ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μυστηριώδες πλάσμα στα βάθη του ωκεανού (βίντεο) Cascade Creature


Image
Στα βάθη του ωκεανού (δεν έχει αποκαλυφθεί η ακριβής τοποθεσία) καταγράφηκε ένα μυστηριώδες πλάσμα από υποβρύχια τηλεκατευθυνόμενη κάμερα, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.
Εμπειρογνώμονες ισχυρίζονται ότι πρόκειται είτε για είδος μέδουσας, είτε για πλακούντα φάλαινας.
Ενώ με μια πρώτη ματιά η εξήγηση της μέδουσας φαντάζει λογική, τα όργανα που παράξενου πλάσματος δεν ταιριάζουν με εκείνα της μέδουσας. Επιπλέον, τα εξαγωνικά σχήματα στο δέρμα του αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για πλακούντα φάλαινας.
Ωστόσο, οι ειδικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για Stygiomedusa Gigantea, ένα σπάνιο είδος μέδουσας, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμα και τα έξι μέτρα στο μήκος. Το συγκεκριμένο είδος έχει εντοπιστεί μόνο 114 φορές σε 110 χρόνια.
Το παρακάτω βίντεο προστέθηκε στο YouTube πριν από δύο περίπου βδομάδες και έχει εξάψει τη περιέργεια χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου…


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το υπερκόσμιο τοπίο των Ιμαλαϊων (βίντεο)


Image
Η αναρρίχηση στα Ιμαλάια αποτελεί άθλο που απαιτεί την υπέρβαση των ανθρωπίνων δυνάμεων. Η νέα περιπέτεια της FindingLife Films καταγράφει το μαγικό τοπίο της υψηλότερης οροσειράς του πλανήτη Γη.

Το υπερκόσμιο τοπίο καταθέτει μερικούς από τους λόγους που ωθούν τους ανθρώπους εδώ και αιώνες να ριψοκινδυνέψουν τις ζωές τους προκειμένου να κατακτήσουν τις ψηλότερες κορυφές...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

  

Κοντά στις απόψεις Ολάντ, ο Γιούνκερ που αποχωρεί



Υπέρ της άποψης για μία μικρή δήθεν χαλάρωση την οποία προωθούν ο Ολάντ και οι σοσιαλδημοκράτες είναι ο Ζ.Κ. Γιούνκερ. Ως γνωστόν δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό, αλλά ελπίζουν να το παρουσιάσουν ως μείζον θέμα σε όλους όσους δεν βαρέθηκαν να ελπίζουν στους φίλους των τραπεζιτών. Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Eurogroup κύριος Ζαν- Κλωντ Γιούνκερ συνέστησε  «υπομονή» από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους για τις εξελίξεις στην Αθήνα.  

Γάλλος οικονομολόγος: «Η κρίση της Ελλάδας είναι όπως η πυραυλική κρίση της Κούβας»

ImageΟ Γάλλος οικονομολόγος Αλεξάντερ Ντέλεγκ εκτιμά ότι το παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σήμερα ανάμεσα στην Ελλάδα και στο τρίδυμο των πιστωτών της είναι πολύ επικίνδυνο.Η πιθανότητα να φύγει η χώρα από τη ζώνη του ευρώ αποτελεί μεγάλο κίνδυνο θα μπορούσε να επηρεάσει όλον τον κόσμο.


Ο καθηγητής Οικονομικών στη γαλλική στρατιωτική Σχολή Sen Sir Koetkidan και συν-συγγραφέας του βιβλίου « Η Οικονομική Φοβία μας», Αλεξάντερ Ντέλεγκ,  σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Παρισιού ‘Le Figaro’ εξηγεί την άποψή του για την ελληνική οικονομική κρίση και τη σχετίζει με την πυραυλική κρίση της Κούβας του 1962.

Michael Mross: "H κρίση είναι προσχεδιασμένη και η πτώση της Ελλάδας είναι το τέλος του ευρώ" - vid

Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο Russia Today ο Michael Mross θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα. "Τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, γεγονός που οδηγεί την πληγείσα από την κρίση Ελλάδα σε ακόμα πιο επικίνδυνες περιπέτειες. Οι βουλευτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής δεν ανέδειξαν νικητή, με αποτέλεσμα τα πρώτα στην κατάταξη κόμματα να είναι ανίκανα μέχρι στιγμής να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, η χώρα αναγκαστικά θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές.

