ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

NON STOP VIDEO LIVE ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΑΝΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ..

Τα Ζώδια σήμερα 19/04/2012 by F’Ariel




Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βγήκε ο ήλιος και τα χρώματα της φύσης είναι πιο έντονα, πιο ζωντανά, πιο όμορφα…!! Είναι άνοιξη, η εποχή του έρωτα, της αγάπης και του ρομαντισμού. Τα άστρα όμως έχουν άλλα σχέδια τουλάχιστον για ...... σήμερα. Λεφτά και μόνο τα λεφτά είναι αυτό που θα μας απασχολήσει. Αρκετοί θα απογοητευθούν, άλλοι θα θελήσουν να τα παρατήσουν και άλλοι θα παλέψουν με ψυχή και σώμα για να πετύχουν το σκοπό τους. Καλά όλα αυτά, ας πούμε… αλλά δίχως έρωτα και αγάπη το χρήμα δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Έτσι δεν είναι…?

Δήλωση του Υποψηφίου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ξενοφώντος Μπαραλιάκου



Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Ξέρετε καλά, το ζείτε όπως και εγώ, ότι βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδας. Η Ελλάδα μας προσπαθεί να κατανοήσει τι συμβαίνει, και να μαζέψει τα συντρίμμια τα απομείναντα, ώστε να περισώσει την συνοχή του κοινωνικού ιστού της. Η παραγωγική μηχανή έχει σταματήσει. Η κατάθλιψη και η οργή είναι παγιωμένες καταστάσεις. 

Tο κυρίαρχο ερώτημα είναι: θα αφήσουμε την απαισιοδοξία, την απόγνωση και τον δίκαιο θυμό που έχουμε να μας φέρουν σε κατάσταση απάθειας, μοιρολατρίας και τελικά στην καταστροφή, Εθνική και οικογενειακή; Όχι χίλιες φορές. Αντίθετα θα τα μετατρέψουμε αυτά τα αρνητικά σεδημιουργικότητα. Θα ξαναρχίσουμε να οικοδομούμε τη νέα σύγχρονη Ελλάδα. 

Εκπληκτική παρέμβαση Γιώργου Παπαστάμκου στην Ευρωβουλή για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα



ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΟΛΌΚΛΗΡΗ


 Η ΟΛΌΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΆΦΗΣΗ ΤΗΣ


tzoulia
Η προεκλογική εκστρατεία της απόλυτης Τζούλιας σε όλο της το μεγαλείο...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ





  Τη Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Νίκο Πασχαλούδη, καθώς και το μέλος της καλλιτεχνικής επιτροπής του Φεστιβάλ κ. Θάνο Μπίντα.
Σκοπός η διαμόρφωση του προγράμματος εκδηλώσεων στο πλαίσιο συμμετοχής της Ρωσίας στο Φεστιβάλ 2012, ως τιμώμενης χώρας.
Η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον σύμβουλο πρεσβείας και Διευθυντή του Ρωσικού Κέντρου Επιστήμης και Πολιτισμού κ. Αλεξάντερ Χομένκο, με τον οποίο είχαν μακρά συνεργασία σχετικά με την συμμετοχή καλλιτεχνικών σχημάτων στο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ρωσικής πλευράς. Την Δευτέρα 23 Απριλίου, θα βρίσκεται στην Πιερία ο κ. Χομένκο προκειμένου να επισκεφθεί τους χώρους του Φεστιβάλ και να παρουσιάσει τις τελικές προτάσεις των εκδηλώσεων που θα αναφέρονται στην Ρωσία ως τιμώμενη χώρα στο 41οΦεστιβάλ Ολύμπου.

Κορυφαία διάκριση για το ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ»



Από το γερμανικό Οργανισμό HOLIDAY CHECK

Ως το κορυφαίο ξενοδοχείο της ελληνικής ενδοχώρας (εξαιρούνται τα αντίστοιχα των νησιών) αλλά και ως μοναδικός τουριστικός προορισμός για το 2012 συστήνεται μεταξύ των 100 καλύτερων τουριστικών καταλυμάτων του κόσμου, το ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ», που όπως είναι γνωστό εδρεύει στην παραθαλάσσια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας.

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΙΜΑΤΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Αρχόντων αρετές





Παρακάτω παρατίθενται μερικά περιστατικά από το βίο του βασιλέα και στρατηγού της Σπάρτης Αγησιλάου του Β’ (444-361 π.Χ) τα οποία μπορούν να αποβούν χρήσιμα ως προς τον ορθό τρόπο ενάσκησης εξουσίας.
__________________________________

Το Τρίγωνο των Βερμούδων (documentary)


Το Τρίγωνο των Βερμούδων

Το τρίγωνο των Βερμούδων είναι μια τριγωνική γεωγραφική περιοχή στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. 
Οι κορυφές του τριγώνου βρίσκονται στις Βερμούδες, τοSan Juan του Puerto Rico και στο Μαϊάμι τηςΦλόριδας. 
Το κομμάτι του Ατλαντικού ωκεανού που έγινε γνωστό με αυτό το όνομα παρουσιάζει υπερβολικό αριθμό ανεξήγητων 
συμβάντων.




Συνδυάζει τον αρχαίο πολιτισμό της Ατλαντίδας, το φαινόμενο των UFO, θαλάσσια τέρατα, αλλά και στοιχεία υπερφυσικού.
 Το Τρίγωνο των Βερμούδων ονομάζεται και Τρίγωνο του Διαβόλου.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