ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τράπεζα της Ελλάδος: ποτέ δεν άνηκε στο δημόσιο

1821 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ. Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).

Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

Στο πλευρό των Ελλήνων ο Ολάντ


thumb
Την στήριξή του στη χώρα μας εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο νέος Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Συγκεκριμένα, αφού τόνισε ότι δεν υπάρχει για αυτόν άλλο σενάριο από την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, διεμήνυσε στους Έλληνες πως «μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη για τη δική του στάση υπέρ της Ελλάδας», επέμεινε όμως πως οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί πρέπει να τηρηθούν.

Δείτε το tweet του Κώστα Βαξεβάνη – Επιτέλους, κάποιος λέει τα πράγματα, όπως είναι!



Δείτε το tweet του Κώστα Βαξεβάνη – Επιτέλους, κάποιος λέει τα πράγματα, όπως είναι!


Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το δήθεν ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Ολάντ «Ολαντρέδρου», τα ΜΜΕ έπεσαν σαν γύπες πάνω στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τον κατασπαράξουν
Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες δημοσιογραφικές φωνές που κρίνουν τα πράγματα πιο ορθά και το σημαντικότερο… έχουν μνήμη!
Δείτε το tweet του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη:

H κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA....



Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ στον Μπόμπολα



Νέο επεισόδιο φαίνεται πως ξεκινά στην κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA,
στο μετοχικό κεφάλαιο του οποίου συμμετέχει ο Γιώργος Μπόμπολας, εκδότης του Έθνους, καθώς ο Νίκος Παππάς, διευθυντής στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα έκανε σήμερα ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο
στο Twitter του.

Συγκεκριμένα, ο προσωπικός φίλος και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα από τα χρόνια της Νεολαίας του Συνασπισμού, και γιος του παλιού στελέχους του ΚΚΕ Εσωτερικού, Στέλιου Παππά, έγραψε σήμερα στο Twitter του:

Πώς είπατε; Κυβερνητική Αριστερά;



thumb
Ζούμε ήμερες κρίσης. Η πρώτη αναμέτρηση του πολιτικού συστήματος με το εκλογικό σώμα ανέδειξε ενδιαφέροντα, το δίχως άλλο, στοιχεία. Βρισκόμαστε, καθώς όλα δείχνουν, σε ένα μεταίχμιο εξελίξεων, που πιθανόν να καθορίσει το μέλλον των επόμενων γενεών. Το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας δεν το εκφράζουν μόνο τα πολιτικά πρόσωπα και οι κομματικοί σχηματισμοί, όπως λανθασμένα επιμένουμε να πιστεύουμε, αλλά και το εκλογικό σώμα, οι νοοτροπίες, οι εθνικές προκαταλήψεις και αγκυλώσεις, με δυο λόγια ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις μας με την κοινωνία και την

Του καιρού γυρίσματα



thumb
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
Δεν χρειάστηκαν παρά δύο εβδομάδες με το ΠΑΣΟΚ στο 13,2% για να λησμονηθεί η αμοιβαία συμπάθεια – που τη συντηρούσε πάλι το ΠΑΣΟΚ – μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς. Αίφνης η Δεξιά, υπό τη φωτισμένη ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, έχει υιοθετήσει μια προεκλογική ρητορική της δεκαετίας του 1950. Η Αριστερά στην Ελλάδα έγινε ξανά επικίνδυνη (για τη Δεξιά) και

Καμμένος: Δεν θα αντικατασταθούν στις λίστες οι εκλεγμένοι βουλευτές



thumb
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τιμούν τον αγώνα όλων των υποψηφίων, δείγμα ότι το κίνημα θέλει να επαναφέρει στην πολιτική τη χαμένη ηθική της» τόνισε ο Πάνος Καμμένος και υπογράμμισε ότι όλοι όσοι εξελέγησαν βουλευτές δεν θα αντικατασταθούν από τις λίστες.
Αν πραγματοποιηθούν αλλαγές, είπε ο κ. Καμμένος, θα γίνουν μόνο με ομόφωνη απόφαση όλων των υποψηφίων και των συντονιστικών επιτροπών μιας εκλογικής περιφέρειας και παράλληλα προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου του κόμματος το φθινόπωρο.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε σήμερα την Κάρπαθο, όπου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατο του σμηναγού Κ. Ηλιάκη εν ώρα υπηρεσίας. 

Tags:

Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
...Μοιραίοι.

Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
...Μήπως την Προδοσία ακολουθεί Πραξικόπημα;

Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή και εξόχως επικίνδυνα. Έχουν βάλει τον λαό ν' αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον "κατακρεουργήσουν". Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του. Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.

Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά "φρέσκος" για ν' αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση. Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν' αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει "υποθήκες" εις βάρος του ελληνικού λαού.

Τι πρέπει να τρώμε μετά τη γυμναστική;


Τι πρέπει να τρώμε μετά τη γυμναστική;












Έχετε μόλις τελειώσει το πρόγραμμα γυμναστικής
σας, δεν τρώτε τίποτα για να μην χαλάσετε το αποτέλεσμα,
αλλά λίγο...

αργότερα κερνάτε τον εαυτό σας μια σοκολάτα ή ένα ποτήρι κρασί για τη
δύσκολη δουλειά που κάνατε. Σωστό; Λάθος. Μετά την γυμναστική ο οργανισμός συνεχίζει να καίει ακατάπαυστα