Την Πέμπτη, η Αθήνα πρόκειται να παραλάβει άλλο ένα "πακέτο διάσωσης", ύψους 5,2 δισ. ευρώ. Αυτή τη φορά, ωστόσο, αρκετές χώρες της ευρωζώνης ήταν απρόθυμες να συμφωνήσουν να διατεθεί το ποσό αυτό, λόγω της πολιτικής αστάθειας. Σύμφωνα με τους συμφωνηθέντες όρους του μνημονίου, η Αθήνα οφείλει να εφαρμόσει άλλη μια δέσμη μέτρων λιτότητας, ύψους 14.500.000.000 ευρώ, τον Ιούνιο. Ωστόσο, το οικονομικό χάος έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στο να βλέπει τα μνημονιακά κόμματα με δυσπιστία. Το RT News συνομίλησε με τον Γερμανό οικονομικό αναλυτή, Michael Mross, ακριβώς για αυτό το θέμα.

RT News:Ποιες θα ήταν οι συνέπειες μιας απόρριψης των μέτρων λιτότητας και των μηχανισμών στήριξης από την Ελλάδα;

Διεθνείς δικαστές καθίζουν ξανά στο εδώλιο τον... Σωκράτη 2.500 χρόνια μετά!


«Ιδού ο άριστος τρόπος του βίου: να ασκούμε τη δικαιοσύνη και ζώντας και όταν πεθαίνουμε» δίδασκε ο Σωκράτης. Ο ίδιος δέχτηκε την καταδίκη του, με 280 ψήφους που τον έκριναν ένοχο και 220 ψήφους των πολιτών που δεν συμφωνούσαν με τις κατηγορίες εναντίον του για ασέβεια προς τους θεούς και για διαφθορά των νέων. Ως νομοταγής πολίτης, ήπιε το κώνειο, όπως πρόσταζε ο νόμος. Σήμερα, 2.500 χρόνια μετά, ο φιλόσοφος, από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του παγκόσμιου πνεύματος και από τους ιδρυτές της δυτικής φιλοσοφίας, ξαναδικάζεται, από διακεκριμένους δικαστές και νομικούς από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.
Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Έθνους, πριν από έναν ακριβώς χρόνο, ο Σωκράτης αθωώθηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση επαναλήφθηκε η δίκη του. Φέτος, στις 25 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η διαδικασία επαναλαμβάνεται και ο φιλόσοφος θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, σύμφωνα με τη σύγχρονη επικρατούσα αντίληψη για τη δικαιοσύνη.
Οι νομικοί που θα πάρουν μέρος θα διερευνήσουν τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που βρίσκονται πίσω από τις κατηγορίες κατά του Σωκράτη και θα τα μεταφέρουν στο σήμερα. Το δε κοινό θα παρακολουθήσει τη «δίκη» (και μέσα από το Διαδίκτυο, από τη διεύθυνση www.sgt.gr/dikisocrati) και θα μπορέσει να αποφασίσει για την τύχη του φιλοσόφου.

Ο Σωκράτης πίνει το κώνειο όπως προστάζει ο νόμος... (λεπτομέρεια από τον πίνακα «Ο θάνατος του Σωκράτη» του Λ. Νταβίντ)
Θα πάρουν μέρος 11 Ευρωπαίοι και Αμερικανοί δικαστές, ανάμεσά τους οι Φρ. Τερέ και Π. Ντελβολβέ, μέλη της Ακαδημίας Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών της Γαλλίας, η ομότιμη καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου, πρώην πρόεδρος της Βουλής, Α. Ψαρούδα-Μπενάκη, και ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Ρήγας. Ρόλους υπέρ του Σωκράτη έχουν αναλάβει δύο δικηγόροι από τη Γαλλία και την Αγγλία, ενώ υπέρ των Αθηναίων οι Ελληνες δικηγόροι Ηλ. Αναγνωστόπουλος και Αντ. Παπαδημητρίου, πρόεδρος Ιδρύματος Ωνάση.
Η «δίκη» θα αρχίσει στις 18.30, σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά), με ταυτόχρονη μετάφραση (την Παρασκευή 25 Μαϊου).
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

