ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ




καμμενος-κομμα1 

  Την Κατερίνη θα επισκεφτεί σήμερα Τετάρτη 2 Μαΐου 2012, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Π. Καμμένου στην Κατερίνη έχει ως εξής:
Στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο της Κατερίνης (Κύπρου 12), όπου θα συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές, θα συνομιλήσει με τους πολίτες και τέλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τι κάνει ο άνθρωπος!!! ΜΕ Τ΄ΑΠΟΝΕΡΑ!!!


Image and video hosting by TinyPic

ΣΕΒΑΣΜΟΣ...!!!!!!!!!! Εκ των Λειβήθρων Ορμώμενος :Κων/νος Γιάντσιος τ. Αντιδήμαρχος τ. δήμου ανατολικού Ολύμπου


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ :  Κων/νος Γιάντσιος προς δυο [ αντιδημάρχους ], τουλάχιστον, στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου...! . του δήμου Δίου - 0λύμπου,  οι οποίοι  βρίσκονται σε κατάσταση πλάνης και συγχύσεως, και ζουν, σε αυταπάτη, και αδυνατούν να διακρίνουν την πραγματικότητα

 

 .Θα κάνω μια προσπάθεια, ίσως,  να βγουν, από το σπήλαιο, και να αντικρύσουνε τον ήλιο της αλήθειας…!
Τα δυο τελευταία  χρόνια ακούμε με έκπληξη τις συζητήσεις, τα σχόλια, και τις δημοσιεύσεις περί της [επιτήρησης,  ίσως, και για άλλα δεινά, ] τα οποία κληρονόμησε το Λιτόχωρο, από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους… τον δήμο Δίου, και του ανατολικού Όλύμπου .Και ότι τώρα αντιμετωπίζει, τα πάνδεινα, ο σημερινός, σύγχρονος  Καλλικρατικός,  δήμος Δίου-Ολύμπου,...
Εξ αιτίας των παραπάνω, δικαιολογούνται, στα δελτία τύπου του δήμου Δίου – Ολύμπου. Οι δυο [αντιδημάρχοι] .Και με την τακτική, της αγανάκτησης, συκοφαντούν, τους προηγούμενους. Ίσως νομίζουν ότι έτσι θα σώσουν τον δήμο...! Πέραν το ότι, τους πιάνει το χασμουρητό  πριν  λύσουν τα προβλήματα!!!!!!! .Παριστάνοντας κιόλας και τους [τιμωρούς],   του πρώην, δημάρχου Αστέριου Χονδρόπουλου… [ διότι, ως δημότης πια ήταν σε δικαστήριο,  μάρτυρας λέει ,υπέρ επαγγελματία συνδημότη του , και ενοχληθήκατε  πολύ, εσείς οι δυο  [αντιδημάρχοι…!!!!! ]. Ενώ ένας άλλος πήγε μάρτυρας…!!!! και μάλιστα ως  δήμαρχος σε δικαστήριο…!!!! Ωστόσο, δεν  διαφαίνεται από κανένα, ως τώρα  στοιχείο , να ενοχληθήκατε εσείς οι δυο [  αντιδημάρχοι ] Γιατί…;;;… Μήπως πάλι  δεν ξέρατε…;;;;;;;;;  Πάντως  στη θέση…  [ ράχη ]…στην Π. Λεπτοκαρυά, το ότι εσείς  δεν ξέρατε…! Να ξέρετε, ότι … κέρδισαν αυτοί  που ήξεραν…!  Σεβασμό λοιπόν, στον ‘Δήμαρχο’… αφού για τα παλιά, σας μίλησε. Με τη μαγική λέξη ‘σφουγγάρι’, τότες γιατί τον εκθέτεται ...;;;;;;;;;;;
Αλλά ευκαιριακά και αιφνίδια, , έτσι μόνο,  για να έχει και το κερασάκι, η τούρτα σας…!!! αναφερθήκατε και στον πρώην  αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο Γιάντσιο ...!!! Μπερδεύεστε  αγαπητοί μου, ο Α. Χονδροπουλος και ο Κ. Γιάντσιος, διοίκησαν 29 μήνες και 26 ημέρες, που σημαίνει ,ότι εμείς είμαστε 3 χρόνια χωρίς διοικητικά καθήκοντα, πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι η τακτική σας…;;;
 1 η συνέχεια στο επόμενο
 Μέρος  Δεύτερον Κων/νος Γιάντσιος : Προς τους δυο [ αντιδημάρχους] του δήμου Δίου - 0λύμπου,  οι οποίοι  βρίσκονται σε κατάσταση πλάνης , τουλάχιστον, στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου...!
 .Θα κάνω μια προσπάθεια, ίσως να αντικρύσουνε τον ήλιο της αλήθειας…!
