ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ακυβέρνητη η ΠΓΔΜ οδεύει προς κατάρρευση.


Την πιο επικίνδυνη πολιτική κρίση μετά εκείνη του 2000-2001 που οδήγησε τις δύο εθνότητες, Αλβανούς και Σλαβομακεδόνες, σε ένοπλη σύγκρουση διανύει η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Με αφορμή την αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου, η χώρα

Focus: Ο Αλ. Τσίπρας πανηγυρίζει, η χώρα βουλιάζει.


Εκτενείς οι αναφορές του γερμανικού Τύπου στα  νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ  που δείχνουν ότι παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, το ελληνικό ΑΕΠ συρρικνώθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2016 κατά 1,1% έναντι του δ΄ τριμήνου του 2015 και κατά 1,2% έναντι του γ’ τριμήνου του 2016. 

Ερντογάν: Οι πράξεις της Γερμανίας δεν διαφέρουν από την περίοδο των Ναζί.

Την ένταση στις γερμανο-τουρκικές σχέσεις συντηρεί ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστήριξε χθες πως οι απαγορεύσεις πολιτικών συγκεντρώσεων Τούρκων στις γερμανικές πόλεις «δεν διαφέρουν από την περίοδο των Ναζί». 

Οι γερμανικές αρχές απαγόρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα τη
διεξαγωγή δύο προεκλογικών συγκεντρώσεων, στο πλαίσιο της εκστρατείας της τουρκικής κυβέρνησης για το δημοψήφισμα του Απριλίου. 

Κορυφαίο διεθνές διπλωματικό παιγνίδι του Πούτιν: Κάλεσε στη Μόσχα Νετανιάχου και Ερντογάν.


O ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει συνάντηση με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 9 Μαρτίου και στις 10 Μαρτίου με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε σήμερα στο Sputnik ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

“Οι συναντήσεις βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας”, είπε