( pontiaka ) h mana en theos

Ο Τσίπρας στο 27,7% κι οι άλλοι ψάχνουν τον... στραβό γιαλό



 Γράφει ο Σωτήρης Ξενάκης

Η δημοσκόπηση της MARC που δημοσιοποιήθηκε στον ALPHA και έδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ να εκτοξεύεται πάνω από το 27%, μπορεί να προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς , όμως οι υποψιασμένοι θα έπρεπε να την περιμένουν.
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει το ποσοστό του ακόμα πιο ψηλά καθώς οι πάντες σχεδόν - ακόμα και οι υποτιθέμενοι εχθροί του- κάνουν ότι...........
μπορούν για να τον καταστήσουν ενδεχομένως και αυτοδύναμο σε μια επόμενη Βουλή.

ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟ : ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 1-2





Στο γήπεδο Ταυρωπού Καρδίτσας διεξήχθη την Τετάρτη 9-5-2012 ο αγώνας προπαίδων της ΕΠΟ μεταξύ των ομάδων της ΕΠΣ Καρδίτσας και ΕΠΣ Πιερίας που έληξε με νίκη υπέρ των φιλοξενουμένων και σκορ 1-2. Στο 40΄ ο Λαμπριανίδης το 0-1 , στο 45΄ο Γκαρνάκης το 1-1 και στο 57΄ο Χατζηδήμπας το 1-2.


ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ Λ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΧΑΣΙΩΤΗΣ Χ.



ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ                   ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ Χ.                                       1) ΜΕΛΙΚΙΑΝ Ν.
2) ΠΑΤΡΑΣ Π.                                                         2) ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ Γ.
3)ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ Φ.                                             3)  ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ Σ.
4)ΠΑΠΑΤΣΙΛΟΣΑΝΟΣ Η.                                   4) ΛΑΜΠΙΡΗΣ Α.
5) ΤΣΙΛΙΚΑΣ Ν.                                                       5) ΜΠΙΝΙΑΣ Β.
6) ΡΟΒΑΣ Δ.                                                            6) ΡΟΥΜΠΙΕΣ Γ.
7) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                                7) ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ Μ.
8) ΓΚΑΡΝΑΚΗΣ Χ.                                                8) ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Χ.
9) ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.                                          9) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η.
10)ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ Ζ.                                                10) ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Μ.
11) ΠΑΤΟΥΡΑΣ Χ.                                                  11) ΘΕΟΔΩΡΟΥ Α.
12) ΚΟΡΤΙΚΑΣ Χ.                                                   12) ΠΙΠΙΛΙΑΝΟΣ Α.
13) ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.                                    13) ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ Γ.
14) ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ Β.                                           14) ΣΑΧΠΑΖΩΦ Β.
15) ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.                                     15) ΦΩΚΑΙΔΗΣ Α.
16) ΣΚΟΥΡΑΣ Ρ.                                             16) ΧΑΤΖΗΔΗΜΠΑΣ Κ.
17) ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ Χ.                                               17) ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ Ν.
18) ΚΛΙΑΝΗΣ Β.                                                     18) ΠΙΑΤΙΔΗΣ Ι.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ             ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ Χ.                ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η.

Σε τι διαφέρει η Προεδρευόμενη από την Προεδρική Δημοκρατία;

proedrikidimokratia@gmail.com


Όπως έχει γίνει αντιληπτό στους φίλους αυτού εδώ του blog, υπάρχουμε και αγωνιζόμαστε με τις ιδέες μας για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας σε Προεδρική. Όμως, για να μπορέσει ο αναγνώστης να αντιληφθεί γιατί ακριβώς μιλάμε, και να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη, θα πρέπει να γνωρίζει τις κύριες διαφορές μεταξύ αυτών των δύο πολιτικών συστημάτων.
Οι κύριες λοιπόν διαφορές μεταξύ του ισχύοντος στη χώρα μας πολιτικού συστήματος της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και του πολιτικού συστήματος της Προεδρικής Δημοκρατίας, διαμορφωμένου μάλιστα κατάλληλα για τη δική μας κοινωνία και ιδιοσυγκρασία, είναι οι εξής:...