 Όσο για τα έργα που φέρουν τη σφραγίδα μας, τα οποία ,σας, παραδώσαμε                    [ μπιμπελό!!!], αλλά  εσείς οι δυο [ αντιδημάρχοι ] ούτε καν τα συντηρείτε…!!!!!!!  Γιατί …;;;  Την κατάντια την οποία περιγράφετε, την δημοσιεύουν και οι τουρίστες, από το  [ album] της συλλογής τους, μάλιστα   και στο ιντερνέτ. Εύγε …! Και απορείτε εσείς οι [ αντιδημάρχοι ] το γιατί μας παίρνει εμάς ο πόνος…;;;;;;  
Όχι ότι δεν φέρετε τεράστιες ευθύνες και εκφράζετε τώρα την  αγανάκτηση σας…!!! Ενώ κάποιοι, από εσάς  ως [ καιροσκόποι] προεκλογικά,  αδιαφορήσαν εγκληματικά για την επομένη μέρα του δήμου…! Και με  απίστευτη επιπολαιότητα, μας παρουσιάζετε τώρα  την εικόνα του δήμου, με τα μάτια των ‘φωστήρων’ του κάθε υπουργείου, τα οποία εσείς ως παράδειγμα:   συνέχεια επικαλείστε ...!
Στο τέλος με την επιπολαιότητα την οποία κατηγορείτε τους προηγούμενους.   Θα ανοίξετε την όρεξη σε αυτούς τους φωστήρες να σας προτείνουν…  μια και είναι τώρα της μόδας, οι χώροι υποδοχής και φιλοξενίας τα ‘στρατόπεδα’ των λαθρομεταναστών… δίπλα σε πεντάστερα κλπ…!!! Ουσιαστικά αντί να κάνετε παράπονα, στο υπουργείο ,για την ‘επιτήρηση’ την οποία λανθασμένα επέβαλε, σε έναν σπουδαίο δήμο. Απλά βολεύεστε κατηγορώντας τους δημάρχους, μια τον κ. Γ. Παπαχρήστο , και  άλλες πάλι   τον Α. Χονδρόπουλο ,και άλλοτε τον Κ Γιάντσιο κλπ...Ωστόσο με σεβασμό στους προηγούμενους, θα γίνεστε  καλύτεροι ηγούμενοι…!!!
Ωστόσο γύρω από το ‘δήθεν’ τεράστιο πρόβλημα του χρέους κλπ ,  όσα λέτε είναι  λανθασμένα…!!!  Λέτε,  ότι δημιουργήθηκε, από τους δυο πρώην Καποδιστριακούς δήμους… Χωρίς ποτέ να αναφέρετε,  ουσιαστικά, και αναλυτικά στις πραγματικές αιτίες, ούτε και στον σκοπό… και προπαντός πιο ήταν το  όφελος των δημοτών, και των ’επαγγελμάτων.’ Σε σχέση πάντα με τις ανάγκες της ανάπτυξης σε  έναν τουριστικό δήμο. Όπως συμβαίνει και με τα άλλα επίσης σοβαρότατα προβλήματα, και όπως [ αντιμετωπίζονται,] έτσι κι αυτό ,ανήκει στο γενικότερο χαβαλέ της  Ελλάδας. Το ενδιαφέρον του δημότη στρέφεται σε ένα [πρόβλημα επικοινωνιακό] στο οποίο οι δυο «αντιδημάρχοι» θεωρούν ότι μπορούν  να  εμπαίξουν τους ψηφοφόρους τους , καλύτερα και κυρίως δίχως πολιτικό κόστος…!
.           Ως  εκ τούτου, οι Καποδιστριακοί  δήμοι, θα ήταν πλέον εκ των πραγμάτων, και θεσμικά οι ιδανικότεροι, για να φέρουν  εις πέρας,  αποτελεσματικότερα τον  Καλλικράτη, έχοντας και την  εμπειρία, του Καποδίστρια ...! Ωστόσο,  είναι κρίμα ο πανέμορφος αυτός δήμος, με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος… και όχι μόνο, να δυσφημίζετε  με πικρόχολα σχόλια ,σαν και εκείνα τα παλιά…! στην ψευτοφυλλάδα του Νότου …! Επίσης, κύριοι δυο [‘αντιδημάρχοι’] εάν και εφόσον σας φταίει, και ο Καλλικράτης ,τότε  μάλλον δεν γνωρίζετε πραγματικά,  τι διαχειρίζεστε …!  
Αλλά ευκαιριακά και αιφνίδια, και με περίσσιο αέρα εξουσίας...Εσείς οι δυο Αντιδημάρχοι ] διακριθήκατε κατηγορώντας τον πρώην  αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο Γιάντσιο ...!!! 
Μπερδεύεστε  αγαπητοί μου, ο Α. Χονδροπουλος και ο Κ. Γιάντσιος, διοίκησαν 29 μήνες και 26 ημέρες, που σημαίνει ,ότι εμείς είμαστε 3 χρόνια χωρίς διοικητικά καθήκοντα. Πόσο αξιόπιστοι, μπορεί να είστε εσείς  με την απραξία  σας…;;; Όταν όμως   ακούστε την φωνή της καρδιάς σας, [ της  αλήθειας, της αγάπης ] τότε θα βρείτε και τον δρόμο, τον σωστό.

2  η συνέχεια στο επόμενο

 ΜΕΡΟΣ Τρίτον  : Ο Κων/νος Γιάντσιος, προς τους δυο [αντιδημάρχους] που ζουν με ψευδαισθήσεις στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου...!   

