ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

H προταση για έντυπο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ανοιχτή επιστολή Κων/νος Γιάντσιος
 Για το έντυπο τουριστικής προβολής της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Πόσο κόμπλεξ έχουμε μερικές φορές εδώ στην Ελλάδα δεν περιγράφεται!
Είμαστε ...σίγουροι... ότι πολλοί από τους επισκέπτες μας  έρχονται για να νιώσουν από κοντά την μαγεία του Ολύμπου, την αρχαία μας κληρονομιά, το καλό κλήμα , και  το εξαιρετικό  φυσικό κάλλος.   Εμείς εδώ  έχουμε  τον καλύτερο μύθο  που υπάρχει στον κόσμο, τον Ορφέα τις μούσες !!! Αλλά στο  έντυπο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν θα αναφέρεται πάλι τίποτα…! Από χωριό είμαι…!  Ωστόσο εμείς... που ζούμε μέσα στην ορφική ακτή της Λεπτοκαρυάς, του παγκοσμίως πασίγνωστου Ολύμπου  ! και να  ερχόμαστε δεύτεροι πίσω από όλους αυτούς τους υπόλοιπους;;;
Να βελτιωνόμαστε συνεχώς κύριοι υπεύθυνοι της  τουριστικής  ανάπτυξης , από  την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

Καλή σας μέρα!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ «ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ Η ΠΙΕΡΙΑ»


Ανοιχτή επιστολή για το έντυπο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλαν από κοινού το Επιμελητήριο Πιερίας και οι τουριστικοί φορείς του νομού στον Τομεάρχη Τουρισμού και αντιπρόεδρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Γιώργο, με παράλληλη κοινοποίηση στον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου. 
Διαβάστε την επιστολή του Επιμελητηρίου Πιερίας και των τουριστικών φορέων του Νομού: 
ΘΕΜΑ : ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ BRAND “VERY MACEDONIA” ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΗΣ “CAN YOU MISS THIS”