ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Καμμία μείωση στα διόδια αποφάσισε ο Βορίδης!

Η διαφορά μεταξύ του να κυβερνάς και να είσαι αντιπολίτευση. Καμμία μείωση στα διόδια αποφάσισε ο Βορίδης!
Και μετά απορούν γιατί η πλειοψηφία του κόσμου τους μουτζώνει τους 300 και το άθλιο πολιτικό τους σύστημα....

Μητροπολίτης προσκαλεί το σουλτάνο να κυνηγήσουν μαζί..Απόκρυφες στιγμές τής Ιστορίας τής Άλωσης.


Ο Ορθόδοξος Κλήρος τής εποχής τής Άλωσης τής Κωνσταντινούπολης, ως γνωστόν, εκήρυττε, ότι ήταν «θέλημα θεού η Πόλη να τουρκέψει», «θεϊκή βούληση και τιμωρία», «θεία πρόνοια» και άλλα.

 Μέσα στα πλαίσια τής «θέσης» αυτής τής Εκκλησίας ήταν η εχθρότητά της κατά των Καθολικών της Ευρώπης, για την οποία καυχάται έως σήμερα. 

Απιστευτο...Οι έλληνες βουλευτές οι πιο καλοπληρωμένοι του κόσμου!!!


Οι έλληνες βουλευτές οι πιο καλοπληρωμένοι του κόσμου!
Ίλιγγο προκαλούν τα στοιχεία, που θέλουν του Έλληνες βουλευτές να είναι οι πιο καλοπληρωμένοι στον κόσμο,
αφού οι απολαβές τους ξεπερνούν ακόμη και αυτές των υπουργών των ΗΠΑ και της Γαλλίας. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά:
Ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ  λαμβάνει κοντά στις 345.000 ευρώ το χρόνο, 1000 ευρώ τη μέρα.

Τελικά πόσο θα ανεχθούμε το δούλεμα από όλους;


Αγαπητέ Μ.Π.,

Το έχουν σκεφτεί, αλλά δυστυχώς, όπως έλεγε ...παλιά ο κ. Αστέριος Ροντούλης του ΛΑΟΣ που τώρα τα ξέχασε όλα, είναι γομάρια... Το λιγότερο που μπορώ να πω.

Τελικά πόσο θα ανεχθούμε το δούλεμα από όλους;
Σ.Δ.

Για το κείμενο  http://lefteria.blogspot.com/2011/11/blog-post_3062.html

ΣΧΕΤΙΚΑ "Για τη σημερινή Ένοπλη ληστεία στη ΔΕΗ Κατερίνης και τους πολιτικούς που ζουν στην κοσμάρα τους"

Θα συμφωνησω απολυτα με το αρθρο αυτο http://lefteria.blogspot.com/2011/11/blog-post_8089.html
Οντως τα φαινομενα αυτα ηρθαν και στην πολη της Κατερινης. Οπως αναφερεται "Αυτά τα φαινόμενα θα είναι καθημερινά και με θύματα".
Ετυχε να ειμαι στο κεντρο  εκεινη την ωρα οπου ειδα αστυνομικους με μηχανες να πηγαινουν αναποδα στον κενρικοτατο δρομο της Κατερινης.
Μετα που εμαθα για τη ληστεια καταλαβα οτι πηγαιναν προς την ΔΕΗ. Και τι θα γινοταν αν τους πετυχαιναν μεσα;
Ή την ωρα που εβγαιναν απο την ΔΕΗ; Το εχει σκεφτει κανεις;
Μ.Π.
 
 

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.... ΣΕ ΥΨΟΣ 1.000 μ   ΣΩΖΕΤΕ O ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟΣ AΠO ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...!!

Ωστόσο,εκτιμώντας την κατάσταση διαφαίνεται ότι... εμείς οι νεοέλληνες σε λίγο θα πούμε, ότι, θα καλέσουμε τους Ευρωπαίους εδώ..!  να τους κάνουμε φροντιστήρια ανάπτυξης και επιχειρηματικής στρατηγικής...!!! 

ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΛΙΘΟΣΤΩΤΟ ΕΠΙΣΚΕΘΤΙΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΒΕΝΑ ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΣΝΙΑΚΟΣ ΦΩΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Τ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑΝΤΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ...ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ...ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ... 


 Στην  περιοχή Λειβήθρων, και σε ύψος 1.000μ στον Όλυμπο,και πριν τη μονή κανάλων [Λειβήθρων] πηγαίνοντας από Λεπτοκαρυά προς Καρυά  διασώθηκε ένας ορεινός λιθόστρωτος δρόμος , που είχε παλιότερα εντοπιστεί κατά μήκος της φυσικής διαδρομής από τα Λείβηθρα προς την Περαιβία διά του Άνω Ολύμπου. . είναι μεγάλο τεχνικό  έργο πλάτους  4 και μήκος 1000μ. Ωστόσο, πέρασαν 11 χρόνια , από τις ανασκαφές, και χρειάζεται συντήρηση!!!  Σε πολλά σημεία του εξαφανίστηκε πάλι από τους ρυθμούς της φύσης  ,με το ελληνικό δημόσιο, προφανώς σε αποσύνθεση...να πνίγη την ιστορία του!!! Όμως η φαυλότητα και η ανοσία έχει τα όρια της .!!!  Σήμερα, ενώ αγωνιζόμαστε να πείσουμε τους Σκοπιανούς σε κάποιο συμβιβασμό,  διότι πλαστογραφούν την Ιστορία μάς κλπ. Εμείς , με την γραφειοκρατία μάς ,δεν κάνουμε το αυτονόητο για να συντηρήσουμε, και να προβάλουμε, την ανεκτίμητης αξίας εθνική μάς κληρονομιά…και κινδυνολογούμε. Με πρόσχημα την οικονομική κρίση ότι είμαστε σε κατοχή και ότι κινδυνεύει η εθνική μάς κυριαρχία…