Οι οποίοι  υπογράφουν δελτίο τύπου και διαβάστηκε μεταξύ άλλων και στην Δίον τηλεόραση στην εκπομπή του Άκη Τάση. [συγχρόνως χωρίς την δυνατότητα του αντίλογου  . ΕΥΓΕ..!!!

Αγαπητοί : δυο [ αντιδημάρχοι], δεν ασκείτε  η  εξουσία όταν διακατέχεσαι από μικροπρέπεια – σκοπιμότητα (ατομική, κομματική) – ιδιοτέλεια – αλαζονεία – ανηθικότητα – αμετροέπεια – ματαιοδοξία.
Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε, ως ηγούμενοι με τους προηγούμενους .Όμως  είναι για εσάς , πιο βολικό  να προβάλλεται το χρέος…! Καταργώντας τα πάντα :  Λες και δεν υπήρχαν οι διαδικασίες, τα χρονοδιαγράμματα ,οι ανάγκες του δήμου, η τα Δημοτικά Συμβούλια και αποφάσεις τους , ούτε οι υπηρεσίες του δήμου ,ούτε οι έλεγχοι ,αυτών  της περιφέρειας, ούτε επίτροπος, και οι ισολογισμοί, ούτε  ορκωτοί λογιστές  κάθε χρόνο κλπ .Μα από πού μας ήρθατε…;;; .
Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε, ως ηγούμενοι με τους προηγούμενους. Και παρουσιάζετε την δική μας ακριβή, όπως εσείς λέτε καθαριότητα. Και πάλι αμφισβητείτε, την προϊσταμένη αρχή την ΤΥΔΚ Πιερίας, η οποία μελέτησε αναλυτικά και έγκρινε νομιμότατα,  τις διαδικασίες του διαγωνισμού.
 Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε, ως ηγούμενοι με τους προηγούμενους. Χωρίς στην επιστολή σας να λέτε ότι στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου.  Εισπράξατε το 2011 περίπου 2.500.000 ευρώ, ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας, και φωτισμού ΦΟΠ. Ωστόσο θα εισπράξτε αλλά τόσα το 2012  συνολικά σε δυο έτη  5.000.000 ευρώ.  
 Ως εκ τούτου αναγκάστηκαν οι επαγγελματίες  της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου, να αναλάβουν  τις ευθύνες τους, και κάνοντας πρόσθετο  έρανο ,’ζητιανιά’ για την καθαριότητα κατά  την διάρκεια της τουριστικής ‘σαιζόν 2011’ παρόλο που είχαν είδη πληρώσει 2.500.000 ευρώ ανταποδοτικά τέλη : που σημαίνει  όταν παίρνω από τον δημότη  100 Ευρώ τα δίνω πίσω σε καθαριότητα, και δεν τα μετατρέπω… σε  φθηνή ανύπαρκτη καθαριότητα… και σε πλεόνασμα…!!!!      Ωστόσο μας λέτε και ότι δεν υπάρχει σάλιο .
Άραγε καλοί μου άνθρωποι που πάει το πλεόνασμα,[υπόλοιπο]  από τα ανταποδοτικά τέλη  της καθαριότητας ,της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου…;;;;

Κάτι ανάλογο κάνατε και με τις γαλάζιες σημαίες που συνεπάγονται σε 32 αρμοδιότητες και συμβολίζουν καλές παροχές τουρισμού  . Από 13 τον αριθμό , στην Πιερία μέχρι και το 2010, ο δήμος ανατολικού Ολύμπου, διατηρούσε  9 γαλάζιες σημαίες τοποθετημένες στις ακτές Ολύμπου , από τη Λεπτοκαρυά μέχρι τους Ν. Πόρους…!!!! Και το 2011 ενώ είχατε μόνο 5 σημαίες τον αριθμό , μας είπατε πάλι  ότι είστε πιο φθηνή. Παρόλο που ο δήμος Δίου – Ολύμπου έγινε  τριπλάσιος κλπ…! Μα είναι απλό εφόσον το αντικείμενο δεν υφίσταται…!!!!!!

 Πάνε τώρα δυο χρόνια και ασχολείστε μόνο  με τους προηγούμενους .ακόμη με την επιτήρηση, την οποία το υπουργείο λανθασμένα επέβαλε.  Εσείς οι δυο Αντιδημάρχοι ] οι οποίοι τεντώνεται το χρέος σα λάστιχο και την επιτήρηση στα ύψη. Και μας παραμυθιάζεται με διάφορες  δημοσιεύσεις, και ενδιαφέρεστε μόνο  για την επικοινωνία και όχι για την ουσία, καλύτερα να μας πείτε αν αυτά που επικαλείστε τα πιστεύετε, τότε γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα …;;;!!!!

