ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ ?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.. ΑΜΕΑ ....ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ?

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ  ΕΔΩ.....ΣΤΟ ΝΟΤΟ  ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΠΙΠΕΔΟΥ?? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠ...

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!


ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ... ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ  ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗ...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg574NYzuXS4f6e1kRNM-okxPj71kEZ94oVDqGPfdsyGUj4be0NPMBmTDz4xKfHGoMoJKF4Ufjv9aZj0tmKzye5DmBmibZhw2wI7mbBDAlIG5waGpSd9GDmWczhqJXRNYRj-fBvlpAL7_M/s1600/Photo-0015_e1.jpg

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ "ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ";...ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;



ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ .. ... ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΕΛΕΟΣ !!!  ΑΛΛΙΏΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ΤΑ ΒΡΉΚΑΝ!!!

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ!!

Τρεις νέες εκδηλώσεις της Ορχήστρας Νέων Δίου


ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

ΣΤΙΣ 6/8 ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ΣΤΙΣ 10/8 ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11/8 ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Εκδηλώσεις στον Πλαταμώνα, στο Λιτόχωρο και στη Λεπτοκαρυά πραγματοποιεί η ορχήστρα νέων Δίου το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Πρώτος σταθμός της ορχήστρας νέων θα είναι ο Πλαταμώνας όπου στις 6 Αυγούστου, στο λιμάνι, στις 9.00 το βράδυ, θα εμφανιστεί στα πλαίσια εκδηλώσεων της τοπικής γιορτής για τη «Μεταμόρφωση του Σωτήρος».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, μια μέρα νωρίτερα, ο Πλαταμώνας θα φιλοξενήσει και τη φιλαρμονική Λιτοχώρου στον ίδιο χώρο στις 9.00 το βράδυ.
Την Τετάρτη 10 Αυγούστου η ορχήστρα νέων Δίου θα πραγματοποιήσει συναυλία στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου, στις 9.00 το βράδυ. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ενταχθεί στο θερινό πολιτιστικό πρόγραμμα της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου.
Και την επόμενη μέρα, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στα πλαίσια του «φεστιβάλ θάλασσας - Λεπτοκαριά 2011», θα κάνει την εμφάνισή της στην κεντρική πλατεία της Λεπτοκαριάς, στις 9.00 το βράδυ.
Η ορχήστρα νέων Δίου θα ερμηνεύσει τραγούδια αγαπημένα, μουσικά αριστουργήματα που αποδεικνύουν τη διαχρονικότητα της ελληνικής λαϊκής και έντεχνης μουσικής, τραγούδια σπουδαίων στιχουργών όπως του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Τάσου Λειβαδίτη και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Πρόκειται για στίχους που μελοποίησαν αξιόλογοι συνθέτες και παρουσίασαν σπουδαίοι ερμηνευτές, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Δήμος Μούτσης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λίνος Κόκοτος, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Παντελής Θαλασσινός κ.ά.
Η διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων γίνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δ.Δίου-Ολύμπου.

Το νέο μνημόνιο θέτει όρους για διακοπή νερού;

...Χωρίς νερό πάλι η τουριστική Λεπτοκαρυά

[ΝΕΡΟ.jpg]Ο ΓΑΠ δεν μας είπε πως στο νέο μνημόνιο περιλαμβάνονται και τα μέτρα για διακοπή νερού. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν έχουμε νερό αυτή τη στιγμή στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Μια τουριστική περιοχή και με το θερμόμετρο να "σκαρφαλώνει" ψηλά, οι πολλές οικογένειες με παιδιά αλλά και ηλικιωμένους θα ζητάνε ΠΑΛΙ εξηγήσεις και δικαιολογημένα, αφού για 3 συνεχείς ημέρες έχουμε διακοπές νερού. Αυτό θα πει υποδομή και ανάπτυξη!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ......
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ

ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.


http://1.bp.blogspot.com/-Pv6WnsX-znc/ThwtmtcAmeI/AAAAAAAAWAI/f9VVpYR5UUY/s1600/%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%2B7-7-2011%2B022.jpg
     







     Εκεί την Παρασκευη 29 Ιουλιου 2011 και ωρα  8 το βράδυ στον Αλεξάνδρειο  προαυλιο χωρο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου που το φιλοτέχνησε ο καθηγητής Παλαιολόγος και που αποτελεί δωρεά του Καρατζαφέρη.