ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τι εφερε στην Πιερια μας... ο Αη Βασιλης?? Την ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ποιό κάτω  26/3/2011Ενημέρωση πρός τον Πρωθυπουργό       
19/12/2011Να δούμε πότε θα σας Πούνε την αλήθεια...                    
αυτοί οι υποτιθέμενοι άρχοντές σας...!
εσείς τους δίνετε την δύναμη...!
για να έχετε το δικαίωμα να ελπίζετε ...!
 ελπίζετε όμως στο τίποτα...!
διότι η Ελπίδα, έμεινε μέσα στον ασκό του Αιόλου...!πρόλαβε ο καπετάνιος το ΣΑΚΙ..[μια αλλη εκδοχη ειναι οτι το κουτι της Πανδωρας ηταν ενα τουλουμι ] .!!!
το ξέρουν καλά οι ειδήμονες των ψεμάτων...!Τα έχω πει πολλές φορές άλλα "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"...!! Ωστόσο, άλλη μια φορά έχω την τύχη να απολαμβάνω το μεγαλείο της δικαίωσης...! όμως για την Πιερία...τι θλίψη... Εκστομίσανε ηλιθιότητες ότι φταίω εγώ και δεν λειτουργεί ο Βιολογικός Νότιας Πιερίας, όπως το ότι δεν έχει γεώτρηση, και ρεύμα...! Ακομη και ένα μικρο παιδί να ρωτήσετε σήμερα ξέρει τι γίνετε...! Άρχοντες τα αυτιά σας φταίνε,  που δεν ακούνε...! και η αλαζονεία σας...!    
                                                                         19/12/2011 Με  μεγάλη  χαρά χαιρετίζουμε την  Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου, σχετικά με την επίσημη πια ενημέρωση της Πιερίας...Όσο αφορά το θέμα...εμείς κάναμε προσπάθεια ανάδειξεις του πραγματικού προβλήματος..!!!!  άκουσε κανείς..!!!! Και να μου επιτραπεί... μιά και η μέρες είναι γιορτηνές, η ενημέρωση της Πιερίας από την κ.Αντιπεριφερειάρχη να την εκλάβουμε εμείς τουλάχιστον, ως δώρο του Άη Βασίλη...!  
          ...   

 Η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου

Ενημέρωση σχετικά με την έκδοση Κ.Υ.Α. που αφορά στην χορήγηση αδειών για επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων, μετά την δημοσίευση του Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209 Α΄/21-09-2011).

Σχετ: 
1. Ο Νόμος 4014/2011 (ΦΕΚ 209 Α΄/21-09-2011) «Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων, ρύθμιση αυθαιρέτων σε συνάρτηση με δημιουργία περιβαλλοντικού ισοζυγίου και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Περιβάλλοντος». 
2. Η Κ.Υ.Α. (Υγειονομική Διάταξη) Ε1β.221/1965 (ΦΕΚ 138 Β΄/24-02-65) «Περί διαθέσεως λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 
3. Η, με Α.Π.: οικ. 145116 (ΦΕΚ 354 Β΄/08-03-11) Κ.Υ.Α «Καθορισμός μέτρων, όρων και διαδικασιών για την επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων και άλλες διατάξεις».

Ο Ραιχενμπάχ… ,σε συνεργασία με τον συναθελφό του τον Φούχτεν...για το χρηστουγενιατικο δένδρο στην πλατεία τής Λεπτοκαρυάς

           Όπως μάς πληροφόρησαν από την τρόικα το χρηστουγενιατικο δένδρο στην πλατεία  τής Λεπτοκαρυάς, λόγου τής κρίσης φέτος δεν  φωτίστηκε...! του Αγίου Νικολάου 6/12/11 τον πολιούχο τής πόλις μας, όπως γινόντανε κάθε χρόνο..., αλλά θα φωτιστή τα Θεοφάνια.  Το επιλήφθηκε  προσωπικά ο ίδιος ο Ραιχενμπάχ… ,σε συνεργασία με τον συναθελφό του τον Φούχτεν... μην ξεχνάμε τις δυσκολίες του έργου...!  Αφού το δένδρο είναι 14 μέτρα ύψος και χρειαζότανε πάντα για μια ολόκληρη ώρα ο γερανός του δήμου να κρεμάσει τα λαμπιόνια...!
 Τέλος τη λύση θα την δώσει η “DEUTSHE VEHRMAHT”…!!!

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο Πιερικό Στάδιο

 



Παρελθόν,Βέροιας,Σούλης Παπαδόπουλος,parelthon,veroias,soulis papadopoulos
Ο Βαλβέρδε απέναντι στο Σούλη μεθαύριο στις 5 το απόγευμα στο Πιερικό Στάδιο. Τα χαλάει λίγο ο καιρός αλλά και φίλαθλοι θα έρθουν και γκολ θα πέσουν.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: Από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου στις 12\12\2011 (Έκθεση εσόδων – εξόδων Γ΄ τριμήνου, Δημοτικά τέλη, Αναμόρφωση προϋπολογισμού).

 


Τα θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος είχαν την τιμητική τους στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ.
  • Ήλθε λοιπόν προς έγκρισιν στο σώμα η έκθεση εσόδων – εξόδων του τρίτου τριμήνου 2011. Δυστυχώς όμως τα στοιχεία σε ορισμένες στήλες ήταν λανθασμένα (παρατοποθετημένα) λόγω τεχνικού προβλήματος και χρειάστηκαν οι διευκρινίσεις του διευθυντή της οικονομ. Υπηρεσίας κ. Παπαγεωργίου (τον οποίο κι ευχαριστούμε για την γενικότερη ενημέρωση) για να βγάλουμε έστω και την τελευταία στιγμή κάποια άκρη!