 Όσο αφορά τον πρώην  αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο Γιάντσιο, στον οποίο αναφέρεστε   ευκαιριακά και αιφνίδια…! Να ξέρετε ένα, ότι  δεν λέει λόγια και τα ακυρώνει με τις πράξεις του. Συνέλθετε και διοικήστε. Αγαπητοί μου, ο Α. Χονδρόπουλος και ο Κ. Γιάντσιος, διοίκησαν μόνο  29 μήνες και 26 ημέρες, που σημαίνει ,ότι εμείς είμαστε 3 χρόνια χωρίς διοικητικά καθήκοντα

 3 η συνέχεια στο επόμενο: …

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: Ο Κων/νος Γιάντσιος, προς τους δυο [αντιδημάρχους] του δήμου Δίου - 0λύμπου, της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου...!

κ.κ.. [ αντιδημάρχοι ] Σεβασμός  : Ζούμε σε μια κοινωνία που κανείς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε τίποτα... !!!!!!!!
Γι αυτό πάνε δυο χρόνια και  μας παρουσιάζετε, μια εικόνα εξαθλίωσης του δήμου Δίου – Ολύμπου, από ό,τι τη πραγματική …! Είναι ανούσιο να ασχολείστε ακόμη  γιατί εμείς πήγαμε  το ΚΑΠΗ εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη… Έλεος… ! Επίσης η «επιτήρηση» ,μοιάζει με προκλητικά κακόγουστο αστείο όλη αυτή η άθλια πολιτικάντικη φιλολογία . Όχι μόνο από εσάς, αλλά και από το ίδιο το υπουργείο εσωτερικών ...! Ωστόσο όλη αυτή η ιστορία φαίνεται να μπάζει από παντού…!
Με δυο λόγια, η κινητικότητα του υπουργείου εσωτερικών, ήταν προς την σωστή κατεύθυνση, η εφαρμογή του Καλλικράτη. Η γρήγορη, όμως εφαρμογή του ,  κατέταξε μεταξύ άλλων, τον διαμαντένιο  δήμο Δίου - Ολύμπου, λανθασμένα σε «επιτήρηση». Αυτό έγινε γύρω από το θεαθήναι  και όχι για τον ίδιο τον δήμο. Λίγο μας ενδιαφέρει επί της ουσίας, εάν το υπουργείο  γνωρίζει την πραγματικότητα ,τις ανάγκες ,και  τη δυναμική του δήμου… Μας παίρνει όμως ο πόνος όταν εσείς οι παντογνώστες, δεν ακούτε…!
 Είναι καταφανείς  ότι οι υποδομές, των πρώην διοικήσεων επί Καποδίστρια .Σε σχέση με τους μεγάλους ρυθμούς  ανάπτυξης στον τουρισμό,  τις ακτές Ολύμπου, τον Όλυμπο ,τους αρχαιολογικούς χώρους το Δίον, και τα Λείβηθρα την  πόλη του Ορφέα, το Κάστρο ,τους παραδοσιακούς οικισμούς, τον Πλαταμώνα, τη Λεπτοκαρυά, το Λιτόχωρο, από τη Βροντού μέχρι τους Ν. Πόρους ,είμαστε ο διαμαντένιος δήμος, και με υψηλές, παροχές υπηρεσιών, προπαντός στον λαμπρό  ιδιωτικό  τομέα, σε  συνεργασία .Είμαστε η [πρεσβεία] της Ελλάδος, στα μάτια των επισκεπτών… συνέλθετε …και εσείς  και τα υπουργεία … !
 Το υπουργείο εσωτερικών ,όφειλε να ξέρει συνολικά, και επακριβώς, τα  θετικά αλλά και τα αρνητικά. Και προπαντός, την ιδιαιτερότητα του πρώην δήμου  ανατολικού Ολύμπου. Ως εκ τούτου επιφυλάσσουμε,  εάν  στην Αθήνα γνωρίζουν επακριβώς, τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητες μας, όπως και τις υποδομές, που δημιουργήσαμε στο παρελθόν, εδώ  στην  ενότητα του ανατολικού Όλυμπου . Υποδομές οι οποίες, τουλάχιστον για τα επόμενα εκατό χρόνια,  θα  αρμονίζουν παράλληλα με την ανάπτυξη...!
Είναι τόσο θλιβερό, ζούμε σε έναν τόπο, όπου τα υπουργεία τα οποία επικαλείστε  , είναι δυστυχώς τηλεθεατές, ικανοποιημένοι από την εικονική πραγματικότητα.
Το 1998,δεν ήταν  το ίδιο  υπουργείο εσωτερικών , το οποίο  εφάρμοσε τον Καποδίστρια και δεν γνώριζε ,ότι ο δήμος ανατολικού Ολύμπου. Πέραν  ότι είχε   9.500 πληθυσμό τους δημότες του   , είχε  και άλλους 9.500 πληθυσμό ετεροδημότες . Επί πλέον 6 μήνες τουρισμό ,με αποκορύφωμα τα Σαββατοκύριακα της υψηλής περιόδου, να φτάνουν ακόμη  και τις 300.000 επισκέπτες τον αριθμό .
.     Ως εκ τούτου, μας θεσμοθέτησε : στον Καποδίστρια , για 12 ολόκληρα χρόνια μια μικρή  διοίκηση …;;; με πληθυσμό κάτω των 10.000 δημοτών…;;;  Οι μήπως το έκανε  για να ξεπεράσουν ακόμη και τον εαυτό τους οι πρώην δημοτική σύμβουλοι, και  οι πρώην τρεις δήμαρχοι Δ. Βράνος Ι. Τσαρούχας και Α. Χονδρόπουλος …;;;
Μας λέτε ανούσια, και  με περίσσιο αέρα εξουσίας για την «επιτήρηση» και για το υπουργείο…! Ποιο αυτό που δεν γνώριζε τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που πλήρωνε .Η αυτό που δεν γνώριζε ότι υπάρχουν 700 τυφλοί στη Ζάκυνθο˙ .Η αυτό που δεν γνωρίζει τους 40.000 ελεεινούς απατεώνες που καταληστεύουν χρόνια τον δημόσιο πλούτο και τους χορηγεί κανονικά τα παράνομα επιδόματα, ενώ ξέρει να βρίσκει τους συνταξιούχους για να τους ληστεύει τις συντάξεις.
Άραγε, θα είναι λογικό να δώσετε συγχαρητήρια στις διοικήσεις που διαδέχτηκαν το Νότο ,μετά το 1998 Δ. Βράνο, Ι. Τσαρούχα, και Αστέριο Χονδρόπουλο, οι οποίοι  παρόλα αυτά,  άφησαν και υποδομές, και σχεδιασμό, για το μέλλον,… δεν θα ήταν σεβαστό να δούμε την πραγματική εικόνα…;.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, Για την απογοήτευση, πάνω στην οποία στηρίχτηκε ο προεκλογικός σας ,και μετεκλογικός σας διαταραγμένος ψυχισμός... είναι ευκαιρία να ακούσετε την φωνή της καρδιάς σας, είναι ο μόνος τρόπος να νιώσετε  το ψέμα που έρεε αυθόρμητα και εκστομίστηκε  ασυναίσθητα, προεκλογικά  με πρωτοφανή φυσικότητα… και θα νιώσετε κ.κ.[αντιδημάρχοι] ότι  δεν σας φταίει ούτε ο Γιάντσιος ούτε ο Χονδρόπουλος.
 Όσο αφορά τον πρώην  αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο Γιάντσιο, εις τον οποίο αναφέρεστε αυτός  συγχωρεί τους πολιτικούς  του αντιπάλους , βάζοντας πάνω απ’ όλα τους νόμους ,και το συμφέρον του τόπου.

