ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ : Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΚΑΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΊΝΟΥΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...!!!!
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...!!!! ( ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ  ΤΟ ΣΑΠΟΎΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ)

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ


 ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ...! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...!
 ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ....;;;;;;;; ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ....!!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΖΟΥΝ...!!!!!
 ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ Η ΒΑΤΣΙΝΙΑ...!!!!!!!!!!!!

Carlos Santana -- Black Magic Woman [[ Official ...

Χάρρυ Κλυνν ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!




Τα δεξιοπασοκικά καθάρματα, τα πουλημένα τομάρια που έχουν το θράσος να ζητάνε την ψήφο του Ελληνικού λαού (αφού υπάρχουν ακόμα ανόητοι Έλληνες που τους πιστεύουν) φασιστοαγορεύουν και ελεεινολογούν με λάσπη, ψεύδη και συκοφαντίες για τα αντιμνημονιακά κόμματα από τηλεοράσεως.
Συνεταιράκια των ξοφλημένων στην εκστρατεία της λάσπης και της κινδυνολογίας, τα βρομερά παπαγαλοδημοσιορουφιανοκαφράκια που ξερνάνε της φασιστική τους χολή στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα μνημόνια των τοκογλύφων και τους δωσίλογους ηγέτες των διεφθαρμένων κομμάτων που έβαλαν τις υπογραφές τους φαρδιές πλατιές στο πιστοποιητικό θανάτου της Ελλάδας!
Τολμούν να πουν οι ελεεινοί και οι τρισάθλιοι, που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν τη χώρα στην κόλαση, ότι θα επαναδιαπραγματευθούν τα μνημόνια!!!
Οι πολιτικοί αλήτες που ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, ουδέποτε πρόβαλαν θέσεις και αιτήματα, ουδέποτε έλεγξαν τι δίνουμε και τι παίρνουμε, πιστοί της κείνων ρήμασι, παρέδωσαν τους Έλληνες ως πρόβατα επί σφαγή...
Ανατριχιαστική είναι η δήλωση του Αυστριακού πρώην υπ. Οικονομικών: «Δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα τα 170 δις. Τεράστιες οι (ποινικές) ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών! (Όπως και επί Καποδίστρια!)
Τα λαμόγια που σεριανάνε τα βοθροκάναλα και υπόσχονται να μας ξανασώσουν (πόσες φορές μας έχουν σώσει τα καθίκια!) χαμπάρι δεν πήραν ότι δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα τα 170 δις!
Οργή προκαλεί συνέντευξη του Αυστριακού πρώην υπουργού Οικονομικών για το μνημόνιο, λέγοντας πως οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν!!! Μάλιστα εξέφρασε την πλήρη κατανόησή του για τη δυσθυμία των Ελλήνων.
Σε συνέντευξή του στη μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακή εφημερίδα «Österreich», σημείωσε ότι, όταν ένας δανειστής δανείζει σε μία χώρα 372 δισεκατομμύρια ευρώ, τότε ο δανειστής είναι εξίσου υπεύθυνος, εάν ο δανειολήπτης δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνεια, ενώ επεσήμανε ότι 170 δισεκατομμύρια ευρώ δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα, αλλά κατέληξαν στις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες.

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.




ΤΕΛΙΚΟ: ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ 1-2



Κασιδιάρης - Κανέλλη: Η Στιγμή που δεν έπιασε η Camera


ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ "ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ"...!

ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ Κ@Λ@ΤΟΥΜΠΕΣ..!!!



ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ  ΚΑΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΣ, ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ,  ΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙΣ 
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ  (-ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ....) ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ...ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ..! 
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ, ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...





Το άγχος εξασθενεί το γυναικείο εγκέφαλο



Ο εγκέφαλος των γυναικών που είναι αγχώδεις, χτυπάει υπερωρίες ακόμα και όταν διεκπεραιώνουν την πιο εύκολη δραστηριότητα, όπως αποκαλύπτει νέα μελέτη που έκαναν ερευνητές τουΜίτσιγκαν.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου, με επικεφαλής τον ψυχολόγο δρα 
Τζέισον Μόουζερ, θέλησαν να μάθουν γιατί οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες από τους άντρες να εκδηλώσουν κάποια αγχώδη διαταραχή.

ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΡΟΣ, ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.ΠΕΤΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ...



ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...

Γιατί τα παιδιά λένε ψέματα και πώς πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε;



Το ψέμα και η αλήθεια είναι στα πρώτα χρόνια ζωής ενός παιδιού ένα υπέροχο παιχνίδι ανάμεσα στην πραγματικότητα αλλά και τον κόσμο που το ίδιο το παιδί έχει δημιουργήσει στο μυαλό του.