Χρήματα τέλος..





Η Ελλάδα δεν θα λάβει περαιτέρω χρηματοδότηση εάν δεν τηρήσει τις ισχύουσες συμφωνίες με την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. επισημαίνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Suddeutsche Zeitung ο Γενς Βάιντμαν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας, ο οποίος δεν αποκλείει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


Ρ. Δούρου: "Προσπαθούν να πλήξουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ"



thumb
Για την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά μίλησε στο atpreveza.gr η βουλευτής του κόμματος στην Β Αθήνας, Ρένα Δούρου.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην επιστολή Τσίπρα προς τους ευρωπαίους αξιωματούχους λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια υπεύθυνη δύναμη, όχι ένα κόμμα μπαταχτσήδων, που μοιράζει τσάμπα μαγκιές. Η

Οργισμένη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βενιζέλου



thumb
Κύκλοι του κόμματος κατηγορούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι "άλλα έλεγαν δημοσίως και άλλα έκαναν στο παρασκήνιο".
Την οξύτατη αντίδραση κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι το κόμμα του, η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ έχουν συμφωνήσει για τον

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΛΜΟΥΤ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΕΓΑΓΙΑ...;;;


Europa - Carlos Santana LIVE best version ever

Από τι κινδυνεύουμε όταν μας τσιμπήσει κουνούπι;


Ο καιρός έχει αρχίζει ήδη να ζεσταίνει και για πολλούς ξεκινάει για άλλο ένα καλοκαίρι, ο Γολγοθάς των κουνουπιών. Ξεκινάει η βραδινή και μεταμεσονύχτια μάχη με τους “αόρατους” αλλά υπαρκτούς μικρούς εισβολείς που λατρεύουν να πίνουν το αίμα μας όταν κοιμόμαστε και όχι μόνο. Αλήθεια πόσες φορές ξυπνήσατε νευριασμένοι από το χαρακτηριστικό “βζζζζζζζζ” μέσα στα αυτιά σας; Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε από τα κουνούπια; Τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει κουνούπι; Κινδυνεύουμε να μας μεταφέρουν ασθένειες; και εάν ναι, ποιες; Ένα κουνούπι μπορεί να μας μεταδώσει τον ιό του Aids;

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ




(7) Η νέα πραγματικότητα πάντως που μας  πρόκυψε από τις επαφές που είχαμε με πολίτες όλης της Πιερίας, είναι  η ανάγκη εν πρώτοις να καταφέρουμε με κάθε μέσον να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε…!

ΤΑ Ως αποτέλεσμα, λόγο των εκλογών και όπως αυτές   έχουν εξελιχτεί,  kai και λόγω και το ταξίδι της Ολυμπιακής φλόγας είχαμε μικρή  «εκεχειρία»...!
 Και αφορά την εικόνα... η την αποκατάσταση της αληθείας, στην ενότητα του ανατολικού  Όλυμπου, σε σχέση και όπως αυτή παρουσιάζεται  στην ανοιχτή επιστολή των δυο ( αντιδημάρχων) του νότου η όποια  διαβάστηκε μεταξύ άλλων, και στη εκπομπή του Άκη Τάτση στη Δίον τηλεόραση .  
Το «Αγκάθι» ήταν μέχρι και το 2006 στην  κεντρική διάβαση της Λεπτοκαρυάς...!!!

 Αποδειγμένα στο σημείο αυτό δεν υπήρχε για τους οδηγούς, η απαιτούμενη, και η προβλεπόμενη, «ορατότητα», και δικαιολογημένα  χαρακτηρίστηκε ως η αιματηρή διάβαση, λόγο των    πολλών  τροχαίων ατυχημάτων ,εις την οποία   χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές,  πέντε θύματα τον αριθμό μέχρι το 2006.

