ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Άκαρπη η συνάντηση Διαμαντοπούλου – πρυτάνεων

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011



Άκαρπη η συνάντηση Διαμαντοπούλου – πρυτάνεων

Άκαρπη απέβη η συνάντηση της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, με εκπροσώπους των πρυτάνεων, με αντικείμενο το σχέδιο νόμου για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Εφ΄όλης της ύλης και αναλυτικά κατ΄ άρθρο, χαρακτήρισε τη συζήτηση με την κ. Διαμαντοπούλου ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κ. Γουγρουλιάνης.
Οι πρυτάνεις διευκρίνισαν ότι επιμένουν να ζητούν, το νέο συμβούλιο να μην έχει διοικητικό ρόλο, όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, αλλά ελεγκτικό. Επίσης, ο πρύτανης να εκλέγεται από το σύνολο των διδασκόντων και όχι από τα μέλη του συμβουλίου.
Πάντως, οι πρυτάνεις θα συνεδριάσουν εκ νέου και θα συζητήσουν σε συνάρτηση με όσα ετέθησαν στην υπουργό.
Η κ. Διαμαντοπούλου, από την πλευρά της, τόνισε ότι το νομοσχέδιο τα αλλάζει όλα στα Πανεπιστήμια. «Αυτό θέλουμε και αυτό απαιτεί η κοινωνία», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η συζήτηση με τους πρυτάνεις ήταν ευρύτατη και είχε ξεχωριστή σημασία.
«Ύστερα από συζήτηση κατ΄άρθρο σε πολλά σημαντικά σημεία περιμένω μετά και τις δικές τους διαβουλεύσεις, τις γραπτές προτάσεις τους για όλα τα άρθρα στα οποία έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις», τόνισε η υπουργός.
ΕΝΑΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ..ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.... ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.....ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

http://1.bp.blogspot.com/-x7Po9drUSJI/ThvTdGlD3OI/AAAAAAAAV-I/hhpV9bhFxrE/s1600/DSC01843.JPG

BASKETBALL ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "3on3" STREET BASKETBALL ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ




http://4.bp.blogspot.com/-75hylw9bw8Q/Thqw-d3yLkI/AAAAAAAAV7o/1E7f2lDnLwI/s1600/S8lorj52.jpg