ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

OI ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ...ΟΡΦΕΑΣ



Καλημερα Ελλαδα

Xαμός στο twitter για την αντίδραση Παυλόπουλου στο επεισόδιο με Κασιδιάρη




Δεκάδες σχόλια κάνουν το γύρο του Διαδικτύου για τη στάση που κράτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο επεισόδιο που έγινε το πρωί στο στούντιο του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Καυστικά σχόλια γράφονται για τον πρώην υπουργό, ο οποίος παρακολούθησε όλο το περιστατικό χωρίς να αντιδράσει με πιο χαρακτηριστικά τα εξής:

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά και την Ανατολική Μακεδονία περιμένουμε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά. 

Δήλωση του βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη για το επεισόδιο κατά κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Σιδηρόκαστρο :





Η απάντηση στις πρακτικές που προωθούν τον εκφασισμό της κοινωνίας είναι η συνετή και υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας

Η απρόκλητη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στη λαϊκή αγορά Σιδηροκάστρου είναι το δεύτερο περιστατικό βίας και

Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!!! από τον ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ...




Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και  θα καταλάβετε  ότι τίποτα από όσα συμβαίνουν σήμερα δεν έγινε τυχαία. Και στις δέκα τεχνικές θα αναγνωρίσει κανείς τη δική του καθημερινότητα, τη δική του πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια της ευημερίας μας.
Δικαίως συμπεραίνει κανείς ότι όλα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει. Όλες οι τεχνικές εφαρμόστηκαν πάνω μας και σήμερα πια μπορούμε να πούμε ότι αποδειχθήκαμε τα ιδανικά πειραματόζωα!

Σάντος:"Ήρθαμε για τη νίκη"




Αποφασισμένοι  για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς εναντίον της Πολωνίας είναι όλοι στην Εθνική ομάδα. Ο Φερνάντο Σάντος το δήλωσε ξεκάθαρα στην συνέντευξη Τύπου ενώ τόνισε ότι έχει κατασταλάξει στους 11 που θα αγωνιστούν κρατώντας ωστόσο κλειστά τa χαρτιά του στην αποκάλυψη των προσώπων.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού:

Η Αθήνη χαστουκίζει την Δήμητρα Παπανδρέου Λιάνη

Ξημερώνει-Σωκράτης Μάλαμας

Οι συμβουλές των αρχαίων Έλληνων στους σύγχρονους



Τι συμβουλές θα έδιναν οι αρχαίοι Έλληνες στους σύγχρονους, που ταλανίζονται από την οικονομική και πολιτική κρίση; αναρωτιέται το BBC, προβάλλοντας τις ρήσεις και τις διδαχές φιλοσόφων όπως ο Σωκράτης, αλλά και τις αποφάσεις του Σόλωνα και του Κλεισθένη, ως ιδιαίτερα χρήσιμα παραδείγματα για όποιον αναζητά την «φώτιση» του αρχαίου πνεύματος.

Tο άρθρο υπογράφει ο λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης Armand D' Angour ο οποίος είναι και συγγραφέας του βιβλίου «Οι Έλληνες και το Νέο: η καινοτομία στην αρχαία ελληνική φαντασία και εμπειρία».



Χρέος, διχασμός και εξέγερση. Αυτή ήταν η Αθήνα του 6ου αιώνα π.Χ.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ : ΤΟ ΦΕΣΤΒΑΛ ΟΠΛΥΜΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ( ΑΡΧΑΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ) με τον Ψαραντώνη





ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

ΟΡΦΕΑΣ : ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΒΑΡΒΑΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΝΟΤΟ


 Για ποιον πρώην "Βαρβάτο"  στο Νότο , εάν και εφόσον θα συμμετέχει ο Δημαρχάρας στις επόμενες δημοτικές εκλογές,   έχουν μαζευτεί  ήδη  για τα προεκλογικά του έξοδα,   σε ταμείο 150.000 ευρώ...;;;

Η αρχαία ελληνική τέχνη με χρώμα!

Επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Κανέλλη - Δούρου.

Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΣΚΑΡΕΣ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ



ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΊΝΟΥΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...!!!!
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...!!!!