ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χριστιανική αγάπη και Ελληνική αγάπη



«Για τους Έλληνες αγάπη είναι η υποταγή στην φυσική και την ηθική τάξη. Αυτό που διαφορετικά το περιγράψανε με τη μεγαλώνυμη λέξη της «Δίκης». Να επιδικάζεις στον άνθρωπο την τιμή του. Να μη γίνεσαι υπέρογκος και υβριστής απέναντι στους νόμους της Φύσης και στους νόμους των ανθρώπων. Να κατέχεις και να δείχνεις την νόστιμη και την μέτρια ανθρωπιά. Αυτό που οι ευρωπαίοι ερμηνευτικά το λένε ουμανισμό. Και όλα αυτά χωρίς γλυκασμούς και χωρίς

Κλίμα διάλυσης στην «ευρωπαία» ΠΓΔΜ;


Στοιχεία στον Τύπο της ΠΓΔΜ υποδεικνύουν ότι το μέλλον του κράτους είναι μάλλον προβληματικό.
 Το πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα εντοπίσαμε στο «Βαλκανικό Περισκόπιο» του Γιώργου Εχέδωρου και το παραπέμπουμε σχεδόν χωρίς παρεμβάσεις, αφού η σημασία του είναι μεγάλη, καθώς παρουσιάζει μια ακόμα πιο δυσμενή εικόνα της κατάστασης στην ΠΓΔΜ από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι τώρα:

Έγινε της Άντζελας στη Βουλή για την διαβούλευση του Ολύμπου.






  Έγινε μπάχαλο στην επιτροπή. Φασαρίες, κόντρες, διαμαρτυρίες από τους Λαρισαίους που δεν κλήθηκαν. Κάποιοι πονηροί τάκουσαν για τα καλά και θα ακούσουν και άλλα.

Για τα "Αλυσοπρίονα στον Όλυμπο"

   Σχετικά με το δημοσίευμα της περασμένης Τρίτης, μήπως ο κ. Κουκουτάτσιος θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες του Λιτοχώρου τι γινόταν, όταν ήταν αυτός Δήμαρχος; Δεν γινόταν υλοτομίες για ατομικές ανάγκες; Άλλα σαν γνήσιος χωριάτης που είναι, μακριά απο τον κ και ας είναι όπου θέλει; Μήπως επίσης θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες για το περίφημο κτήμα του; Να μην σχολιάσουμε τις εβδομάδες, σιγα μην είναι και μήνες. Το Natura τώρα το θυμήθηκε; Γνωρίζει τι σημαίναι και ποια είναι τα όρια του; Το να πετάμε λάσπη είναι εύκολο, αλλά να βοηθάμε πραγματικά δύσκολο.
  Φ.Κ.

Περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και γνώση για τον Όλυμπο


http://www.filoxenia-hotel.gr/images/filoxenia_beach/olympos/olympos_400.jpg

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για το ΠΔ που αφορά τον Όλυμπο μαγνητοφωνήθηκε και θα παιχτεί από το κανάλι της Βουλής τις επόμενες μέρες. Όλοι λοιπόν θα δουν ότι είναι απαραίτητη περισσότερο γνώση, περισσότερη σοβαρότητα και περισσότερη υπευθυνότητα

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. « Η Μασωνία στην Ελλάδα». Ομιλία του κ.Τσαρούχα στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

O γνωστός Δημοσιογράφος- Συγγραφέας κ. Κώστας ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην Σχολή Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


« Η Μασωνία στην Ελλάδα».

Μιλάει ο Όλυμπος;;;;



ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ

olympos.jpg (13735 bytes)

  Στα εκατομμύρια χρόνια της ύπαρξης μου, θυμάμαι ότι οι άνθρωποι πάντοτε ασχολούνταν μαζί μου, με κάθε τρόπο. Απ το να με θαυμάζουν απλώς μέχρι το να προσπαθούν να με «κατακτήσουν» σαν ορειβάτες, κι απ το να μου φορτώνουν θεούς ως το να θέλουν να μου

ΑΝΑΦΟΡΑ του Αναπληρωτή Δημάρχου Ολύμπου κου Γ. Φαρμάκη (Για να λάβουν γνώση η Εισαγγελία Κατερίνης, η Αντιπεριφέρεια, ο Δήμος Κατερίνης και ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης)



  

ΘΕΜΑ: Η διαβίβαση του φακέλου, που αφορά την πράξη εφαρμογής 1/2002, επέκτασης σχεδίου Λεπτοκαρυάς, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, καθώς και προς τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.

-----------------------------------------------