Αποτέλεσμα : οι θάνατοι που προερχόταν  από τα τροχαία  ατυχήματα στο σημείο,  όχι μόνο μπόρεσαν να ελαττωθούν, αλλά  δεν έχουμε ως σήμερα κανένα θύμα από το 2006 …!!!!
 Κύριοι: δυο αρμόδιοι της ενότητας του νότου …!!!!
Ποιος υλοποίησε  τη λήψη προληπτικών μέτρων…; Ποιος γκρέμισε τις τσιμέντοκατασκευές…; Ποιος  άνοιξε 3 μέτρα σε πλάτος τα  πεζοδρόμια,  και μάλιστα στην  πλευρά εκτός σχεδίου άνοιξε 4 μέτρα…; Ποιος έφερε για πρώτη φορά,  έστω τους παλλόμενους Φώτο – σημαντήρες  στο χωριό, και μπορείς τώρα  να βλέπεις  την πρώην αιματηρή διάβαση από απόσταση
500ων μέτρων …; Ποιος πατέρας αντιδημάρχου άντεξε την   ψυχολογική πίεση σε καθημερινή βάση,της δημαγωγίας των ημετέρων σας,
 και τα άδικα παράπονα  δημοτών...κλπ..! Έλεγαν :
           ( Σουτίρ, Σουτίρ, του χουράφφ... ίνη θκόμ...κλπ !!!)
 και ότι ο Κ. Γιάντσιος τους παίρνει το χωράφι ανοίγοντας τους δρόμους κλπ…;( Άνθρωποι ασθενικοί...; οι κολλητοί σας χτύπησαν ακόμη και την καμπάνα του στο χωριό ...; ποιοι ήταν οι λόγοι...;) 
 Βεβαίως και γνωρίζετε ότι ο Κ. Γιάντσιος από καθήκον και  πατριωτισμό εφάρμοσε όσα ποιο πάνω αναφέρθηκαν…!!!
Ωστόσο : το ότι για αυτά κωφεύετε καθόλου δεν μας εκπλήσσει.!!!
 Ίσως, δανειστήκατε το 'Γιάντσιε", από τον ημέτερο ( κολλητό ) σας, ίσως,  είστε η συνέχεια από το άλλο παρακλάδι...!!!!!!!!!!!!!Το «Αγκάθι από τη ψευτοφυλλάδα, ο οδηγητής της Λεπτοκαρυάς»  που ορμώμενη από κομματικά κριτήρια, συχνά πυκνά έχει διακριθεί από τη  περίσσια  ειρωνική αναφορά  στο όνομα μου Γιάντσιε...!, και πολλά άλλα...του είδους... !   Ωστόσο,   πήγαινε και στα σπίτια..! ( και ακόμη πηγαίνει  ) και πόρτα –πόρτα σκορπούσε  σκόπιμα με  πικρόχολα σχόλια στους δημότες. Και αντί να τους ενημερώνει , τους  καλλιεργούσε  την άγνοια, η οποία άγνοια επιφέρει τον φανατισμό,  την κακία...!!!! Επακριβώς το ίδιο κάνετε και εσείς εις βάρος μου, δηλαδή λέτε εν ολίγοις ( ούρτουν πάρτουν...!! )  και όλα αυτά για λίγους ψήφους κλπ...!!
  «Δυστυχώς, για τους δημότες της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου  ακόμη και για τόσο αγαθά για την κοινωνία μας έργα, η «ψευτοφυλλάδα» των ημετέρων «κολλητών » σας , εκτός του ότι ήταν  παντελώς απούσα…!!! δημαγωγούσε κιόλας…!!! Σεβόμενος τον θεσμό τον οποίο υπηρετείτε , ωστόσο πρέπει να  διαφοροποιηθείτε...!!! Η πεπατημένη και ο φόβος ποτέ δεν έλυσε προβλήματα. Δεν θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την ανοχή μας ,για να επιβραβευτεί ο λαϊκισμός, η ανευθυνότητα, και η άρνηση της συμμετοχής.
 Η μικρή μας  κοινωνία  έχει : την ανάγκη, των αξιών !!!.


Εκ των Λειβήθρων Ορμώμενος :Κων/νος Γιάντσιος πρώην Αντιδήμαρχος του πρώην  δήμου ανατολικού Ολύμπου  …  η συνέχεια σε επόμενο