Έτσι, θα πρέπει ανάλογα με την ηλικία του παιδιού να αντιμετωπίζουμε ως γονείς τα ψέματά του. Άλλη βαρύτητα έχουν όταν είναι μικρά, άλλη όταν είναι

Νερό της... δίαιτας



Οι ερευνητές παροτρύνουν αυτούς που κάνουν δίαιτα να πίνουν 2 ποτήρια νερό πριν από το...φαγητό προκειμένου να χάσουν πιο εύκολα βάρος.
Έρευνα έδειξε έδειξε πως όσοι πίνουν νερό πριν από τα γεύµατά τους χάνουν σχεδόν 30% περισσότερο βάρος σε σύγκριση µε εκείνους που ξεκινούν το φαγητό τους αµέσως.


Η στρατηγική είναι απλή αλλά αποτελεσματική,

Ορφέας, Ορφικά και Θράκη





Πώς αναταράσσονται μέσα στο απέραντο σύμπαν, πώς στριφογυρίζουν και αλληλοζητούνται αυτές οι αμέτρητες ψυχές που αναβρύζουν απ’ τη μεγάλη ψυχή του κόσμου! Πέφτουν από πλανήτη σε πλανήτη και κλαίνε μέσα στην άβυσσο την ξεχασμένη πατρίδα. Είναι τα δάκρυά σου Διόνυσε.... Ω μεγάλο Πνεύμα, ώ Θείε Λυτρωτή, ξαναπάρε τις κόρες σου στον φωτεινό σου κόλπο.
Όρφικό απόσπασμα



Η Θράκη κατά τη μυθολογία είναι μια περιοχή πολύ ευρύτερη από το γνωστό γεωγραφικό χώρο. Για τους Έλληνες του νότου η Θράκη ήταν ο τόπος που γεννήθηκε και κατοικούσε ένας από τον δώδεκα θεούς ο Άρης ο τρομερός θεός του πολέμου. Απόγονοι του Άρη υπήρξαν οι βασιλιάδες της Θράκης Τηρέας, Λυκούργος και Διομήδης. Από την Θράκη ωστόσο κατάγονται ο Ορφέας, ο Μουσαίος, ο Εύμολπος, η Καλλιόπη, η Ευτέρπη και η Τερψιχόρη, πρόσωπα τα οποία δημιουργούν την κορωνίδα της μουσικής τέχνης το ανυπέρβλητο κάλλος των ποιημάτων και ασμάτων που ξεπερνά το ανθρώπινο γίνεται θετικό και έχει μαγικές ικανότητες που ημερεύει πλέον κάθε τι το άγριο.
Μέσα στα Ιερά του Απόλλωνα, μια μυστηριώδη γιορτή γινόταν στην εαρινή Ισημερία. Ήταν η γέννηση του Ορφέα, γιου του Οιάγρου και της μούσας Καλλιόπης, που γεννήθηκε στην Πίμπλεια, μια κωμόπολη πλησίον της πόλης Δίον, στην Πιερία περίπου την 13η χιλιετία πΧ. Ο Ορφέας, το όνομά του προέρχεται από τη ρίζα ερεφ- ή ρεφ- που σημαίνει το σκότος της νύχτας, έλαβε μέρος στην Αργοναυτική Εκστρατεία, είχε άμεση σχέση με τους Καβείρουςαπό τους οποίους επηρεάστηκε και μυήθηκε.

Ο Ματωμένος Γάμος της Ευρωζώνης !!!




Καλά εμείς. Έστω ότι είμαστε φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, ελλειμματικοί από την κούνια, Ελληνάρες που απαιτούμε να ζούμε από τον ιδρώτα των λαών που παράγουν. Οι Ισπανοί όμως; Εκείνοι τι φταίνε;
- Η Ισπανία δεν είχε πλεονασματικό προϋπολογισμό λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;

- Η Ισπανία δεν είχε χρέος κατά πολύ χαμηλότερο της Γερμανίας λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση;
-

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ : Επίθεση βοσκού εναντίον οδηγού φορτηγού που παρέδιδε υλικό αγροτικής οδοποιίας



ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Α.Δ.Ο Α.Ε.
* ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ
* ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Συνεδριαζει η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ






 Την Τεταρτη 13/6/2012 στις 7 το απόγευμα συνεδριαζει η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ παρουσια της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Παρακαλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν στο CAFE-BAR ''ORFEAS'' στην παραλια Λεπτοκαρυας.

