ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κων/νος Γιάντσιος Λεπτοκαρυά: τα μυστικά της παραθαλάσσιας τάφρου.







Λάτρεις και μάλιστα άριστοι γνώστες σε θέματα περιβάλλοντος ,και αναπλάσεων είναι οι διοικούντες τη Λεπτοκαρυά σήμερον.

 Αυτό και αν δεν είναι προνόμιο…!!!

Απολαμβάνουμε και εμείς το έργο ζωής …!

Πολλοί είναι βεβαία εκείνοι που αναρωτιούνται τι δουλειά είχε καλοκαιριάτικα ,τώρα με των καύσωνα …το σκαπτικό μηχάνημα του δήμου Δίου Ολύμπου να ανοίξει παραθαλάσσιο χαντάκι <<τάφρο>>??    

      ΧΗΜΙΚΗ W.C. η τάφρο σας μάρανε ...!!!!!!!!!
Άλλοι, πάλι, αναρωτιούνται, εάν αυτό το το ιδιαίτερο μυαλό το όποιο είχε την ιδέα να διώξει κατά αυτό τον τρόπο 250 αυτοκίνητα από τον χώρο …αν θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο ακριβώς …και χωρίς απόφαση Δ.Σ. σε άλλα  μέρη της Λεπτοκαρυάς…και  ποιους  εξυπηρετεί?? .

Της απαντήσεις, όμως, σε αυτά τα ερωτήματα  τις δίνει μόνον η ζωή…!

Το σίγουρο είναι, πάντως ,ότι για το κακοποιημένο παραθαλάσσιο τοπίο, τα τελευταία δυο χρόνια…οι διοικούντες στη Λεπτοκαρυά είναι στοίχημα …και πρόκληση. 

Λεπτοκαρυά:Κακός χαμός ,επικρατεί σε έργα υποδομής στη Λεπτοκαρυά ,Τι να είναι αυτό άραγε…? Μέχρι τότε ποιος ζει ,και ποιος πεθαίνει…!

Αστέριος Χονδρόπουλος, Κων/νος Γιάντσιος ο πρώην δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου σήμερα στη Λεπτοκαρυά στο πανέμορφο BEACH BAR Ακρογιάλι...!


Γιάντσιος,προς χονδρόπουλο, Κακός χαμός ,επικρατεί σε έργα υποδομής στη Λεπτοκαρυά ,στις  υποδομές που εμείς κάναμε  στο πρόσφατο παρελθόν, για να καλύψουν στο μέλλον  πάγιες ανάγκες  των δημοτών,να διευκολύνουν την καθημερινότητα  των ετεροδημοτών και των τουριστών…!
Πάντως στην παρούσα φάση ακούγεται ότι χάθηκε το <πουτόν> το όποιο είναι απαραίτητο για να επαναφωτιστεί η περιοχή, στην βόρεια κεντρική είσοδο της Λεπτοκαρυάς : Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, ότι από τον περασμένο μήνα Φεβρουάριο, έως και σήμερα μήνα Ιούλιο, με την υψηλή τουριστική περίοδο η περιοχή είναι βυθισμένη ακόμη στο σκοτάδι. ( από το παραλιακό γήπεδο 5Χ5 έως τη μέση του ιστορικού χωριού , και δεν βρέθηκε ένας χριστιανός …! να σηκώσει, έστω αυτή, με λίγα λόγια, την  ασφάλεια…!      αδιαφορία…? ανικανότητα…? εξυπνάδα …? Τι να είναι αυτό άραγε…?  Μέχρι τότε ποιος ζει ,και ποιος πεθαίνει…!

Χονδρόπουλος : άρε κωτσιου ο ΔΙΑΣ σε έστειλε...????






Η Ελλάδα στον τελικό του EURO U-19



thumb
Τα παιδιά του Τσάνα παίζοντας με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο επικράτησαν 2-1 των Άγγλων στον ημιτελικό, με γκολ του Λυκογιάννη στην παράταση (108’). Αποβλήθηκε ο Καπίνο μετά από πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή.

Παρά την πίεση των Άγγλων «πιτσιρικάδων», το αντιπροσωπευτικό μα συγκρότημα όχι μόνο άντεξε αλλά κατάφερε να πάρει μία τεράστια πρόκριση  με… ελληνική μαγκιά! Ο Μπουγαΐδης (38’) είχε ανοίξει το σκορ και ο Αφόμπε είχε ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό.

Την Ισπανία, που επικράτησε 4-2 της Γαλλίας στα πέναλτι (κ.α. 3-3) θα αντιμετωπίσει στον τελικό το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.