εξέφρασε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» ο Μίκης Θεοδωράκης. «Μοναδική λύση είναι να ξηλώσουμε τις ράγες πάνω στις οποίες κινείται η χώρα, δηλαδή την ξένη εξάρτηση. Το μόνο που μπορεί να....




κάνουν οι εκλογές είναι να αλλάξουν το μηχανοδηγό και τη θέση των κομμάτων στα βαγόνια που ακολουθούν», τόνισε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής της Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α), επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι ο Λουκάς Παπαδήμος εξυπηρετεί τους ξένους.

«Όπως και ο προκάτοχός του, Γ. Παπανδρέου, και μαζί τους όλος ο συρμός της εξουσίας, πηγαίνουν προς τα εκεί που οδηγούν οι ράγες που έχουν τοποθετήσει οι ξένοι», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για τον Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι «εάν γίνει μηχανοδηγός αυτού του θλιβερού τραίνου, θα βλέπει και αυτός τα δέντρα να περνούν».

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξελέγη ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος



Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Γιώργος Παπαστάμκος εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις εκλογές για τη σύνθεση του Προεδρείου του Σώματος, κατά τη διάρκεια της Ολομελείας του Στρασβούργου. Ο ¨Έλληνας Ευρωβουλευτής κατήλθε στην εκλογική διαδικασία, ως ένας από τους επτά υποψηφίους που έλαβαν το χρίσμα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μεταξύ αυτών. 
Κατά τη διαδικασία εκλογής που διεξήχθη σε τρεις επαναληπτικές ψηφοφορίες, ο κ. Παπαστάμκος κατέλαβε κατά τον πρώτο γύρο τη 2η θέση (με 324 ψήφους, μία λιγότερη από τον πρώτο), κατά τον δεύτερο εκ νέου τη 2η (με 270 ψήφους, πέντε λιγότερες από τον πρώτο), και στην τελική ψηφοφορία την 5η θέση (με 248 ψήφους). Σημειώνεται ότι η έκβαση της δεύτερης και τρίτης ψηφοφορίας, ήταν αποτέλεσμα "συμμαχιών" που διαμορφώθηκαν μεταξύ διαφόρων πολιτικών κομμάτων πλην του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.








Μετά την εκλογή του ο κ. Παπαστάμκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μακεδονία – ο Ελληνιστικός Πολιτισμός μέχρι την Ασία 9 Μαρτίου 2010


alexandros.GIFmakedonia-ellas.jpgΕντυπωσιακή σειρά ντοκιμαντέρ για την Ελληνική Μακεδονική Δυναστεία ξεκίνησε στο τηλεοπτικό κανάλι της Βορείου Ελλάδος ΕΡΤ3 με θέμα ” ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Ο ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ”
Το πρώτο μέρος μεταδόθηκε την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 το μεσημέρι, και ήταν εντυπωσιακό. Ιστορικοί και αρχαιολόγοι διεθνούς κύρους συναντώνται σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Ελληνικής Μακεδονίας , και όχι μόνο, για να λάβουν μέρος σε μια ελεύθερη συζήτηση για τη μοναδική προσφορά της στον παγκόσμιο πολιτισμό κατά την Ελληνιστική περίοδο, όπως αποδεικνύεται από ιστορική και αρχαιολογική τεκμηρίωση.

Ελληνικός πολιτισμός

Ελληνιστικός πολιτισμός: ένα πρώιμο «δείγμα» διαπολιτισμικής εφαρμογής


Η διάδοση του ελληνικού πολιτισμού στην ανατολή
Ελληνικό Θέατρο στη Γέρασα Ιορδανίας

<< ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ >> Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28-5-2011 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ



<< ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ >> Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το Σάββατο 28-5-2011 στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία του Ινστιτούτου Αριστοτέλης και του Δήμου Εορδαίας





“Συγχαίρω τους εμπνευστές αυτού του έργου, το οποίο μας διδάσκει το σύγχρονο πατριωτισμό και στέλνει το μήνυμα ότι έτσι θα πρέπει να είναι ο καθένας από μας και μας προτρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για θέματα και διεκδικήσεις που αφορούν στην πατρίδα μας” δήλωσε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου απερχόμενη από την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας μετά την ολοκλήρωση προβολής του ντοκιμαντέρ-έργου κατά τη  διάρκεια του οποίου ο  όμοτιμος καθηγητής ογκολογίας του  Α.Π. Θεσσαλονίκης  Αριστοτέλης Βρίτσιος παρουσίασε και ανέλυσε στο κοινό της Εορδαίας τις απόψεις διακεκριμένων  επιστημόνων σχετικά με την Μακεδονία και τον Ελληνισμό.  

Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη. Κωστής Παλαμάς ΕΚ ΤΩΝ ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!!!!