ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ο. Ελύτης: Η μεγάλη Έξοδος

Ολύμπια Γη - Δελτίο Τύπου 7 Απριλίου 2012


Η δημοτική μας παράταξη συγχαίρει το στέλεχός τηςΑφροδίτη Λέινα, ξενοδόχο, για την εκλογή της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ). 

Της εύχεται επιτυχία στο έργο της, γνωρίζοντας ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία, το δημιουργικό της πνεύμα και την αγάπη για τον τόπο μας, έχει να προσφέρει πολλά, πέραν των άλλων, στην τουριστική ανάδειξη του Δήμου Δίου – Ολύμπου. 

Ήταν η τρίτη επιτυχία στελέχους της δημοτικής μας παράταξης πού «πέρασε τα τείχη», κατακτώντας επάξια αξίωμα σε κεντρικά συνδικαλιστικά όργανα σε Πανελλήνιο επίπεδο. 

Το «χορό» κίνησε ο επικεφαλής της παράταξής μας Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος, ο οποίος στις 19 Σεπτεμβρίου 2011 εξελέγη εκλέκτορας της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) 

Ακολούθησε ο Διονύσης Φόλιος, αγρότης – συνδικαλιστής, ο οποίος στις21 Δεκεμβρίου 2011 εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) 

Βαδίζουμε μπροστά, κοιτάζουμε μπροστά, παρά τις αντίξοες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες, με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας που βασίζεται στο τρίπτυχο ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. 

Συμμετέχουμε ενεργά στα κεντρικά συνδικαλιστικά όργανα, ώστε, ώριμοι πλέον, να προβάλλουμε και να αποδείξουμε τις αξίες μας στην κρίση των συνδημοτών μας, διεκδικώντας εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου. 

Ενός Δήμου που παραπαίει από τους εγωισμούς και τα παραμύθια των διοικούντων. 

Ενός Δήμου που διοικείται ακέφαλος από δεκατρείς με δεκατέσσερις, πλέον, δημοτικούς συμβούλους. 

Ενός Δήμου που η μονίμως προσωρινή διοίκησή του, δια των «αθώων» αντιδημάρχων της, ενοχοποιεί με «έξυπνα» δελτία τύπου μέλη προηγουμένων διοικήσεων, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση ενεργούσαν με αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο. 

Ας κοιτάξουν καλύτερα το χάλι τους. Ή, αν μπορούν και έχουν θέμα, ας εκδώσουν ένα δελτίου τύπου με το έργο τους και όχι με τη μιζέρια τους. Και ας πάψουν να στοχοποιούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους σε κάθε επίπεδο. 

Αλήθεια, δεν έχουν αντιληφθεί οι συνδημότες μας κατάλαβαν ότι τους εξαπάτησαν; 

Δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτοί είναι οι ένοχοι; 

Δεν πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν για τ’ ότι οδήγησαν αυτόν τον μαγευτικό αγροτουριστικό τόπο σε πλήρη ακυβερνησία; 

Τι έχουν κάνει άραγε γι’ αυτόν τον τόπο; 

Που είναι η στήριξη των τουριστικών επαγγελμάτων, (οέο); 

Που είναι η στήριξη των γεωργοκτηνοτρόφων και των ψαράδων (οέο);

 Που είναι το αναπτυξιακό τους πρόγραμμα (οέο); 

Εκεί όμως που τα καταφέρνουν καλά, είναι στα μικρορουσφέτια. Μόνο «ημέτεροι» διμηνήτες και υδρονομείς. Αυτό κι αν είναι επίτευγμα! 

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ , ΛΈΩ ΤΟΥΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ


ΘΥΜΑΣΕ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ...;;;

TΩΡΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ...! 



ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, ΖΗΤΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ...!!!

Αριστοτέλης ( 384 – 322 π.Χ. )


«Η ανώτερη εξουσία βρίσκεται αναγκαστικά στα χέρια ενός ή μερικών ή και πολλών. Όταν όλοι αυτοί κατευθύνουν όλες τους τις προσπάθειες προς το γενικό καλό, τούτο το κράτος διοικείται καλά, αλλά όταν ο ένας, οι λίγοι ή οι πολλοί αποβλέπουν μόνο προς το δικό τους συμφέρον, πρέπει να περιμένουμε μια εξέλιξη προς το χειρότερο.»

Άδωνις Μιχάλης Τερζής''Στη χώρα του Ορφέα'' Α! Βραβείο από τον δήμο της πόλεως ASTY της Ιταλίας 29 Φεβρουαρίου 1988

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ Ο οικονομολογος κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος, που θα συμμετέχει υποψήφιος, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ,χθες στην Νοτια Πιερία.

    
Ο Ξενοφών Μπαραλιάκος, επισκέφτηκε χθες, παλιούς και νέους  φίλους , σε Δημοτικά Διαμερίσματα, της Νότιας Πιερίας.

 «Ενώ παράλληλα, στη Λεπτοκαρυά συνάντησε τον Κων/νο Γιάντσιο πρωην αντιδήμαρχο ανατολικού Ολύμπου. Ενώ, έπινε ποτό, με την  Διατροφολόγο   κόρη ,  Ιωάννα Γιάντσιου   στο “café veggera
Είπαν: παρά το γεγονός ότι σήμερα οι  
επιθυμίες  ,δεν είναι συμβατές ,και με τις ανάγκες   .» Είναι ανάγκη να επικράτηση, επιτέλους σεβασμός, για να συνδεθεί το παλιό, με το καινούργιο…!



Γιώργος Γκουνός: Θα είμαι  δίπλα σας, σε κάθε σας προσπάθεια ...!