Προφανώς η κατηγορίες σας  κατά του Κ. Γιάντσιου πέρα από την αντιπολιτευτική σας  διάθεση, είναι και ερμηνεία ανθελληνικής προελεύσεως…
Σε ένα ολιγαρχικό καθεστώς, θα με είχατε φάει «λάχανο» από χρόνια.
 4 η συνέχεια στο επόμενο



 1)2)3)4) ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΤΟ : Ο Κων/νος Γιάντσιος, στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων αυτοί που τους αρέσω, και οι κακόγουστοι...! στη δεύτερη ανήκουν οι δυο [αντιδημάρχοι] …!!!
Πάνε τώρα περίπου πέντε χρόνια από τότε που σάρωσε στις δημοτικές εκλογές του 2006 , στον δήμο Ανατολικού  Ολύμπου., o ανεξάρτητος συνδυασμός  ‘ΕΡΗΝΗ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ’ του δημάρχου Αστέριου Χονδρόπουλου. Την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, μας είδε με φιλική διάθεση, και η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ.…! Ωστόσο : ως πολυκομματικός συνδυασμός «είχαμε απέναντι μας, διάφορους μικροκομματικούς μηχανισμούς!» οι οποίοι  είχαν την απαίτηση να απολογούμαστε (;)…!
Πέρασαν περίπου άλλα τρία χρόνια ,και, δυο  [ αντιδήμαρχοι  ], καμπόσοι δημοτικοί-κοινοτικοί σύμβουλοι, αλλά και  δημότες ημέτεροι [κολλητοί ] τους, στης ενότητα του ανατολικού Ολύμπου. Και ακόμη δεν κατάφεραν να βάλουν, καλά, στο μυαλό τους, ότι 'αυτό έτσι ήταν' ,και προπαντός, πραγματικά έχει 
τελειώσει …! Το να κοιτάζεις πίσω , με απίστευτη επιπολαιότητα, διακινδυνεύοντας 
 το μέλλον…! Και ως ανεύθυνο μπορεί να χαρακτηριστεί...!
 Είναι όμως επαρκώς αποδεδειγμένο, όταν   κοιτάζεις  πίσω είσαι, ο βολεμένος …! Παρόλο που εμείς  διοικήσαμε μόνο 29 μήνες και 26 ημέρες…! αιφνίδια και ανούσια ασχολούνται οι βολεμένοι,  ακόμη με τον Α Χονδρόπουλο και τον Κ.Γιάντσιο…! Οι αιτίες πολλές …!!!!!!!!
Στον Αρχαιολογικό χώρο της πόλης του Ορφέα στα Λείβηθρα του Ολύμπου...!  Γινόταν, εδώ  και δεκαετίες, οι ρίψεις λυμάτων της περιοχής  με βυτιοφόρα[ στο όνομα της πατρίδας μας ]  . Με την ανοχή των ημετέρων σας…!
 Ωστόσο από τις 15/1/2007 ενώ καθαρίσαμε μεταξύ άλλων την " κόπρο του Αυγεία " . Και μάλιστα με  πολιτικό, αλλά και προσωπικό, κόστος...!, σταματήσαμε τις ρίψεις των λυμάτων.
 Και ενώ μετατρέψαμε τη χαβούζα, σε επισκέψιμο χώρο δημιουργήσαμε εκδηλώσεις με την ορχήστρα αρχαίων ελληνικών οργάνων του ινστιτούτου Αριστοτέλης. [ η οποία μετονομάστηκε, ΟΡΦΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ τιμώντας  τον Ορφέα,  αλλά και τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε, ίσως  η σημαντικότερη  προσωπικότητα της αρχαιότητας. ]
Επίσης σε συνεργασία  με το υπουργείο πολιτισμού, και υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ κλπ. Συνεισφέραμε στις διαδικασίες, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία την  κ_ζ εφορία κλασικών αρχαιοτήτων για την υλοποίηση του πάρκου του Ορφέα και των Μουσών στα Λείβηθρα ποσό περίπου 2.000.000 ευρώ .
