ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ - PONTIAN HELLENISM GENOCIDE

ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ - ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ - ΔΑΗΜΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2000! Συνέντευξη του Τρύφωνα Ολύμπιου

.ΟΡΦΕΑΣΛΕΙΒΗΘΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ




Αφιερωμένο σε όλους…

Εμείς, απλά, σας μιλάμε για την σημαντικότερη, προσωπικότητα, της αρχαιότητας τον Ορφέα στον Όλυμπο στα Λείβηθρα , με τον δημοφιλέστερο μύθο των συναισθημάτων και των ιδεών ο «Ορφέας στον Άδη» ο «Ορφέας και η Ευρυδίκη» είναι το μαγικό σύνθημα, που ανοίγει τις πόρτες του μυαλού και της καρδιάς. Ανοίγει τις σιδερένιες αόρατες πόρτες του σκότους, διαλύει, τα στατιστικά δεδομένα, της μεγιστοποίησης του τίποτα, και προωθώντας την αφύπνιση, μέσα από την Ελληνική γραμματεία με στόχο την κατανόηση και περαιτέρω ανάπτυξη της Μουσικής σύλληψης με την οποία ο ΟΡΦΕΑΣ καλλιέργησε τους επιμέρους κλάδους που κίνησαν το ενδιαφέρον του ανθρωπιστικού ιδεώδους σε κάθε κλάδο…! Iστορία, Λογοτεχνία, Λαογραφία, Θέατρο, Θεολογία, Μουσική, Φιλοσοφία, Αστρολογία, 
Ελπίζουμε τούτος ο ηλεκτρονικός τόπος να μας βοηθήσει να το πετύχουμε.

Τίποτα δεν είναι όπως παλιά


Αφού ζήσαμε όλες τις πτυχές του τρόμου, το μόνο που έμεινε από την ισοπεδωτική καταστροφολογία είναι μερικά σενάρια αμφιβόλου ποιότητας διαφόρων σωτήρων της χώρας. Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την αδυσώπητη πραγματικότητα μιας αμετάκλητα νέας κατάστασης, η οποία, πριν από όλα, μας αναγκάζει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε! Με το καλό ή με την ανάγκη, ο τρόπος ζωής που είχαμε εμπεδώσει τελείωσε. Η Ελλάδα καλείται να πράξει το πολύ απλό: πρώτον να ξεπεράσει τον κακό της εαυτό και δεύτερον να ξοδεύει λιγότερα από αυτά που παράγει ή ηπιότερα να μην ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παράγει. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια που καλείται να αντιμετωπίσει. Όπως φαίνεται, οι ειρωνείες μερικές φορές επιστρέφονται, και τώρα είναι η σειρά αυτών που επέδειξαν ψυχραιμία απέναντι σε αυτήν την τρομακτική κρίση που πλήττει τη χώρα να επιστρέψουν με τη σειρά τους στους αυτόκλητους σωτήρες της το «παιδιά, μην τη σώζετε άλλο, φτάνει!».

Σε περιόδους κρίσης, το βασικό είναι αυτό που καταφέρνεις να διατηρήσεις ζωντανό και η αποφυγή της πιο κακής εκδοχής. Ευτυχώς για τη χώρα, δεν θα μάθουμε σε ποια κατάσταση θα βρισκόμασταν αν επικρατούσαν οι απόψεις της άρνησης χρέους, της επιστροφής στη δραχμή, της εξόδου από την ευρωζώνη και γενικά της ηρωικοτσαμπου-καλεμένης αντίληψης για την αντιμετώπιση της κρίσης που συνήθως είναι αρεστή στις διάφορες λαϊκοπανηγύρεις της επικράτειας.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ "TOP HOTEL 2012 " ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Poseidon Palace   ΜΕ ΦΟΝΤΟ  ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ!!! TOP HOTEL 2012
Η
ΑΠΟΝΟΜΉ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΊΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ ΤΙΜΆΤΕ ΙΔΙΑΙΤΈΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ , Η ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ  ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ   ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΕ Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Το Poseidon Palace είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές σας,  με μικρές εκδρομές και εξορμήσεις στον Όλυμπο .Τα Λείβηθρα είναι η πόλη του Ορφεα με τον δημοφιλέστερο μύθο των συναισθημάτων και των ιδεών  «Ορφέας και η Ευρυδίκη»Από εδώ το μεγαλείο της Μουσικής σύλληψης με την οποία ο ΟΡΦΕΑΣ καλλιέργησε τους επιμέρους κλάδους Το Poseidon Palace στις Ακτές του Ολύμπου και στην Ορφική Πλαζ της Λεπτοκαρυάς  στον  Νομό Πιερίας , στην Μακεδονία, Ελλάδα, Ανάμεσα  στο Δίον,και στην αρχαία πόλη  Ηράκλεια σήμερα Κάστρο του Πλαταμωνα  στις πρόποδες του Ολύμπουκαι  ανάμεσα στον Ορφεα.   Ο Όλυμπος  στην ελληνική μυθολογία θεωρήθηκε ως το «σπίτι των θεών"…!