ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η πόλις εάλω...Ειρήνη, Έρωτας , Περιβάλλον, Αστέριος Χονδρόπουλος





Πολίτες του Δήμου Δίου Ολύμπου μετά την ολοκληρωτική εγκατάλειψη του Δήμου μας από το παρασιτικό ιερατείο της διοίκησης του Λιτοχώρου , έχοντας χάσει τις γαλάζιες σημαίες μας τους ναυαγοσώστες μας, την καθαριότητά μας, τον πολιτισμό μας κ.τ.λ., με απύθμενο θράσος ήρθε και ψηφίστηκε από την πλειοψηφία και μέρος της αντιπολίτευσης η ταφή βιομηχανικού καρκινογόνου υλικού στα πόδια του Ολύμπου, στην καρδιά των Θεών, στις ρίζες του Λιτοχώρου. Xωρίς ίχνος ανθρώπινης σκέψης, αξιοπρέπειας και ευαισθητοποίησης, σαν έρμαια στον κερδοσκοπικό σκοπό, μετασχηματίζουν βίαια και απροκάλυπτα τη Γη των Θεών και ανθρώπων σε καρκινογόνο, βιομηχανικό πάρκο. Αγνοώντας τις μετρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατατάσσει το περιβάλλον μας στην πρώτη θέση της Ευρώπης και πόλο έλξεως πολλών επισκεπτών προς ίαση από τις βιομηχανικά μολυσμένες περιοχές όπως Τσεχία, Πολωνία, Ρωσία, Ουκρανία κ.τ.λ. μετατρέπουν το περιβάλλον μας σε κρανίο τόπος. 
Κύριοι της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ένωσης camping και ενοικιαζόμενων δωματίων και της Εστίασης διασκέδασης, μην συνεχίζετε τον βαθύ σας ύπνο. Εγερθείτε, ξεσηκωθείτε, ξυπνήστε τα μέλη σας – την τουριστική βιομηχανία μας και δώστε μάχη για τα αυτονόητα της περιοχής μας, το καθαρό περιβάλλον, οι καθαρές παραλίες, οι γαλάζιες σημαίες, η ναυαγοσωστική υποστήριξη, διορθώνονται, ξαναπαίρνονται, ξαναγίνονται. Αδικίες διορθώνονται. 
Εάν όμως επιτρέψουμε να ταφεί ο καρκίνος στα πόδια μας ο θάνατος στον πολιτισμό μας θα είναι ακαριαίος. Αντιδράστε προς κάθε κατεύθυνση να διατηρήσουμε καθαρό και αμόλυντο το περιβάλλον μας. Μην αφήσουμε τα κόκκαλα των προγόνων να τρίζουν , να μη θυμώσουμε τους ΘΕΟΥΣ μας. Ο Ορφέας το πεδίο του το θέλει αμόλυντο, όχι καρκίνο στον ορφικό πεδίο. 






Οραματιστείτε τον τόπο μας με θεικά πάρκα και θεικές κατοικίες με κέντρα υποδοχής και κέντρα παροχής υψηλών υπηρεσιών. Διαδώστε στα πέρατα της Γης τον Πολιτισμό μας.  
Λιτοχωρίτες και Λιτοχωρίτισσες ΕΊΣΤΕ Η ΠΥΛΗ της ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, μην αφήσετε να ριχτεί στα πόδια σας ο καρκίνος των εργοστασίων, μην αφήσετε να έρθει ο θάνατος του πολιτισμού μας. Αντισταθείτε. Αντίδραση. 
Θα έρθει η στιγμή που όλοι θα δικαιωθούμε. Ο ορφικός κύκλος ζωής των 5000 ετών έχει πυρήνα τον τόπο μας μαζί με τον Όλυμπο. Οι ορφικοί μίλησαν, οι Έλληνες το έκαναν πολιτισμό, ο μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος τον διέδωσε στα πέρατα της γης. Ο τόπος μας αποτελεί τη μήτρα του πολιτισμικού ορφικού κύκλου της Γης των 5000 ετών και άνω. 
Αγωνιζόμενοι όλοι μαζί μία δύναμη μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας ένα κέντρο επισκεψιμότητας των V.I.P. της γης, ερχόμενοι να προσκηνύσουν όλοι τη μήτρα του πολιτισμού τους. 
Ο Όλυμπος, ο Κίσσαβος, το βουνό των Κένταυρων Πήλιο, ο Άθως, οι Βόρειες Σποράδες, οι Ακτές μας, το Άγιο Όρος, τα 2000 χρόνια χριστιανοσύνης, τα αρχαιολογικά μας πάρκα Δίον, Βεργίνα, Πέλλα, Χαλκιδική, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Θέρμη, Θερμαϊκός, Παγασητικός. 




Τα Λείβυθρα, πατρίδα του Ορφέα, το πρώτο μαντείο των Ελλήνων, η πρώτη αμφικτιονία πόλεων Πεντάπολη, Λειβηθρα, Ηράκλειο, Φύλα, Πήμπλεια, οι Λειβύθριες πύλες, τα Τέμπη κ.λ.π. μαζί με το ένα εκατομμύριο κειμηλίων του Αγίου Όρους μπορούν να γίνουν ένα κέντρο επισκεψιμότητας 5 εκατομμυρίων πολιτών και προσκηνυτών της χριστιανοσύνης ημερησίως. 
Διορθώστε  την απόφαση των συμβούλων σας, που εκλέξατε, να αλλάξουν την απόφαση τους.  
Με αισιοδοξία για το μέλλον τον παιδιών μας, των νέων γενών, για το κίνημα, Ειρήνη, Έρωτας , Περιβάλλον, 
  

Σύμβουλοι Ανέραστoι Ερασθείται

Πρώην Δήμαρχος του πρωην Δήμου Ανατολικού Ολύμπου
   Αστέριος Χονδρόπουλος και Ανεξάρτητος Έλληνας