 . Ωστόσο από τότε  κατηγορηθήκαμε για τα  ανθελληνικής προελεύσεως Ορφικά  δρώμενα,  από ημετέρους σας  [‘κολλητούς’]…!.Οι οποίοι  λάβωσαν βαριά το μνημείο, και σταμάτησε ...στον χώρο τις εκδηλώσεις ο δήμος…! [Ωστόσο : οι χειρισμοί σας κατά της αρχαιολογικής υπηρεσίας.
 Ως επιπόλαιοι, και ερασιτεχνικοί μπορούν να χαρακτηριστούν,  ]
Λασπολογείτε τον Κ. Γιάντσιο γι’ αυτά που έγιναν, η καλύπτετε την απραξία σας…;; Γιατί οι δυο [αντιδημάρχοι] της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου, δεν σταματάτε τη δυσωδία του ρέματος τσοκανάρα..;;;; και της Αγιά Μαρίνας…;;; και μας εμφανίζεστε ολοκάθαροι και αμόλυντοι και επιχειρείτε  με απροκάλυπτη προκλητικότητα, παριστάνοντας τους τιμωρούς, του ,Γιάντσιου , με ανακρίβειες που βλέπουμε κατά καιρούς  στην δημοσιότητα...!
Λασπολογείτε τον Κ.Γιαντσιο: επειδή  ήταν αντίθετος με την άποψη των  ημετέρων σας, στον Βιολογικό  .Και είχε την άποψη ότι ο βιολογικός πρέπει να ξεμπλεχτεί, και να γίνει νέο ξεκίνημα, τα απόνερα του να μην εκρέουν στην θάλασσα, αλλά να χρησιμοποιηθούν για άρδευση, επικαλλώντας τα νόμιμα με το ΦΕΚ 354 Β κλπ …! Ως εκ τούτου πάνε τώρα 10 χρόνια και ενώ οι δημοσιογράφοι έγραφαν, και  τα ράδια έλεγαν διάφορα στην Πιερία για το πολύπαθο έργο, ότι επιτέλους πρέπει στον βιολογικό της Νότιας Πιερίας να επαλειφθεί ο εισαγγελέας κλπ…! Άλλοτε οι τότε ισχυροί του νομού, πάλι γαύγιζαν ή βρυχώνταν σαν θηρία και σκορπούσανε παντού τρόμο.  Και σε νομαρχιακό Συμβούλιο, απειληθήκαμε ότι θα απολογηθούμε στον εισαγγελέα. κλπ…! Ωστόσο στον εισαγγελέα δεν πήγε κανείς…!  Για την ιστορία όλα για το θεαθηνε…!!! άκρα  του τάφου σιωπή…!
Ένας στην Πιερία,ο μοναδικός, ο Κ. Γιάντσιος :  ανάφερε, στον εισαγγελέα  τις ατέλειες του βιολογικού …! Και ο εισαγγελέας έκανε το καθήκον του, και  έβαλε τον φάκελο στο αρχείο και η Πιερία  ησύχασε…!!!!! Και ίσως δεν θα μιλήσει πια κανείς…! Υπάρχουν όμως πάντοτε άνθρωποι που απαιτούν ποιότητα, και επειδή ανήκουμε σε αυτούς, θα μας λασπολογούν …! Ωστόσο στην Ελλάδα οι συντεχνίες και οι πελατειακές σχέσεις γενικώς,  επιβραβεύονται και επιδοτούνται…!!!!!!!! Και ποιος ξέρει ως πότε…;;; θα ταλαιπωρούν τους πολίτες…;;; [Επ΄αυτού ποια είναι η καθαρή θέση των, δυο «αντιδημάρχων» του Νότου…;;; θα ρίξτε στο όνομα των συντεχνιών, του κάθε κόμματος, τα απόνερα του Βιολογικού στη θάλασσα …;;; ]


Εκ των Λειβήθρων Ορμώμενος :Κων/νος Γιάντσιος τ. Αντιδήμαρχος τ. δήμου ανατολικού Ολύμπου  …  η συνέχεια στο επόμενο         5

BEACH BAR ΝΑΒΑΓΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑ Ν.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ...!!!!!!