Τα «κλειδιά» του εκλογικού νόμου...




Τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά –«κλειδιά»- του ισχύοντος εκλογικού νόμου, ο οποίος ψηφίστηκε το 2003 και, με ελάχιστες παραλλαγές, εφαρμόστηκε ήδη στις εκλογές του 2007 και του 2009 και θα εφαρμοστεί και στις εκλογές 2012.

Ειδικότερα:... Πρώτον, βουλευτές εκλέγουν τα κόμματα που ξεπερνούν το 3% των εγκύρων ψήφων πανελλαδικά.

Σαν σήμερα δολοφονείται στο Βελιγράδι ο Ρήγας Φεραίος




Σαν σήμερα δολοφονείται στο Βελιγράδι ο Ρήγας Φεραίος

Πρόδρομος και πρωτεργάτης του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, ο Αντώνιος Κυριαζής ή Κυρίτζης -όπως ήταν το πραγματικό όνομά του- γεννήθηκε το 1757 στο Βελεστίνο της Μαγνησίας.
Ο ίδιος προτίμησε να χρησιμοποιεί ως επώνυμο αυτό της γενέτειράς του, ενώ οι έλληνες διανοούμενοι που ζούσαν στην εξορία τον αποκαλούσαν Φεραίο, επειδή στην αρχαιότητα η πόλη του ονομαζόταν Φεραί.

Νέα αναβολή της δίκης για καταπάτηση δημοτικής έκτασης 1.500 τ.μ. στην παραλία της Λεπτοκαρυάς




ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ
«Ο Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ», ΔΗΛΩΣΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ.ΝΟΥΛΑ.

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση υπόθεσης που αφορά σε καταπάτηση, από ιδιώτη, δημοτικής έκτασης 1.500 τ.μ. στην παραλία της Λεπτοκαρυάς. Πρόκειται για έκταση – φιλέτο που βρίσκεται απέναντι από την κατασκήνωση των ΑΜΕΑ.
Η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, όταν ο τότε αντιδήμαρχος του τ. δήμου Ανατολικού Ολύμπου, κ. Γιάντσιος, είχε επιληφθεί του θέματος, επειδή ο φερόμενος ως καταπατητής ιδιώτης είχε προσλάβει αλλοδαπούς εργάτες και περιέφραζε την εν λόγω έκταση.

Εναντίον του ιδιώτη έκανε προσφυγή ο τότε δήμος στη Δικαιοσύνη και η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την Τρίτη 12/6/2012, ύστερα από αναβολές. Αναβολή όμως ζήτησε ο δικηγόρος του ιδιώτη ενώ το Δικαστήριο ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα αυτό και όρισε νέα δικάσιμο για τον Νοέμβριο του 2012.
Κατήγορος στη διαδικασία ήταν ο τ. αντιδήμαρχος του τ. δήμου Ανατολικού Ολύμπου, κ. Γιάντσιος, ενώ την πλευρά του δήμου Δίου-Ολύμπου εκπροσωπούσε η νομική σύμβουλος του δήμου, Αθηνά Χατζή. Παρούσα, επίσης, ήταν και η αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Σοφία Νούλα, η οποία, μετά την αναβολή που δόθηκε, δήλωσε:
«Ως δήμος Δίου-Ολύμπου είμαστε παρόντες σε τέτοιου είδους δικαστικές διαδικασίες και προστατεύουμε τη δημοτική μας περιουσία από φερόμενους ως καταπατητές ιδιώτες. Αυτό κάναμε σήμερα (Τρίτη 12/6) αυτό θα κάνουμε και στη δίκη που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και σε κάθε περίπτωση που θεωρούμε ότι ιδιώτες καταπατούν τη δημοτική μας περιουσία», σημείωσε η αντιδήμαρχος. 

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Εμμ.Κριαράς: Ο δήμος Δίου-Ολύμπου, παρά την κρίση, ενισχύει τα πνευματικά θέματα του τόπου


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 106ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ.
* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ, ΤΟΝΙΣΕ.
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Για «αναλαμπές πνευματικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα» έκανε λόγο ο υπερεκατοντάχρονος δάσκαλος,Εμμανουήλ Κριαράς, χαρακτηρίζοντας τις προσπάθειες που κάνουν αξιόλογοι άνθρωποι της Λεπτοκαρυάς με τη συνεργασία του δήμου Δίου-Ολύμπου, με την ίδρυση πνευματικής λέσχης και δημοτικής βιβλιοθήκης στην περιοχή.

ΑΠΟΨΙΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