ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Europa League Οι (μέχρι τώρα) υποψήφιοι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Οι (μέχρι τώρα) υποψήφιοι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα μπουν στο γκρουπ των αδυνάτων στην κλήρωση των «32» του Europa League που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα - Δείτε πώς διαμορφώνεται η λίστα των υποψηφίων αντιπάλων τους

Capital Economics: Γιατί η Ελλάδα, αργά ή γρήγορα θα χρεοκοπήσει.




Αυτό εκτιμά η Capital Economics, σε ανάλυσή της σχετικά με την απόφαση του Eurogroup. Η επικεφαλής οικονομολόγος της για την Ευρώπη, Τζένιφερ ΜακΚέον προειδοποιεί ότι το χρέος θα παραμείνει εξαιρετικά μη βιώσιμο, παρά τα μέτρα, χαρακτηρίζει πολύ αισιόδοξη την εκτίμηση του ESM για μείωση του χρέους έως το 2060.

1907: ΟΤΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ



Έμεινε στην ιστορία ως ο "βομβιστής της Βουλής" ως πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο συμβάν που έλαβε χώρα στις αρχές του 20ου αιώνα, στα 1907 και έφερε την Πάτρα στο μικροσκόπιο της ...αντιτρομοκρατικής της εποχής.

Η καταδίκη του, έμεινε επίσης στην ιστορία καθώς εισέπραξε ως απάντηση για την πράξη του 8 χρόνια φυλάκιση, σε ένα κράτος που εξάντλησε την αυστηρότητά του σε έναν καταφανώς διαταραγμένο άνθρωπο που βάλθηκε να φοβίσει τους βουλευτές, μέσα στην... έδρα τους και να τους αποτρέψει από το να βάλουν νέους φόρους.

Ήταν 2 το πρωί ... 
  



   

Φαλκονέρα 50 χρόνια μετά: Το ναυάγιο που παρέσυρε στο θάνατο 273 άτομα εξακολουθεί να προκαλεί ρίγος | ΒΙΝΤΕΟ | ΦΩΤΟ



Ηταν 8 Δεκεμβρίου του 1966 όταν έμελε να γραφτεί στην ιστορία ο «Τιτανικός» της Ελλάδας. Το επιβατηγό-οχηματογωγό πλοίο «Ηράκλειον», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά-Πειραιάς βυθίζεται κοντά στην βραχονησίδα Φαλκονέρα (23 ν.μ. βορειοδυτικά της νήσου Μήλου), με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 273 άνθρωποι.

Το...