Οι κακοί άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν!
Κάποιοι άνθρωποι με τον καιρό ομορφαίνουν!
Κάποιοι άλλοι με τα χρόνια ασχημαίνουν.
Άλλοι πάλι, γίνονται πιο μαλθακοί με το πέρασμα του χρόνου.

 Ένα από τα χαρακτηριστικά που δύσκολα αλλάζουν στα άτομα γύρω μας είναι η κακία. 
 Όταν ένας  άνθρωπος είναι  κακός κι εκδικητικός δύσκολα θα χάσει το ιδίωμα του αυτό, όσο κι αν το προσπαθήσει. 

Αν στον κύκλο σου έχεις φίλες ή άτομα στα οποία έχεις δώσει ουκ ολίγες ευκαιρίες να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν το καλό αλλά η πραγματικότητα δεν σε δικαιώνει, απομακρύνσου από κοντά τους! 

Μπορεί να μην φεύγει αλλά η κακία κολλάει σαν την λέπρα! 
 Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ XΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΣΤΟ "ΜΠΑΡ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ ... !!!!!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ  ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΣΝΑΚΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ....!

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ : Ο  ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ,ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΣΝΑΚΙΔΟΥ, ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΦΗ...!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ...! Οι οποίοι  δεν   κοιτάζουν  πίσω...!!και είναι  επαρκώς αποδεδειγμένο, ότι κοιτάζουν   πάντα  μόνο μπροστά !!!!!! 

ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ-Θρακη

Ζωναράδικος-Τσέστος, Ν. Πιερίας (Χοροστάσι)

Ο Μάης έχει μυστικά-Παντελής Θαλασσινός

ΟΛΥΜΠΟΣ!!!!!!!!



Στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων αυτοί που τους αρέσω, και οι κακόγουστοι...!


1)2)3)4)5) ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΤΟ : Ο Κων/νος Γιάντσιος, στον δήμο Δίου - 0λύμπου… στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων αυτοί που τους αρέσω, και οι κακόγουστοι...! στη δεύτερη ανήκουν οι δυο [αντιδημάρχοι] …!!!
















Πάνε τώρα περίπου πέντε χρόνια

 από τότε που σάρωσε στις δημοτικές εκλογές του 2006

 , 

στον δήμο Ανατολικού  Ολύμπου., o ανεξάρτητος συνδυασμός

 

 ‘ΕΡΗΝΗ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ’ του δημάρχου Αστέριου Χονδρόπουλου


. Την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, μας είδε με φιλική διάθεση, και η τότε


 κυβέρνηση της Ν.Δ.…! Ωστόσο : ως πολυκομματικός συνδυασμός,


 «είχαμε απέναντι μας, διάφορους μικροκομματικούς μηχανισμούς!» οι 


οποίοι  είχαν και την απαίτηση να απολογούμαστε , κιόλας ...! Επειδή κατεβήκαμε 


στις εκλογές με το Αστέριο Χονδρόπουλο κλπ (;)…! [ Με γνώσει του αντικειμένου περί


Ορφέα και Λείβηθρα Ολύμπου...!ήταν και ο λόγος...!!!!!!!! ]


Πέρασαν περίπου άλλα τρία χρόνια ,και, δυο  [ αντιδήμαρχοι  ], καμπόσοι 
δημοτικοί-κοινοτικοί σύμβουλοι, αλλά και  δημότες ημέτεροι [κολλητοί ] τους, 
της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου. Και ακόμη δεν κατάφεραν να βάλουν, 
καλά, στο μυαλό τους, ότι 'αυτό έτσι ήταν' ,και προπαντός, πραγματικά έχει 
τελειώσει …! Το να κοιτάζεις πίσω , με απίστευτη επιπολαιότητα, διακινδυνεύοντας 
 το μέλλον…! ως ανεύθυνο μπορεί να χαρακτηριστεί...!
 Είναι όμως επαρκώς αποδεδειγμένο, όταν   κοιτάζεις  πίσω είσαι, ο βολεμένος …! 
Παρόλο που εμείς  διοικήσαμε μόνο 29 μήνες και 26 ημέρες…! αιφνίδια και 
ανούσια ασχολούνται οι βολεμένοι,  ακόμη με τον Α. Χονδρόπουλο και τον 
Κ.Γιάντσιο…! Οι αιτίες...; πολλές …!!!!!!!!


