ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στον Πεζοδρομο Λεπτοκαρυας σημερα ...οι 50 τσεχοι που βρισκονται στα καροτσια λογο ατυχηματων !!!

Πεζόδρομος Λεπτοκαρυάς...!!! με σεβασμό στους ανθρώπους που βρίσκονται στα καρότσια λόγο ατυχημάτων!!!!!!!!!!!!!
Μα η δημοτική αστυνομία..δεν έχει πολιτικούς προισταμένους????
 Ποιος πήρε την πινακίδα που σηματοδοτούσε κάποτε ότι από εδώ περνούσαν ....οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα...μα δεν βλέπει κανείς!!! τόση αναισθησία πιά !!!! έλεος!!!

 Θέλαμε και τράπεζα!!! βάζουμε τα αμάξια μας όπου, και να είναι,και δημιουργούμε 1001 άλλα προβλήματα σε άλλους, για να γίνη η δουλειά μας και μόνο!!!!!ντροπή σας ασυνείδητοι!!!!

Έάν, και έφόσον, είμαστε ώς κοινωνία, χρόνια μπροστά,  και τόσο σωστή, γιατί αυτούς τους ανθρώπους  τους πάμε μόνο λαική!!! και δεν τους ανεβάζουμε  και στον Όλυμπο???
μήπως φέρει αντίρηση ο Δίας!!! η μήπως , κατά καιρούς ,οι κατ επάγκελμα προστάτες του???

 ˝ Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Κωνσταντίνος Γιάντσιος τέως αντιδήμαρχος δήμου ανατολικού Ολύμπου.

Η ειδική περιβαλλοντική μελέτη του εθνικού δρυμού Ολύμπου όπως έχει προταθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ σε συνεργασία με τον φορέα διαχείρισης Ολύμπου,και ο οποίος το αποδέχτηκε και το έστειλε για προεδρικό διάταγμα το 2005 και άφησε του φορείς τις Πιερίας στο σκοτάδι για πολλά έτη .

Αυτό και μόνο, θα μπορούσε να αποτελέσει, την αιτία να δούμε το θέμα,εξ ολοκλήρου  από την αρχή.
Ωστόσο εδώ πρέπει να παραδεχτούμε ότι στην συνάντηση στην περιφερειακή ενότητα Πιερίας, έπεσαν οι μάσκες !!!
Συγχαίρω την αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία χατζηχρηστοδούλου τους δημάρχους και φορείς για την ουσιαστική, αρωγή τους στο κεφάλαιο Όλυμπος!!! .
Στην ουσιαστική αυτή συζήτηση, διαπιστώθηκε, ότι στην  ειδική περιβαλλοντική μελέτη, δεν   παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα ανάπτυξης, ούτε θα εφαρμόζονται οι  σύγχρονες και καινοτόμες  τεχνολογίες στον ευρύτερο τομέα του περιβάλλοντος και της ενέργειας.
Στο σχέδιο του προεδρικού διατάγματος  δεν υπάρχει συνδυασμός για την εφαρμογή-κατασκευή των τεχνολογιών οι οποίες,  συμβάλλουν σε αναπτυξιακούς σχεδιασμούς φορέων και επιχειρήσεων με σκοπό την ορθολογική διαχείριση του Ολύμπου,
 ˝ Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Κωνσταντίνος Γιάντσιος τέως αντιδήμαρχος δήμου ανατολικού Ολύμπου.