ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Olympus Marathon 2017

Oly

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Πιθανή συμφωνία με ΔΝΤ που να μην απαιτεί ελάφρυνση χρέους.


'Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔNT) η οποία να μην απαιτεί ελάφρυνση του ελληνικού χρέους', είπε ο χριστιανοδημοκράτης υφυπουργός Οικονομικών Γενς Σπαν, σε συνέντευξή του στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk (DLF).

Η Ε.Ε. απέναντι στην πρόκληση Τραμπ.


Του Πέτρου Παπακωνσταντίνου
Τον Φεβρουάριο του 2007, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκλεψε την παράσταση στην ετήσια διάσκεψη ασφαλείας του Μονάχου με την πολύκροτη ομιλία του, όπου καυτηρίασε τους νεοσυντηρητικούς της κυβέρνησης Μπους χρεώνοντάς τους την απόπειρα οικοδόμησης ενός «μονοπολικού κόσμου». Δέκα χρόνια αργότερα, ο
Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ οραματιζόταν από το ίδιο βήμα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, την οικοδόμηση μιας νέας, «μετα-δυτικής» παγκόσμιας τάξης.

Αυτός είναι ο χρυσός της Ελλάδας - Τα αποθέματα και η αξία του.




Διευκρινήσεις αναφορικά με τη διαχείριση του χρυσού δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος, απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας 'Κυριακάτικη Δημοκρατία'.

Η εφημερίδα στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο
φιλοξενεί άρθρο που αναφέρει μεταξύ άλλων πως κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται σήμερα το απόθεμα χρυσού της χώρας, το 50% του οποίου δόθηκε ως 'προίκα' στην ΕΚΤ.