Στον Αρχαιολογικό χώρο της πόλης του Ορφέα στα Λείβηθρα του Ολύμπου...!  Γινόταν, εδώ  και δεκαετίες, οι ρίψεις λυμάτων της περιοχής  με βυτιοφόρα[ στο όνομα της πατρίδας μας ] . Με την ανοχή των ημετέρων σας…!
 Ωστόσο από τις 15/1/2007 ενώ καθαρίσαμε μεταξύ άλλων την " κόπρο του Αυγεία " . Και μάλιστα με  πολιτικό, αλλά και προσωπικό, κόστος...!, σταματήσαμε τις ρίψεις των λυμάτων.
 Και ενώ μετατρέψαμε τη χαβούζα, σε επισκέψιμο χώρο δημιουργήσαμε εκδηλώσεις με την ορχήστρα αρχαίων ελληνικών οργάνων του ινστιτούτου Αριστοτέλης. [ η οποία 
μετονομάστηκε, ΟΡΦΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ τιμώντας  τον Ορφέα,  αλλά και τον τόπο
 στον οποίο γεννήθηκε, ίσως  η σημαντικότερη  προσωπικότητα της αρχαιότητας. ]
Επίσης σε συνεργασία  με το υπουργείο πολιτισμού, και υπό την αιγίδα της 
ΟΥΝΕΣΚΟ κλπ. Συνεισφέραμε στις διαδικασίες, σε συνεργασία με την αρμόδια 
υπηρεσία την  κ_ζ εφορία κλασικών αρχαιοτήτων για την υλοποίηση του 
πάρκου του Ορφέα και των Μουσών στα Λείβηθρα ποσό περίπου 2.000.000 ευρώ .
 Ωστόσο από τότε κατηγορηθήκαμε για τα  ανθελληνικής προελεύσεως Ορφικά 
 δρώμενα,  από ημετέρους σας  [‘κολλητούς’]…!,που  λάβωσαν βαριά το μνημείο
 και σταμάτησαν ...στον χώρο τις εκδηλώσεις του δήμου…![ Ως επιπόλαιοι, και 
ερασιτεχνικοι μπορούν να χαρακτηριστούν,  οι χειρισμοί σας κατά της αρχαιολογικής 
υπηρεσίας ]

Λασπολογείτε τον Γιάντσιο γι’ αυτά που
 έγιναν, η καλύπτετε την απραξία σας…;;
 Γιατί οι δυο [αντιδημάρχοι] της ενότητας
 του ανατολικού Ολύμπου, δεν σταματάτε 
τη δυσωδία του ρέματος τσοκανάρα..;;;;
 και της Αγιά Μαρίνας…;;; και μας 
εμφανίζεστε ολοκάθαροι και αμόλυντοι 
και επιχειρείτε  με απροκάλυπτη 
προκλητικότητα, παριστάνοντας τους
 τιμωρούς, του ,Γιάντσιου , με
 ανακρίβειες που βλέπουμε κατά καιρούς  στην δημοσιότητα...!
Λασπολογείτε τον Κ.Γιαντσιο: επειδή  ήταν αντίθετος με την άποψη των  
ημετέρων σας, στον Βιολογικό  .Και είχε την άποψη ότι ο βιολογικός πρέπει να
 ξεμπλεχτεί, και να γίνει νέο ξεκίνημα, τα απόνερα του να μην εκρέουν στην 
θάλασσα, αλλά να χρησιμοποιηθούν για άρδευση, επικαλλώντας τα νόμιμα με το 
ΦΕΚ 354 Β κλπ …!

 Ως εκ τούτου πάνε τώρα 10 χρόνια και ενώ οι δημοσιογράφοι έγραφαν, και  τα ράδια έλεγαν διάφορα στην Πιερία για το πολύπαθο έργο, ότι επιτέλους πρέπει στον βιολογικό Νότιας Πιερίας να επαλειφθεί ο εισαγγελέας κλπ…! Άλλοτε οι τότε ισχυροί του νομού, πάλι γαύγιζαν ή βρυχώνταν σαν θηρία και σκορπούσανε παντού τρόμο.  Και σε νομαρχιακό Συμβούλιο, απειληθήκαμε ότι θααπολογηθούμε στον εισαγγελέα. κλπ…! Ωστόσο στον εισαγγελέα δεν πήγε κανείς…!  Για την ιστορία όλα για το θεαθηνε…!!! Και
 άκρα  του τάφου σιωπή. 


Ένας στην Πιερία,ο μοναδικός, ο Κ. Γιάντσιος :  ανάφερε, στον εισαγγελέα  τις 
ατέλειες του βιολογικού …! Και ο εισαγγελέας έκανε το καθήκον του, και  έβαλε 
τον φάκελο στο αρχείο και η Πιερία,  ησύχασε…!!!!! Και ίσως δεν θα μιλήσει πια 
κανείς…! Υπάρχουν όμως πάντοτε άνθρωποι που απαιτούν ποιότητα,και επειδή 
ανήκουμε σε αυτούς, γνωρίζουμε ότι θα μας λασπολογούν …! 
Ωστόσο στην Ελλάδα οι συντεχνίες και οι πελατειακές σχέσεις γενικώς, 
 επιβραβεύονται και επιδοτούνται…!!!!!!!!Και ποιος ξέρει ως πότε…;;; θα 
ταλαιπωρούν τους πολίτες…;;;
Εκ των Λειβήθρων Ορμώμενος :Κων/νος Γιάντσιος τ. Αντιδήμαρχος τ. δήμου 
ανατολικού Ολύμπου  … η συνέχεια σε επόμενο…!