ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Προς τους Ελληνες που βρίσκονται σε σύγχυση

Αυτοί που ευθύνονται για το  χάος , τη κατάργηση της δημοκρατίας μας...!  Μάλιστα στη χώρα, που  γέννησε τη δημοκρατία 


Τώρα σε εκβιάζουν με ψευδοδιλλήματα 
«ψήφισε μας ξανά για να μην έρθει το χάος».


 Όμως βλέπεις, το χάος είναι ήδη εδώ … και το έφεραν Aυτοί!…


 Έλληνα βοήθησε  … να τους διώξουμε!»


Κων/νος Γιάντσιος   

Που είναι οι Αγαπητοί Έλληνες Δημοκράτες...



Στις 6 Μάη οι πολίτες αυτής της χώρας θα ασκήσουν το ύψιστο συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμά τους, το δικαίωμα του εκλέγειν. Την ίδια στιγμή, που προσδοκούν ως άλλη ανάσταση νεκρών, Χριστιανοί γαρ,
 Τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, οι χρήστες των social media επιδεικνύουν έναν ασυγκράτητο ζήλο να πείσουν -ή και να μεταπείσουν- το εκλογικό σώμα:
 α) να μην ψηφίσει λευκό ή άκυρο, 
β) να μην κάνει αποχή,
 γ) να μην ψηφίσει ένα από τα δυο -μάλλον πάλαι ποτέ- μεγάλα κόμματα, 
δ) να μην ψηφίσει ακροδεξιά κόμματα. 
 Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Και το καλοκαίρι του 2007 τα ίδια συνέβαιναν κατά την προεκλογική περίοδο.

Φέτος, με το γνωστό ελληναράδικο χιούμορ, έχουν κυκλοφορήσει  π.χ. και κάτι αστειάκια τύπου κλειδώστε στο σπίτι τους γέρους που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που δεν είναι για γέλια. Γνωστό ότι και τα αστεία που επιλέγουμε να πούμε, κάτι προδίδουν απ' αυτό που είμαστε...!!!!!!

Τα ποσοστά που δίνει το Reuters για τις εκλογές




Σε σημερινό του άρθρο το Reuters με τίτλο "Οι ελληνικές εκλογές θα ταρακουνήσουν την εύθαυστη ευρωζώνη"   αναφέρεται στις ελληνικές εκλογές και γράφουν

"Οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν σαφή νικητή στις εκλογές, με τα δύο μεγάλα κόμματα - κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας και οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ - μαζί συγκεντρώνουν περίπου το......
38 τοις εκατό το οποίο  δεν φτάνει  για μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία βάσει εκλογικού συστήματος στην Ελλάδα."

Θα σας ενημερώνουμε ....

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

Θεοί και γιορτές της Ανοιξης στην αρχαιότητα




Πολλοί μύθοι της Aνοιξης σχετίζονται με τον θάνατο και την ανάσταση κάποιου θεού.

Υπάρχουν κυρίως δύο τρόποι με τους οποίους οι θεοί πεθαίνουν την άνοιξη:

1. Με διαμελισμό συνήθως σε 14 ή σε 7 κομμάτια, όπως στην περίπτωση του Διόνυσου Ζαγρέα στην Ελλάδα και του Όσιρι στην Αίγυπτο.

Ο διαμελισμός συμβολίζει την ανάγκη για εξάπλωση της πνευματικής ουσίας του θεού, αλλά και των διδασκαλιών. Ακριβώς τον ίδιο συμβολισμό συναντάμε στο μυστήριο της θείας κοινωνίας, που υπάρχει σε διάφορες θρησκείες, όπου μοιράζεται στους πιστούς κρασί και ψωμί, συμβολίζοντας το σώμα και το αίμα του θεού.

Επίσης ο θάνατος του αρνιού και ο διαμελισμός του για φαγωθεί συμβολίζει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το αρνί αποτελεί ένα κατεξοχήν μυθικό σύμβολο, με την έννοια της αθωότητας και της αγνότητας κυρίως σε πνευματικό επίπεδο, έτσι με τον διαμελισμό του επιτρέπει στους ανθρώπους την επικοινωνία με την αγνότητα αυτή.

2. Με σταύρωση ή κάρφωμα σ' ένα δέντρο.

Carlos Santana -- Black Magic Woman [[ Official ...

Jimi Hendrix - Hey Joe

Λέτε να έχουν δίκαιο αυτοί που λένε ότι εμείς οι Έλληνες ήμασταν στο παρελθόν τρεις φορές κοσμοκράτορες τελευταία με τον Διόνυσο στην Ασία ;


Ελληνικά» γράμματα ηλικίας 500-600 εκατομμύρια ετών βρέθηκαν σε λατομείο της Αμερικής.
Σε λατομείου μαρμάρου κοντά στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής το 1978, και σε βάθος 60-70 πόδια βρέθηκε η πιο κάτω μαρμάρινη πλάκα . Φέρει τα «Ελληνικά» γράμματα Π και Ι και είναι πράγματι ένας πονοκέφαλος για τους συντηρητικούς αρχαιολόγους. Λέτε να έχουν δίκαιο αυτοί που λένε ότι εμείς οι Έλληνες ήμασταν στο παρελθόν τρεις φορές κοσμοκράτορες τελευταία με τον Διόνυσο στην Ασία ;

Ο Ν.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!.wmv

ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΕΜΠΕΛΗ!!!!

Κ.Γιαντσιος
 Kατηγορούν τον έλληνα αγρότη ότι είναι τεμπέλης, ανενημέρωτος, και ότι είναι ανίκανος να παράγει  προϊόντα.


Πολλοί απ’ αυτούς που εκφράζονται δημόσια και παριστάνουν τους φωστήρες, αγνοούν ή δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν, ότι οι έλληνες αγρότες  είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να παράξουν οποιοδήποτε προϊόν… εκ αρχαιοτάτων χρόνων.! 
 Σαφής απάντησης, δίνονται από λίγους.   Ο Κώστας, 


συνταξιούχος κάτω από τον Όλυμπο ένας από αυτούς …!!!!!!!!!!!!!!


 Και πάλι η παράδοση είναι η σωστή  κατεύθυνση…!
Η Τζένη έγινε 
  Μανα και τα αδέρφια της καμαρώνουν!!!!


 Εδω  κάτω από τον Ολυμπο ο Νιονιος με τη Νικολέτα

Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

 ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ...(;)!!! Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ...;;;;
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙ...;;; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!!!!!!!







Η ομάδα των "κουμπάρων" καίει τον Σαμαρά



Θηλιά» στο λαιμό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, «δένουν» οι… ακολασίες του παρελθόντος δυο σημαινόντων προσώπων της περιβόητης ιστορίας της «ομάδας των βιομηχάνων» που επανέρχεται στο προσκήνιο, μέσω δικαστικής απόφασης που αποκαλύπτει η zougla.gr. 

Ο Ανδρέας Λεούδης
Ο Ανδρέας Λεούδης
Πρω

Δημοψήφισμα και εκλογές



thumb
Μία από τις «καλές τέχνες» των εν γένει προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας είναι η «τέχνη» της δαιμονοποίησης. Σε αυτό συνηγορεί και η νηπιακή αντίληψη περί πολιτικής που έχουμε. Αν τύχει λοιπόν κάποιος να μιλήσει για μια συγκεκριμένη πολιτική πράξη ενός πολιτικού (ένας πολιτικός δεν είναι αναγκαίο να πράττει μόνο ανοησίες, όπως ανοήτως θέλουμε να πιστεύουμε), η γενίκευση και η έτοιμη απαξίωση της παρατήρησης είναι άμεση. Έχουμε υποστηρίξει, όταν αυτό συνιστούσε έγκλημα καθοσιώσεως για τους οργισμένους αρχιεπαναστάτες, ότι η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να διεξαχθεί δημοψήφισμα υπό το σκεπτικό πως για την τύχη τους πρέπει να αποφασίζουν οι λαοί και όχι οι αγορές, υπήρξε πολιτικά ορθή και ρηξικέλευθη. Κατά παράδοξο τρόπο οι πρώτοι που τον λιθοβόλησαν ήταν οι έξαλλοι αντίπαλοι των αγορών! Ακολούθησε το Mega με την Όλγα Τρέμη, η οποία έκτοτε ζητά επιτακτικά από κάθε καλεσμένο του μεγάλου καναλιού να αποκηρύξει μετά βδελυγμίας το έγκλημα της ιδέας τού συγκεκριμένου δημοψηφίσματος, συνεπικουρούμενη από τον βαθύνου πολιτικό αναλυτή Γιάννη Πρετεντέρη. Ακολούθησε με το ίδιο επαναστατικό πάθος, και πάντα υπό το βάρος του εθνικού προβληματισμού για τη σωτηρία της πατρίδας, το παραλιακό ΣΚΑΪ, έχοντας ως πρωτοπορία την αισθησιακή παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη, συνεπικουρουμένη κι αυτή από τον έτερο βαθυστόχαστο αναλυτή του τηλεοπτικού μας παράδεισου κύριο Παπαδημητρίου. Πρόσφατα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον σταθμό ΣΚΑΪ και στον Θάνο Δημάδη «ο κορυφαίος εν ζωή στοχαστής στον κόσμο, Νόαμ Τσόμσκι» – όπως τον αποκάλεσε στο δελτίο ειδήσεων ο δημοσιογράφος – είπε τα εξής χαρακτηριστικά σε σχέση με το δημοψήφισμα που το εγχώριο πολιτικό, εκδοτικό, μιντιακό και «προοδευτικό» κατεστημένο θεώρησε ως την αιτία της καταστροφής της χώρας:
«Μπορείτε να δείτε τι συνέβη στην Ελλάδα όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε δημοψήφισμα, να αφήσει δηλαδή τον λαό να κρίνει τις πολιτικές που του επέβαλαν. Υπήρξε οργή! Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Αντέδρασαν όλοι σχεδόν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Τον επέκριναν που τόλμησε να σκεφτεί κάτι τέτοιο, να ρωτήσει δηλαδή τον πληθυσμό αν συμφωνεί με τα μέτρα που αναγκάζεται να βιώσει. Την ίδια στιγμή βλέπουμε τεχνοκράτες στην Ελλάδα κι αλλού, να επιβάλλονται από εξωτερικές δυνάμεις ως λύση για να διαχειριστούν την οικονομία και τις ζωές ολόκληρων λαών».
Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα δικαιώθηκε η πολιτική άποψη των κυριών Όλγας Τρέμη και Σίας Κοσιώνη (;!).